Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    heykelciliğin tarihi

    Heykel ve heykelciliğin tarihi eski zamanlara kadar uzanır. Dünyanın çeşitli yerlerinde yapılan kazılarda mermer, ağaç, taş, pişmiş toprak, maden vs. gibi çok çeşitli malzemeden yapılmış heykel ve heykelciklere rastlanmaktadır. Bunlar ve diğer heykeller üzerinde yapılan incelemelerden...
  2. KARE(KUKIR)

    Kaya mezarı..karabük

    Cevap: Kaya mezarı..karabük valla canım şimdi şu saatde mısır çekti ya...
  3. KARE(KUKIR)

    mahsen..konyadan

    Cevap: mahsen..konyadan buranın çayı güzel oluyo:p gönlüne sağlık asiavcı ustam
  4. KARE(KUKIR)

    zemin altı acılmış görseller muhteşem

    Cevap: zemin altı acılmış görseller muhteşem gönlüne sağlık ustam .
  5. KARE(KUKIR)

    Selamun aleyküm ..

    Cevap: Selamun aleyküm .. hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
  6. KARE(KUKIR)

    Mezar odaları görsel

    Cevap: Mezar odaları görsel gönlüne sağlık güzel insan.
  7. KARE(KUKIR)

    Küplerle ilgili , İçinden çıkan emareler , Bulma Yöntemleri

    Cevap: Küplerle ilgili , İçinden çıkan emareler , Bulma Yöntemleri süperr daha ne deyim gönlüne sağlık kardeşim.
  8. KARE(KUKIR)

    Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri

    Cevap: Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri süper bi bilgi daha ne deyim tatlarlı kardeşim. ayrıca sarpedon ustaya ayrıyeten verdiği bilgiler içinde teşekkürler.
  9. KARE(KUKIR)

    Derviş Kaşıkları

    Cevap: Derviş Kaşıkları ustam gönlüne sağlık güzel bi menkıbe her severinde okurum ve paylaşmanın ve dostluğun sevginin ne kadar yüce ve güzel olduğunu düşünürüm. tekrar gönlüne sağlık.
  10. KARE(KUKIR)

    paneda dağından kaplumbağa görseli

    Cevap: paneda dağından kaplumbağa görseli gönlüne sağlık kardeşim harbiden mükemmel.
  11. KARE(KUKIR)

    Dikdörtgen oymalar..

    Cevap: Dikdörtgen oymalar.. KAÇAK KAZIYA HAYIR...
  12. KARE(KUKIR)

    suret..

    Cevap: suret.. A21MEDLİ usta aynen dedğin tepenin diğer tarfında da kayalık var buna benzer foto çekme imkanım şuan inan yok usta ama bölgeye gidersem ilk buranın fotosunu alacağım. yorumun için saol usta buraya bu yörenin halkı mercan diyor ve bildiğim kadarıyla sit alanı sadece paylaşım için...
  13. KARE(KUKIR)

    suret..

    ve baktığı istikamet
  14. KARE(KUKIR)

    iki aslan+baykuş+kral+yılan harika bir görsel

    Cevap: iki aslan+baykuş+kral+yılan harika bir görsel güzel paylaşım gönlüne sağlık usta.
  15. KARE(KUKIR)

    doğadan 4

    Cevap: doğadan 4 valla sorma asiavcı ustam şimdiden özledim bile ben sıcağı soğu hiç sevmem oldum olası. hadi bakalım pek tavsiye etmem asiavcı ustam balık konusunda hiç taviz vermem ona göre:D
  16. KARE(KUKIR)

    akrep06 usta ya..

    mekanımıza ve aramıza yeni katılan akrep06 arkadaşımıza abimize hoş geldin diyorum forumdaki üye arkadaşlara ve biz dostlara engin bilgilerinden bi sayfa açacağı umduyla tekrar hoşgeldin diyorum iyi forumlar.
  17. KARE(KUKIR)

    doğadan 4

  18. KARE(KUKIR)

    Kaplumbağa(görsel)

    Cevap: Kaplumbağa(görsel) kaplımbağanın sırtındaki oymalar arkadaşlar. kaplumbağanın sol çaprazı kaplumbağanın sağ çaprazı kaplumbağanın tam baktığı istikamet baktığı istikametdeki işaretli kayanın yakın çekimi kayanın yandan çekilmiş fotosu ve oyması aynı kaya mantar kayalardan sonra kayaların...
  19. KARE(KUKIR)

    hayırlı akşamlar

    Cevap: hayırlı akşamlar hoşgeldin fanti kardeşim iyi forumlar.
  20. KARE(KUKIR)

    rüyada bildirilen beş sır..

    Önceki Peygamberlerden birisi, bir gün bir rüyâ görür. Rüyâsında kendisinden, sabahleyin kalkınca karşısına ilk çıkan şeyi yemesi, ikinci olarak karşılaştığı şeyi gizlemesi, üçüncü olarak karşılaştığı şeyi kabûl etmesi, dördüncü olarak, karşılaştığını yeise, ümitsizliğe düşürmemesi, beşinci...
Üst Alt