Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. sanc3zvision

    Ustalarım Bi El Atarmısınızı Konuya

    bu resmin alan fotoları hocam işaretler bu kayada hep kayanın devamı bitişik alan fotografları agacın sol tarafında asagı derede eski degirmen var şimdiden yorumlarınız icin tesekkür ederim
  2. sanc3zvision

    Ustalarım Bi El Atarmısınızı Konuya

    ayrıca hocam http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/10/26/20141025_161322.jpg deki hac isaretinede dikkatinizi cekmek isterim
  3. sanc3zvision

    Ustalarım Bi El Atarmısınızı Konuya

    http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/10/26/20141025_161309.jpg http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/10/26/20141025_161322.jpg http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/10/26/20141025_161202.jpg http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/10/26/20141025_164746.jpg...
  4. sanc3zvision

    Ustalarım Bi El Atarmısınızı Konuya

    ben en iyisi alandaki tüm resimleri atayım usta
  5. sanc3zvision

    Ustalarım Bi El Atarmısınızı Konuya

    hocam accık konusmak gerekirse bizi buraya cubuk getirdi ayrıca alanımızda 4 tümülüs 2 magara magaranın biri 3 oda cok büyük bi kaya üzerinde hac isareti alan icerisinde yuvarlak oyma murc ve daha bilmedigim bir cok isaret var onları bu konuya acıklık getirdikten sonra paylasıp tekrar bilginize...
  6. sanc3zvision

    Ustalarım Bi El Atarmısınızı Konuya

    bunlar mezarmı mezar ise yatan zatlar önemlimi ?
  7. sanc3zvision

    Altın Olabilirmi ?

    o madenin degerli oldugunu bileyim cok sey yaparım :D gerekirse santim santim gezerim :D
  8. sanc3zvision

    Altın Olabilirmi ?

    hayırlı olsun konusuna gelince elimde sadece bu parca var dere kenarında buldum degerli maden cıkarsa cok canım yanar :( cok aradım ama sadece bu parca tesadüfen karsıma cıktı
  9. sanc3zvision

    Altın Olabilirmi ?

    kuyumcu bizi bi yere yönlendirdi bir miktar para karsılıgı hangi maden oldugunu arastırıcaklar genel olarak sarı maden dediler
  10. sanc3zvision

    Altın Olabilirmi ?

    tsk ederım hocam yorumunuz ıcın. Sarı maden olarak yüzeysel bi bilgi verdiler suan analiz icin gönderdik cevap bekliyoruz
  11. sanc3zvision

    Altın Olabilirmi ?

    yorumlarınızı bekliyorum ustatlar....
  12. sanc3zvision

    Adminlerden Biri Acil Ulasabilirmi

    konuyu buraya acmak istemiyordum ama acil yardımınıza ihtiyacım var yöneticilerim özelden kim online ise mesaj atabilirmi
  13. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz hayır kayanın önündeki kaya bölgede oymalar
  14. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz hocam alan resımlerını komple attım ılk sayfalarda yorumlarınız ıcın cok cok tsk ederım saygılar...
  15. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz ıns yakın zamanda cekıcem dedıgınız yerlerı ama ustatlarım gecen gıttıgımde entesan bısıy gordum bu oymaların 5-6metre hızasında alt kısımda magara benzer ufak bı yerden agac buyumus ve oyle bısıy kı agac 2 metre ıcerden cıkmıs ve ters...
  16. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz yok orda degıl hocam asagısında
  17. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz güncel...
  18. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz güncel...
  19. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz cantar hocam kartall şekklini işaretllermisiniz rica etsem truva hocam yorum yaptıgınız resimeride isaretle yaparsanız daha iyi bilgiye sahip oabilirim saygılar...
  20. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz zaten hıc kolay yer yok kısmet dıyelım arastırmaya devam....
Üst Alt