Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz günceI
  2. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz hocam Allah razı olsun sızden ve arkadaslardan acık konusmak gerekırse bılgısızım ama yınede sızın tesbıt ettıgınız yerlerın uzerınde cok sıkı calısacagım saygılar ...
  3. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz makıne ıle bakmak lazım baska resımlerde baska yerler varsa gozunuze çarpan oralarıda vurgularsanız cok tsk ederım saygılar...
  4. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz yorumlar ıcın ayrı ayrı tsk ederım ustatlar soyledıgınız her kelımeyı dıkkate alarak alanı tekrar ayrıntılı ınceleyecegım saygılar...
  5. sanc3zvision

    silindir taş

    Cevap: silindir taş tmm usta en kısa zamanda fotoalayım
  6. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz hocam lutfen rıca etsem acık acık yazarmısınız resmı ısaretleyıp
  7. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz yorumunuz ıcın tsk ederım hocam ağaçlar yaşlı alıç ağacı aşagıdada dere var ve asagı yukarı o bolgede bırlesıyor hocam aga babasıolarak tumulus u demıssınız ama gırıs nerden ...bıde ayrıca o tumulus hızasında yuzeyden yaklasık 6-7 metre...
  8. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz güncel...
  9. sanc3zvision

    silindir taş

    Cevap: silindir taş yardım lutfen....
  10. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz öncelıkle bılgılerınız ıcın cok tsk ederım...bu resım uzerınden bılgılendırırsenız mınnetkar kalırım hocam... saygılar
  11. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz önceki resimlerın karsıdan goruntusu bunlar hocam ayrıca buresimlerin bulundugu tarafta arazide çukur bir yerde gizli sayılabilecek drecede 2 tane yan yana birleşik silindir taş var bu tasın konusunuda acmıstım tekrar...
  12. sanc3zvision

    karabük kaya mezarı görseli

    Cevap: karabük kaya mezarı görseli paylaşım için teşekkürler bozkurt ustam.
  13. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz bu resımlerı daha once baska bı yerde paslastım ama yardımcı olan cıkmadı...ama sızı takdır ettım bıldıgınız kadar konusuyorsunuz herkes ısızn gıbı olsa bılende konusuyo bılmeyende takdıre sayan bırısınız tsk ederım ustaların da...
  14. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz bunlarda cevresel fotoları
  15. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz yukluyorum suan cevresel fotolarını
  16. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz 8-9- 10 resımdekı taşların tam karsısında höyük
  17. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz ayrıca bısıy belırtmek ıstıyorum bu işaretlerın cok yakınında hafif tümsek mıcırlı bolge var direk burdanmı baslasam ıse
  18. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz tabiki...
  19. sanc3zvision

    bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz

    Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz acıklama yapacak yokmu yardım lütfen...
  20. sanc3zvision

    silindir taş

    arazide çukur bir yerde gizli sayılabilecek drecede 2 tane yan yana birleşik silindir taş var yardımcı olursanız cok sevinirim....
Üst Alt