Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    paylaşmanın hakkını vermek

    Vaktiyle Kalaycı Dede adında bir âlim zat yaşarmış. Şehrin ârif şahsiyeti ve akıl hocasıymış. İsminden de anlaşılacağı üzere kalaycılıkla uğraşır, yalnızca günlük ihtiyacını karşılayacak kadar kazanır ve sonra ibâdete çekilirmiş. İkindi üzeri şehrin çarşısına iner; ihtiyaçlarını alır, insanlarla...
  2. KARE(KUKIR)

    güzel büyük oyma işcilik güzel

    Cevap: güzel büyük oyma işcilik güzel
  3. KARE(KUKIR)

    şahmaran efsanesi

    Şahmaran Efsanesi Efsaneye göre Şahmaran yüzlerce yıl önce Tarsus'ta yaşayan yılan vücutlu kadın başlı bir kahraman. Bahçesinde insanoğlunu cezbedecek her türlü yiyecek ve ziynet eşyası bulunan Şahmaran kimsenin bilmediği bir yerde insanoğlundan uzakta yerin altında yaşamış, ta ki...
  4. KARE(KUKIR)

    yılan ve insanoğlu

    Yılan Ve İnsanoğlu İnsanoğlunun yaratılışından bu yana yolunun en dramatik şekilde kesiştiği hayvan kesinlikle “yılan”dır. Gerek tek tanrılı dinlerde, gerekse ilkel inanışlarda, söylencelerde, mitlerde yılan her zaman etkili bir yer edinmiştir. Kimi zaman evreni yaratan bir tanrı...
  5. KARE(KUKIR)

    yunan ve roma sanatında mitolojik heykeller

    Yunan ve Roma sanatında mitolojik sahneler sıkça kullanılmıştır. Aşağıda resimlerini gördüğünüz heykellerin bir çoğu Klasik devirde ünlü heykeltraşlar tarafından yapılan orijinal heykellerin Roma döneminde yapılan M.S. 1 - 3. yy'a ait koplayarıdır. Romalı heykeltraşlar bu eserlerin...
  6. KARE(KUKIR)

    davut yıldızının esrarı

    Davud yıldızının esrarı Binlerce yıllık geçmişi olan bir tartışma bu. İsrail, Masonluk, komplo teorileri... Davud Yıldızı'nın gizemini aralayan bir araştırma var! Davud yıldızının altında neler yatıyor? Davut’un yıldızı olarak da bilinen heksagram, pek çok kültürde yer alan bir sembol...
  7. KARE(KUKIR)

    hırsız evliya

    Ortaköy Rumlarının gönüllerini İslama çelip çaldığı için Hırsız Aziz, (Hırsız Evliya) derlermiş Rumlar Yahya Efendi'ye. Kosta adında bir Rum Kaptan varmış, şarapçılık yaparmış, çok da içtiği için ayık anı olmazmış. Ama Yahya Efendi'yi nerde görse, eline kapanırmış...
  8. KARE(KUKIR)

    doğadan 3

    Cevap: doğadan 3 seninde gönlüne sağlık kardeşim saygılar.
  9. KARE(KUKIR)

    oyma,ayak,merdiven,

    Cevap: oyma,ayak,merdiven, şu çizime bi bak ve incele senin yığmalara uyuyormu sistemi inşallah uyuyordurda bi işine yarar arkadaşım saygılar.
  10. KARE(KUKIR)

    doğadan 3

  11. KARE(KUKIR)

    oyma,ayak,merdiven,

    Cevap: oyma,ayak,merdiven, kayalar oldukça itinali ve düzenli kesilmiş ve bir yapıda kullanılmak için kesilmiş benim aklıma ilk gelen güzel bi oda geliyor arkadaşım yer oldukça ilgi çekici ama bariz net işaret bulman ümidiyle diyorum yığma gerçekten ilgi çekici boş biyere benzemiyor. saygılar.
  12. KARE(KUKIR)

    oyma,ayak,merdiven,

    Cevap: oyma,ayak,merdiven, 1 ci fotoda oymanın hemen yanında murç izi umarım. yön ve mesafeyi vermiş bir adet mezar var. diğer fotolar taş kesim yerine ait arkadaşım. acaba kesilen taşlar nereye gitmiş ve götürülmüş ilk önce bunu bulmak lazım diye düşünüyorum. saygılar.
  13. KARE(KUKIR)

    8 sayısının sırrı

    Cevap: 8 sayısının sırrı gerçekten ilginç. kanas ustam verdiğin bilgi için ayrıyeten teşekkürler. ALLAH(cc) razı olsun sizlerden saygılar.
  14. KARE(KUKIR)

    mezar nerde

    Cevap: mezar nerde
  15. KARE(KUKIR)

    açılmış kaya mezarı örnek

    Cevap: açılmış kaya mezarı örnek gönlüne sağlık kardeşim güzel paylaşım olmuş. son fotodaki yığmada mükemmel hani.
  16. KARE(KUKIR)

    Doğadan 2

    Cevap: Doğadan 2 olur tabiki usta hep beraber takılırız:p
  17. KARE(KUKIR)

    Doğadan 2

    Cevap: Doğadan 2 ağaçlarda genelde kayısı ağacında olan ağaç balı yada ağaç sakızı da diyorlar. küçükken bunları toplar yerdik:)
  18. KARE(KUKIR)

    Kaplumbağa(görsel)

    Cevap: Kaplumbağa(görsel) aynen bozkurt kardeşim kısmetimize bu çıktı:D
  19. KARE(KUKIR)

    Kaplumbağa(görsel)

    Cevap: Kaplumbağa(görsel) seninde gönlüne sağlık sarpedon usta bir tane daha var ikinci fotonun arka solunda usta:)
  20. KARE(KUKIR)

    Doğadan 2

    Cevap: Doğadan 2 parayı bi bulak söz ev yapacam sana orda asiavcı ustam:) yan yana yaparız artık evi
Üst Alt