Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    Kayadaki ok ve ağaçtaki harfler!

    Cevap: Kayadaki ok ve ağaçtaki harfler!
  2. KARE(KUKIR)

    Görsel amaçlı yılan farklı

    Cevap: Görsel amaçlı yılan farklı fenerli ustam güzel paylaşım gönlüne sağlık.
  3. KARE(KUKIR)

    Para işaretleri

    Cevap: Para işaretleri
  4. KARE(KUKIR)

    yazılar yeni mi

    Cevap: yazılar yeni mi
  5. KARE(KUKIR)

    Ben rex

    Cevap: Ben rex rex usta hoşgeldin sefalar getirdin.
  6. KARE(KUKIR)

    sadece sizler için gezdim iyi seyirler

    Cevap: sadece sizler için gezdim iyi seyirler eyvallah abi ayaklarına sağlık güzel bi paylaşım olmuş
  7. KARE(KUKIR)

    ilginç bir yer oyma ve kare oyma

    Cevap: ilginç bir yer oyma ve kare oyma fenerli ustam yorumun ve dileklerin için ALLAH(cc) razı olsun.
  8. KARE(KUKIR)

    ilginç bir yer oyma ve kare oyma

    Cevap: ilginç bir yer oyma ve kare oyma fakir baba burası yakın bir zamanda açılmış alınan birşey varmı yok bence;)
  9. KARE(KUKIR)

    Aile mezarları

    Cevap: Aile mezarları gönlüne sağlık abiiii
  10. KARE(KUKIR)

    ilginç bir yer oyma ve kare oyma

    Cevap: ilginç bir yer oyma ve kare oyma Arkadaşlar burayı bu foto ile anlatmaya çalışacağım. giriş dedğim yerden içeri girdim sol karşı duvarda ağzı açık bir makas ağız kısmı girişin sağ tarafına bakıyormuş tabi bu arada anltcağım tüm işaretleri kırmışlar malesef göremedim. herneyse açık ağzı...
  11. KARE(KUKIR)

    ilginç bir yer oyma ve kare oyma

    Cevap: ilginç bir yer oyma ve kare oyma evet kardeşim benim sayılır sonuçları bekliyorum:p
  12. KARE(KUKIR)

    ilginç bir yer oyma ve kare oyma

    uzaktan fotosu işaretlerin ve kayalığın çevre fotosu yan taraftaki kayalıklar
  13. KARE(KUKIR)

    zemindeki oyma ve üçgen..

    Cevap: zemindeki oyma ve üçgen.. yolun derinliğini ölçtük usta 2mt derinlik veriyor.
  14. KARE(KUKIR)

    zemindeki oyma ve üçgen..

    Cevap: zemindeki oyma ve üçgen.. Yorum yapan tüm dostlara ve arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. foto üzerinde bizim tespit ettiğimiz yeri işaretledim arkadaşlar işaretin hemen önünden yaklaşık 2mt kadar bi yol ve işaretin bulunduğu kayanın altında da odası var.A21MEDLİ ustam ön taraftaki...
  15. KARE(KUKIR)

    Kaya mezar görsel

    Cevap: Kaya mezar görsel
  16. KARE(KUKIR)

    2013 yılının siftahı

    Cevap: 2013 yılının siftahı ALLAH(cc) razı olsun usta.
  17. KARE(KUKIR)

    2013 yılının siftahı

    Cevap: 2013 yılının siftahı ALLAH(cc) razı olsun ustam buyur gel birlikte olsun inşallah birgün.
  18. KARE(KUKIR)

    2013 yılının siftahı

    Cevap: 2013 yılının siftahı HÜDAİ kardeşim bunlar tatlısu kefali hemen hemen her ırmakta ve çayda olur olmayan dere ve çey yok bildiğim kadarıyla bölgelere görede ismi değişir kimi yer kasnak da der ama tatlısu kefalidir usta.
  19. KARE(KUKIR)

    2013 yılının siftahı

    Cevap: 2013 yılının siftahı tatlarlı kardeşim birgün kendi ellerimle bu balıklardan pişirip yedireceğim söz kardeşim.
Üst Alt