Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    oda mezarlar görsel

    Cevap: oda mezarlar görsel çok güzeller abii eline sağlık.
  2. KARE(KUKIR)

    Ben anamın sevgi dağıtan gözlerini hiç kurutamadım….

    Cevap: Ben anamın sevgi dağıtan gözlerini hiç kurutamadım…. paylaşım için ALLAH(cc) razı olsun ustam. güzeldi:rolleyes:
  3. KARE(KUKIR)

    Selamün Aleyküm Değerli Ustadlarım

    Cevap: Selamün Aleyküm Değerli Ustadlarım biraz geç oldu yavuz usta kusura bakma. hoş geldin sefalar getirdin.
  4. KARE(KUKIR)

    selam...

    Cevap: selam... lacivert ustam hoş geldin sefalar getirdin.
  5. KARE(KUKIR)

    Istavroz oyma ve isaretler!

    Cevap: Istavroz oyma ve isaretler! amaçları belli artık yorum için değil birşekilde kargaşa yaratmak bunların amacı ellerine sağlık bozkurt kardeşim iyisini yapmışsın güle güle demek düşer gel adam gibi yorumunu yap eleştirinide yap ama alaycı bi tavırla değil ne biliyorsan yorumunu yaz konu...
  6. KARE(KUKIR)

    Seven vede sevilen gönüller bir arada

    Cevap: Seven vede sevilen gönüller bir arada hakkını helal et kardeşim hele sen bi kaçamak yapıp gel senlede semaverde yada közde çayı yapar içeriz kardeşim
  7. KARE(KUKIR)

    s a

    Cevap: s a hoş geldin sefalar getirdin arkadaşım iyi forumlar.
  8. KARE(KUKIR)

    Seven vede sevilen gönüller bir arada

    Cevap: Seven vede sevilen gönüller bir arada eeeee o balıklardan sonrada bi semaverde çay iyi giderdi değilmi bizde onu yaptık:D:D
  9. KARE(KUKIR)

    Seven vede sevilen gönüller bir arada

    Cevap: Seven vede sevilen gönüller bir arada abiiiii ellerine sağlık balıklarda güzeldi hanii. balık bahane muhabbet şahane inşllah şapkalıda yakında aramızda bugun gerçekten güzeldi ve keyifliydi. önemli olan hep diyoruz dostluk dostluk dostluk çok şükür sizin gibi dostlarım var.Balıklar...
  10. KARE(KUKIR)

    isli mağarada adam kellesi haç işareti

    Cevap: isli mağarada adam kellesi haç işareti
  11. KARE(KUKIR)

    beyin cimnastiği

    Cevap: beyin cimnastiği aynen tüm dostları tebrik ediyorum :rolleyes::rolleyes:
  12. KARE(KUKIR)

    beyin cimnastiği

    bu fotodaki KEDİYİ bulalım arkadaşlar ahada foto
  13. KARE(KUKIR)

    Tüm degerlı dostlarıma

    Cevap: Tüm degerlı dostlarıma Amin amin amin. ALLAH(cc) razı olsun ustam saygılar.
  14. KARE(KUKIR)

    yorumsuz 3 ncü bölüm

    Cevap: gezilip görülen define ve mezar yerleri görsel gönlüne sağlık usta
  15. KARE(KUKIR)

    filimize usta bir bakıcı arıyoruz

    Cevap: filimize usta bir bakıcı arıyoruz
  16. KARE(KUKIR)

    mezar yerleri kilise görselleri

    Cevap: mezar yerleri kilise görselleri usta gönlüne yüreğine sağlık hem güzel bi görsel olmuş hemde bilgi açısından çok güzel örnekler olmuş tekrar emeğine sağlık.
  17. KARE(KUKIR)

    bu tası neye benzetıyonuz

    Cevap: bu tası neye benzetıyonuz göze çarpan bi emare göremedim ben kusuru bakma arkadaşım doğal bi kaya sadece bence.
  18. KARE(KUKIR)

    Hastalık bir süre ara

    Cevap: bir süre ara bozkurt kardeşim çok geçmiş olsun ALLAH(cc) acil şifanı versin inşallah.
  19. KARE(KUKIR)

    traking güzel bir spor

    Cevap: traking güzel bir spor
  20. KARE(KUKIR)

    Kayadaki ok ve ağaçtaki harfler!

    Cevap: Kayadaki ok ve ağaçtaki harfler!
Üst Alt