Cevap: görseller
bunlar doğanın kendi tabiat şartları ile oluştu deseler inanırmısınız siz inanın ama ben inanmıyorum inanmamda...
Kuğu Key deliği
Daha önemli olduğunu Carahunge başlıca yıldızların uyumu Deneb doğru olduğunu, Kuğu kuğu takımyıldızında parlak bir yıldız.
Göksel olaylar ve duran taşlar anahtar starsA sayıda hizalanır Carahunge az delikli taşlar biri çapı 4 5cm olan düzgün açılı gözetleme delikleri taşıyan, her biri göklerde ufuk veya antik hedefleri farklı noktaları doğru açılı ediliyor.
Bir kilit taş meridyen doğru kuzeye odaklanan bir delik vardı. Bu kuzey kutbu etrafında dönerken ulaştığı en yüksek veya en düşük noktası yani - Bu doruğuna de parlak bir yıldız hedef aldığını öne sürdü.
Carahunge az delikli taşlardan biri göksel olayları ve anahtar yıldız hizalanır.
Herouni çeşitli astronomik programları ile taşın açısını koştu ve 5.500 M.Ö. arasında bir tarihte Deneb hizalanmış olduğu bulundu, bu Carahunge astronom rahipler gelişmiş bir toplum tarafından kullanımda olduğu zaman dilimi olduğunu öne. Sonunda bu uzak çağı döneminde inşa edilmiştir bekleniyordu sitesi, tanışma için anahtar sağlanan bu uyum oldu.
Hatta şimdi Mısır'ın Libya çölündeki Nabta Playa kesinlikle taş ayarı Carahunge gibi en azından eski ve muhtemelen daha eski olmasına rağmen Carahunge, dünyanın en eski taş obervatory olduğunu Profesör Herouni tarafından iddia ediliyor. Artı benim kendi bulgularını 12.000 yıllık Göbekli Tepe gibi Türkiye'nin güneydoğusunda çeşitli Çanak Çömleksiz Neolitik (PPN) siteleri, yönelimleri açısından vardır. Cygnus Gizem (2006) Ben Carahunge gibi, onlar Cygnus en parlak yıldız, Deneb yönde olmak gibiydi gösterdi.
Carahunge ilgili Profesör Herouni bulgularının önemi Türkiye'nin komşu Çatal Hüyük arasında Neolitik şehre biraz farklı bir zaman dilimi içinde, orada sadece güneş ve ay ile hizada olmayan Ermenistan'da bir astronomik gözlemevi, ama aynı zamanda yıldız, ve olduğunu özellikle Cygnus. Ben bu yıldız grubundaki ilgi Paleolitik yaş Türkiye'nin güneydoğusundaki PPN siteleri ve Batı Avrupa'da inanılmaz mağara sanat oluşturulan halklar ötesine uzanıyor sanıyorum. Kuğu Temsilleri kesinlikle güney Fransa Dordogne bölgede Lascaux mağara var ve bunu yanı sıra çeşitli diğer boyalı mağara mevcut olduğunu sanıyorum.
Peki neden Kuğu önemliydi?
Öncelikle çünkü bir zaman belirteci olarak, onun yıldız yüzlerce yıl boyunca çok az hareket kuzey kutbu kadar yakın olmak onun kullanımı vardır. Bu starry akışı Cygnus Rift veya Dark Rift olarak bilinen ne formu için ikiye bölen tam olarak nerede Sonra Samanyolu ilgili tutumunu vardır. Evrensel, gökyüzünün bu bölgesindeki gökyüzünün dünya, hem de kozmik doğum ve ölüm yerine erişim noktası olarak görülmüştür. Aynı zamanda ölülerin ruhlarını çok sık tarafından, ya da bir Psychopomp'u, bir ruh taşıyıcısı olarak görülen bir kuş, şeklinde eşlik, ahirette seyahat yerdi. Mısır'da bir şahinin, Fırat ve Yunan Yunanistan ve Türkiye'de bir kuğu üzerinde bir akbaba - Çok sık bu kuşların kimliğini Kuğu yıldızlı bölgesel mitolojileri temsil edilmiştir nasıl denk.
Kişinin teorileri, reel olarak gösterildiğinde her zaman sevindiricidir rağmen ben, Carahunge Cygnus şekilde ayarlanmış olduğundan şaşırmadım. Ben gelecek yıl içinde bir sürü kuğu kült hakkında daha fazla ve antik dünyanın en eski gök din ilişkisini bulmak zorundadır düşünüyorum. Ben de onlar Paleolitik çağlara kadar tüm yol gittik gerçek yaş eski inanışlara ne kadar proto Ermenilerin tarih öncesi inançları hakkında daha öğrenmek, ve orada olduğunu düşünüyorum.
Profesör Herouni Carahunge açısından onun bulguları bir kitap yayınladı. Yararlanacak ERMENİLER VE ESKİ ERMENİSTAN ", 200'den fazla duran taşlar bu etkileyici megalitik sitede, 7 hectacres yayılmış inşa edildi ve ileri bir uygarlık tarafından kullanılan ikna edici bir kanıt sağlar. Kitap taş anıt bir gözlemevi olarak nasıl çalıştığını ayrıntılı bir açıklama sağlar ve Ermenistan ve Ermeni tarihinin temeli noktası olarak kendi bağlamında açıklar.