Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    2013 yılının siftahı

    Cevap: 2013 yılının siftahı fenerli ustam aynen dedğin gibi önün ısınıyo arkan üşüyo. ama şu varki gerçekten közde yapılan çay herşeye değer benim için balık ikinci plana kalıyor içtiğim o çay varyaa of of of balıklarda hediyesi o kafa dinlemenin arkasından bi hediye. sanada rastgele ve afiyet...
  2. KARE(KUKIR)

    Kuyu görsel

    Cevap: Kuyu görsel kuyuya örnek bikaç fotoda ben atayım asiavcı ustam müsedenle ve kuyunun içindeki yazılı kaya yazıt
  3. KARE(KUKIR)

    2013 yılının siftahı

    Cevap: 2013 yılının siftahı abiiii beninde son anda haberim oldu arkadaşlar gidiyormuş gece 1 de haber verdiler. tutma konusunda bişey diyemem abii sen bilirsin beni:D:D
  4. KARE(KUKIR)

    2013 yılının siftahı

    ve 2013 yılının ilk sabahı 01.01.2013 yılın ilk siftahı iyide bereketli geçti havanın biraz soğuk oluşu avı pek etkilemedi keyifli bir av oldu veee işte yılın ilk balıklarıimage
  5. KARE(KUKIR)

    oda mezar

    Cevap: oda mezar gönlüne sağlık asiavcı ustam güzel bi görsel olmuş.
  6. KARE(KUKIR)

    Merdivenler

    Cevap: Merdivenler bilgilendirme için saol ustam güzel bi konu olmuş.
  7. KARE(KUKIR)

    oyma ve kanal

    Cevap: oyma ve kanal veysel kardeşim yalnız burası dere kenarı değil ustad karın erimesi ve üstdeki rampadan akan suların birkmesi ve buz tutması sizi yanıtlmasın. saygılar.
  8. KARE(KUKIR)

    Görseller

    Cevap: Görseller güzel paylaşım gönlüne sağlık ustam.
  9. KARE(KUKIR)

    Haçlar

    Cevap: Haçlar tek kelime süperrrr.
  10. KARE(KUKIR)

    Romada tuvalet...görsel

    Cevap: Romada tuvalet...görsel gene süper bi konu asiavcı ustam yüreğine sağlık.
  11. KARE(KUKIR)

    Bugün Hayat Sana Ne Öğretti?

    Cevap: Bugün Hayat Sana Ne Öğretti? bugün iş yerimde hayat bana yardım etmeyi hoş görülü olmayı, destek vermeyi ,en zor anımda bile sakin olmayı, karşımdakinin durumundan acizliğinden faydalanmamayı, aksine ona moral ve destek olmayı birkez daha öğretti. ben doğum hastanesinde çalışıyorum...
  12. KARE(KUKIR)

    buram buram sulatanım

    Cevap: buram buram sulatanım gönlüne yüreğine sağlık ustam. saygılar.
  13. KARE(KUKIR)

    gözlerim

    Cevap: gözlerim ALLAH(cc) razı olsun ustam saygılar.
  14. KARE(KUKIR)

    iki damla gözyaşı

    Cevap: iki damla gözyaşı gönlüne sağlık gönlü güzel insan saygılar.
  15. KARE(KUKIR)

    4 senenin seceresi

    Cevap: 4 senenin seceresi olayların kahvaltının ve herşeyin en yakınında olan birisi olarak ASİAVCı ustam hep yolumuza bakalım kimin haklı kimin haksız olduğunu konuyu bilen çoğu arkadaş biliyor amaaaaaaa ben daha iyi biliyorum. aynı masada oturduğumuz insanların bile ses çıkarmaması beni...
  16. KARE(KUKIR)

    görsellik işaretler..yılan,çocuk,boğa,surahi,fincan,istavrov .kılıç.hepsi bi taşta.

    Cevap: görsellik işaretler..yılan,çocuk,boğa,surahi,fincan,istavrov .kılıç.hepsi bi taşta. gönlüne sağlık fakir baba güzel paylaşım.
  17. KARE(KUKIR)

    paylaşım amaçlı(görsel)

    Cevap: paylaşım amaçlı(görsel) ben teşekkür ederim yorum yapan tüm dostların gönlüne yüreğine sağlık.
  18. KARE(KUKIR)

    zemindeki oyma ve üçgen..

    Cevap: zemindeki oyma ve üçgen.. evet arkadaşlar biraz daha yorum lütfen.
  19. KARE(KUKIR)

    zemindeki oyma ve üçgen..

    evet arkadaşlar dostlar burası bir nevi çözülmüş bi yer daha öncedende başka bir yerde açmış olduğum bir konu siz dostlarında yorumlarını düşüncelerini almak istiyorum. saygılar.
Üst Alt