Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    görsel amaclı

    Cevap: görsel amaclı
  2. KARE(KUKIR)

    görsel

    Cevap: görsel benim görebildiklerim bunlar suretler kare oyma ve kapı diye düşündüğüm yerler. saygılar.
  3. KARE(KUKIR)

    görsel

    Cevap: görsel tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyorum daha önce bi yaz gittiğim bi bölge oldukçada uzak hani artvin bölgesi gezerken dikkatimi çeken gözüme çarpan yerler daha çok foto paylaşcaktım ama malesef fotoları bulamadım. el değmemiş eşsiz güzellikte yerler var buda bunlardan bir tanesi.
  4. KARE(KUKIR)

    3 lü merdıven

    Cevap: 3 lü merdıven
  5. KARE(KUKIR)

    kare oyma

    Cevap: kare oyma KANAS_USTAM yorumun için teşekkürlerimi sunuyorum ALLAH(cc) razı olsun ustam. bölgeye en yakın zamanda gidip belirttiğiniz yerleri inceleme ve fotolama imkanını yakalayacağım inşallah.saygılar ustam.
  6. KARE(KUKIR)

    s.a ustalar buyurun hele....

    Cevap: s.a ustalar buyurun hele.... KANAS ustamın dediği gibi en büyük hazineyi bulmuşum iyiki varsnız tatlarlı kardeşim asiavcı ustam ve diğer yüzünü bile göremediğim dostlarım abilerim kardeşlerim daha başka hazineyi ne yapayım yav. he ya kardeşim sorma gece çalıştığım için uyku problemi...
  7. KARE(KUKIR)

    Sarpedon ve kukıra gelsin

    Cevap: Sarpedon ve kukıra gelsin abiii güzel insan gönlüne yüreğine sağlık. evet taaa neleri aştık da bi bulduk u aşamadık saplandık kaldık. sarpedon usta herşeyin hayırlısı bazı yerleri aşamasak da güzel dostluklar olmasına vesile oldu bu bulduk iyi ki gelmişiz yav seninde yüreğine sağlık.
  8. KARE(KUKIR)

    Işareti ve çözümü

    Cevap: Işareti ve çözümü
  9. KARE(KUKIR)

    s.a ustalar buyurun hele....

    Cevap: s.a ustalar buyurun hele.... elleri ile besliyo tatlarlıyı asiavcı ustam helal be iyiki varsınız ya harbiden.:rolleyes:
  10. KARE(KUKIR)

    kare oyma

    Cevap: kare oyma FAKİR BABA arakadaşa neler demedim ki böyle bir yerin tek fotosu ile geliyorsun karşıma diye. haklısın ustam gidip incelemek farz oldu artık:D asiavcı ustam aynen gidip gezmek gerekiyor daha yakından incelemek lazım abi yorum için teşekürler. medli ustam yorumunu dikkate...
  11. KARE(KUKIR)

    kare oyma

    Cevap: kare oyma
  12. KARE(KUKIR)

    kare oyma

    Cevap: kare oyma yorum yapan dostlarıma abilerime teşekkürlerimi sunuyorum. biraz önce arkadaşla konuştum ve yorumlarınızı aktardım kendisine. yalnız bu oymaya gelene kadar 5 adet daha kare oyma olduğunu söyledi ve bende buraya gidip inceleme yapmanın farz olduğu kanısına vardım:Dtüm...
  13. KARE(KUKIR)

    üçgen

    arkadaşlar yer aynı yer ama kare oyma ile arasında bayağı bi mesafe varmış yorumlarınıza göre nasip olursa bölgeye gidip detaylı foto ve incelemede bulunacağım. ikinci fotodakı oyma yaklaşık 1mt çapında ilk fotodaki kayanın hemen dibindeymiş.
  14. KARE(KUKIR)

    kare oyma

    arkadaşlar bu foto bi arkadaştan geldi kusura bakmayın tek foto yorumlarınıza göre bölgeye bizzat kendim gidip inceleme yapmayı düşünüyorum. tek foto için özür dilerim saygılar.
  15. KARE(KUKIR)

    s.a ustalar buyurun hele....

    Cevap: s.a ustalar buyurun hele.... bak oldumu şimdi valla benimde canım nasıl çekti şimdi ekmeği ekrana banmak iyi fikir usta:D:D:D fakir baba gönlü zengin ustam ALLAH(cc) razı olsun inşallah. kısmet bigün yolumuz düşer inşallah.
  16. KARE(KUKIR)

    Bu işaret neyi sembolize ediyor?

    Cevap: Bu işaret neyi sembolize ediyor?
  17. KARE(KUKIR)

    Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler

    Cevap: Bir Ermeni Evi iç Yapısı ve Ermeni Evinde Aranacak Bölgeler Kardeşim emeklerine sağlık çok faydalı bilgiler vermişsin ALLAH(cc) razı olsun. şimdi ben mutfaktaki o iki oymanın baktığı istikametdeki mahsenide merak ettim varya:p şaka bir yana çok faydalı bilgiler bunlar. saolasın kardeşim.
  18. KARE(KUKIR)

    Vefat cenazemiz yzünden bir süre yokum dostlarım

    Cevap: cenazemiz yzünden bir süre yokum dostlarım başınız saolsun mekani cennet olsun inşallah ustam. ALLAH(cc) sabırlar versin.
  19. KARE(KUKIR)

    selamun aleyküm arkadaşlar

    Cevap: selamun aleyküm arkadaşlar ooooo amanda aman kimler gelmiş şapkalı adam hoş geldin sefalar getirdin. yav nerelerdesin sen yav abii ya :rolleyes:
Üst Alt