Cevap: görseller

bunlar doğanın kendi tabiat şartları ile oluştu deseler inanırmısınız siz inanın ama ben inanmıyorum inanmamda...

Kuğu Key deliği
Daha önemli olduğunu Carahunge başlıca yıldızların uyumu Deneb doğru olduğunu, Kuğu kuğu takımyıldızında parlak bir yıldız.
Göksel  olaylar ve duran taşlar anahtar starsA sayıda hizalanır Carahunge az  delikli taşlar biri çapı 4 5cm olan düzgün açılı gözetleme delikleri  taşıyan, her biri göklerde ufuk veya antik hedefleri farklı noktaları  doğru açılı ediliyor.
Bir kilit taş meridyen doğru kuzeye odaklanan bir delik vardı. Bu  kuzey kutbu etrafında dönerken ulaştığı en yüksek veya en düşük noktası  yani - Bu doruğuna de parlak bir yıldız hedef aldığını öne sürdü.
Carahunge az delikli taşlardan biri göksel olayları ve anahtar yıldız hizalanır.
Herouni  çeşitli astronomik programları ile taşın açısını koştu ve 5.500 M.Ö.  arasında bir tarihte Deneb hizalanmış olduğu bulundu, bu Carahunge  astronom rahipler gelişmiş bir toplum tarafından kullanımda olduğu zaman  dilimi olduğunu öne. Sonunda bu uzak çağı döneminde inşa edilmiştir bekleniyordu sitesi, tanışma için anahtar sağlanan bu uyum oldu.
Hatta  şimdi Mısır'ın Libya çölündeki Nabta Playa kesinlikle taş ayarı  Carahunge gibi en azından eski ve muhtemelen daha eski olmasına rağmen  Carahunge, dünyanın en eski taş obervatory olduğunu Profesör Herouni  tarafından iddia ediliyor. Artı  benim kendi bulgularını 12.000 yıllık Göbekli Tepe gibi Türkiye'nin  güneydoğusunda çeşitli Çanak Çömleksiz Neolitik (PPN) siteleri,  yönelimleri açısından vardır. Cygnus Gizem (2006) Ben Carahunge gibi, onlar Cygnus en parlak yıldız, Deneb yönde olmak gibiydi gösterdi.
Carahunge  ilgili Profesör Herouni bulgularının önemi Türkiye'nin komşu Çatal  Hüyük arasında Neolitik şehre biraz farklı bir zaman dilimi içinde,  orada sadece güneş ve ay ile hizada olmayan Ermenistan'da bir astronomik  gözlemevi, ama aynı zamanda yıldız, ve olduğunu özellikle Cygnus. Ben  bu yıldız grubundaki ilgi Paleolitik yaş Türkiye'nin güneydoğusundaki  PPN siteleri ve Batı Avrupa'da inanılmaz mağara sanat oluşturulan  halklar ötesine uzanıyor sanıyorum. Kuğu  Temsilleri kesinlikle güney Fransa Dordogne bölgede Lascaux mağara var  ve bunu yanı sıra çeşitli diğer boyalı mağara mevcut olduğunu sanıyorum.
Peki neden Kuğu önemliydi?
Öncelikle  çünkü bir zaman belirteci olarak, onun yıldız yüzlerce yıl boyunca çok  az hareket kuzey kutbu kadar yakın olmak onun kullanımı vardır. Bu  starry akışı Cygnus Rift veya Dark Rift olarak bilinen ne formu için  ikiye bölen tam olarak nerede Sonra Samanyolu ilgili tutumunu vardır. Evrensel, gökyüzünün bu bölgesindeki gökyüzünün dünya, hem de kozmik doğum ve ölüm yerine erişim noktası olarak görülmüştür. Aynı  zamanda ölülerin ruhlarını çok sık tarafından, ya da bir Psychopomp'u,  bir ruh taşıyıcısı olarak görülen bir kuş, şeklinde eşlik, ahirette  seyahat yerdi. Mısır'da  bir şahinin, Fırat ve Yunan Yunanistan ve Türkiye'de bir kuğu üzerinde  bir akbaba - Çok sık bu kuşların kimliğini Kuğu yıldızlı bölgesel  mitolojileri temsil edilmiştir nasıl denk.
Kişinin  teorileri, reel olarak gösterildiğinde her zaman sevindiricidir rağmen  ben, Carahunge Cygnus şekilde ayarlanmış olduğundan şaşırmadım. Ben  gelecek yıl içinde bir sürü kuğu kült hakkında daha fazla ve antik  dünyanın en eski gök din ilişkisini bulmak zorundadır düşünüyorum. Ben  de onlar Paleolitik çağlara kadar tüm yol gittik gerçek yaş eski  inanışlara ne kadar proto Ermenilerin tarih öncesi inançları hakkında  daha öğrenmek, ve orada olduğunu düşünüyorum.
Profesör Herouni Carahunge açısından onun bulguları bir kitap yayınladı. Yararlanacak  ERMENİLER VE ESKİ ERMENİSTAN ", 200'den fazla duran taşlar bu  etkileyici megalitik sitede, 7 hectacres yayılmış inşa edildi ve ileri  bir uygarlık tarafından kullanılan ikna edici bir kanıt sağlar. Kitap  taş anıt bir gözlemevi olarak nasıl çalıştığını ayrıntılı bir açıklama  sağlar ve Ermenistan ve Ermeni tarihinin temeli noktası olarak kendi  bağlamında açıklar.