Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. madhunter

    Oluklu taş

    Cevap: Oluklu taş yakınında dere varmı ?
  2. madhunter

    arkadaşlar bu kayaya yorumlarınızı bekliyorum

    Cevap: arkadaşlar bu kayaya yorumlarınızı bekliyorum inat kardeş paylaşımın belliki bir yaşam bölgesi.biraz daha yakından çeşitli ibareler aramalısın.bulduklarını paylaşırsan ustalarda yardımcı olmaya çalışır.
  3. madhunter

    Oluklu taş

    Cevap: Oluklu taş 5x5 yada 10x10 kalasla vurarak kayada boşluk ara.yüzeyde değişiklik ara.havalar ısındı öyle bir kaya bulduğunda kayayı ıslat.horasanlı bölge normal kaya yapısına göre biraz daha geç kurur ve kapağı sana verir. Azimedli ustamın sanırım anlatmak istediğide buydu.fakat sunu...
  4. madhunter

    bu koltuk tasi olabilir mi ustalarim

    Cevap: bu koltuk tasi olabilir mi ustalarim ersan ustam koltuk taşlarını hakim tepelerde yada biraz daha yüksekte görmeye alıştık.bu taş bana o yüzden koltuk taşı değil gibi geldi
  5. madhunter

    kurumuş şelalenin döküldüğü yerde kuru kafa

    Cevap: kurumuş şelalenin döküldüğü yerde kuru kafa bakılacak yeri işaretlemişsiniz zaten
  6. madhunter

    büyük oymalar büyük mezarlar

    Cevap: büyük oymalar büyük mezarlar 3. fotoğraftaki parça taşların olduğu yerde mezarın/mezarların var
  7. madhunter

    sunak ve bir kaya mezari

    Cevap: sunak ve bir kaya mezari ersan ustam yine ders niteliğinde bi görsel paylaşmışsın bizimle sunakların mezara uzak olmadığı hep söylenir bilinir.zaman zaman uzak olduklarını düşünsekte bu teoriyi çürüten bir çalışma demek geçiyor içimden
  8. madhunter

    Definenin Yerini Bulmak...

    Cevap: Definenin Yerini Bulmak... ikizceli ustam doğru söylüyorsun biz isteriz taktir Allahın
  9. madhunter

    Definenin Yerini Bulmak...

    Denemek gerek Kaynak : Havas Gizli İlimler Hazinesi
  10. madhunter

    dud ağacındaki dövme çivi

    Cevap: dud ağacındaki dövme çivi ağaçların sağ yanında uzunca bir çöküntü var.tünel olma ihtimalini niye düşünmüyorsunuz
  11. madhunter

    sfinks bir tavuk issareti.

    Cevap: sfinks bir tavuk issareti. sırtındaki parça taş sağlammı diye hafif bi balyoz darbesiyle bakmak lazım usta:)
  12. madhunter

    yerlesım alanı

    Cevap: yerlesım alanı sağ tarafta yoklanması gereken 2 yeriniz var.ayrıca kayadaki oluk vede V harfimiz dip tarafta bir mezarımızın olduğunun göstergesi yoklanması gereken bir yer büyük bir V işaretimiz ve yoklanması gereken 2 yeriniz daha var toprak yapısı aşağıda bir...
  13. madhunter

    L demir hakkında ilginç bir bilgi

    Cevap: L demir hakkında ilginç bir bilgi denedinizmi ?
  14. madhunter

    Güzel bişe görmek için bakınız acil yardıma ihtıyacım var

    Cevap: Güzel bişe görmek için bakınız acil yardıma ihtıyacım var zaten çanaktaki murç izlerinin anlamını bir çözebilsek çok şeyi çözmüş olacaz
  15. madhunter

    Bu normal mi?

    Cevap: Bu normal mi? ersan ustamın söylediği boşluğu alabilirsen büyük kapın açılmayı bekliyor
  16. madhunter

    V-isareti ve kapali bir kaya mezari

    Cevap: V-isareti ve kapali bir kaya mezari ersan ustam kapağın üstüne V yapılması sıkca karşılaşılan bir durummu ?
  17. madhunter

    sayma sitemimi .dogal sayımı .harfmi .yoksa.yön işaretimi ölcüleriyle..

    Cevap: sayma sitemimi .dogal sayımı .harfmi .yoksa.yön işaretimi ölcüleriyle.. bilindik işaretlerden değil bu da açıklamayı zorlaştırıyor aslında tek başına işaretlerde çoğu zaman etkisizdir.biz bugün nasıl kağıt kalemi alıp önümüze karalama yapıyorsak zamanındaki çocuklarında yapabileceklerini...
  18. madhunter

    kasanin ustunde derin oyma bir hac isareti

    Cevap: kasanin ustunde derin oyma bir hac isareti ersan ustam çözülmüş olanlarıda açıklarsan bizlerde bilgi sahibi oluruz
  19. madhunter

    kasanin ustunde derin oyma bir hac isareti

    Cevap: kasanin ustunde derin oyma bir hac isareti usta ne ara gidipte bunları bulup geliyorsun kaşla göz arası diye buna denir işte :) ellerine sağlık ustam yine güzel bi görsel...
  20. madhunter

    bu nasıl bir oyuktur arkadaşlar ?

    Cevap: bu nasıl bir oyuktur arkadaşlar ? doğal bi oyuk kaya yapı itibariyle doğal oyuklar yapmaya müsait.belliki yumuşakta bir kaya alt vede yanda kalan kayalardanda bu anlaşılıyor zaten kayalar delik deşik olmuş
Üst Alt