Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. madhunter

    bu iosaretler kaya haritasi olabilir mi .

    Cevap: bu iosaretler kaya haritasi olabilir mi . harita gibi değilde sanki bir savaşçı mezarıymış gibi geldi usta bana haç ve haçın solunda bir kılıç daha solundada ufak yay ve oka benzer bi şekil öbür yüzünde yosunlaşmış alanlarda oluğa benzettim eğer oluksa kayanın diğer yüzünün dibinde bir...
  2. madhunter

    hac isareti ve horasanlan sivali bir kaya mezar girisi.

    Cevap: hac isareti ve horasanlan sivali bir kaya mezar girisi. cantar ustam ersan ustaya sağlam birkaç yer gösterdimmi duramaz oralarda yengenin gitme dur demesini bile gözü görmez gerçi sonradan yenge eve alırmı bilemem tabiki:)
  3. madhunter

    hac isareti ve horasanlan sivali bir kaya mezar girisi.

    Cevap: hac isareti ve horasanlan sivali bir kaya mezar girisi. ersan ustam çalkaya ustanın dediği gibi bir kalbin var o şehit mezarına yorumlamış ama benimde yorumum içeride hazine dolu bi odan var
  4. madhunter

    Birazda göze hitap edelim...

    hem biraz görsellik olsun istedim hemde ustalar ne der öğrenmek istedim.yer tamamen açılmadan tekrar kapandı.açan kişiler jandarma tarafından yakalanmışlar ama işi bitirememişler.bu görsellik yine jandarma tarafından tekrar toprak altına gömülmüş.merak edip gittiğimde işaretleri göremedim ama...
  5. madhunter

    Koç boğa,işareti

    Cevap: Koç boğa,işareti koç başının bulunduğu yerin 15-20 m. civarı sağ tarafında var olan bir mağara 1 kez gidip görmek nasip oldu ASİAVCI ustanın konusuna bilgi olması açısından yükledim
  6. madhunter

    mezar taşı

    Cevap: mezar taşı kare oyma erkek mezarı işaret Y harfine benziyor Y harfiyse tünel anlamında
  7. madhunter

    Yeni bir yer ustalarım.

    Cevap: Yeni bir yer ustalarım. cantar ustamın yayınladığı işaret el kitabında kalp işaretinin "içinde hazine bulunan tünel girişi" anlamı taşıyor yıldırım işaretide "mutlak ölümdür" ama ben kalbin yanındaki çizgiyi yıldırıma benzetemedim
  8. madhunter

    Işareti ve neyi ifade ettiği

    Cevap: Işareti ve neyi ifade ettiği cantar ustam meraklı meraklı baktırdın bizlere:) şunu birde çizerek gösteriversen.malum gözlerimiz seninkiler kadar keskin değil:)
  9. madhunter

    Yeni bir yer ustalarım.

    Cevap: Yeni bir yer ustalarım. 6. fotoğraf oda mezarın olduğuna işaret.5. fotodada odanın nerede olduğu belli gibi.her ihtimale karşı çubuklarla boşluk alınmalı
  10. madhunter

    aynı.ana yekayada.oyma .üçgen ve bilinmedik işaret

    Cevap: aynı.ana yekayada.oyma .üçgen ve bilinmedik işaret üçgen kaya mezarınızı gösteriyor zaten gösterdiği yerde bir kayanız daha olacak.mezar ve üçgen birbirine bakıyor.gösterdiği yeri kurcalayın biraz
  11. madhunter

    arşvinizde bulunsun diye paylaştığım konu pek ilgi görmedi sanırım

    Cevap: arşvinizde bulunsun diye paylaştığım konu pek ilgi görmedi sanırım cantar ustam ellerine sağlık...
  12. madhunter

    guzel bir koltuk tasi ve karsisinda horasan sivaylan kapali bir mara

    Cevap: guzel bir koltuk tasi ve karsisinda horasan sivaylan kapali bir mara peki her koltuk taşı olduğunda bu mezarda vardır demekmi ?
  13. madhunter

    kapali bir kaya mezari ve kasai.

    Cevap: kapali bir kaya mezari ve kasai. Ersan ustam sana ne diyim daha:) Allah gonlune gore versin Yine guzel bir paylasim ellerine saglik
  14. madhunter

    hac isareti ve horasanlan sivali bir kaya mezar kapisi

    Cevap: hac isareti ve horasanlan sivali bir kaya mezar kapisi usta resmen ben buradayım diyor benim merak ettiğim bu horosanın kalınlığı nedir?
Üst Alt