Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. ertug

    Kertenkele

    komana kardeşım iyi dieklerin için allah razı olsun
  2. ertug

    Kertenkele

    ikizceli ustam iyi temennilerin için allah razı olsun bu sıralarda siteye fazla takılamıyorum iş güç derken fazla fırsat bulamıyorum saygılar sevgiler allaha emenet ol
  3. ertug

    Kertenkele

    evet ustam saygılar
  4. ertug

    Kertenkele

    çalkaya ustam sen bu işi biliyon hemen 5m önünde kaynak var kertenkelenin arkasında yaşlı kayın ağacı var yakın çevresinde çakıl yığını görmedim bunun basit paraları olabilirmi yorumuna teşekkürler
  5. ertug

    Kertenkele

    ikizceli ustam kuyruk istikametinde iki adet odası var ön tarafta bulunan kaynaktan su tuzaklı tunel girişi var kaynak suyu gizli şekilde girişe taşınmış anlıyacağın tehlikeli iş yorumuna teşekkürler
  6. ertug

    Kertenkele

    arkadaşlar kertenkele hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum
  7. ertug

    Selâmün aleyküm

    Cevap: Selâmün aleyküm hoş geldiniz iyi forumlar
  8. ertug

    dede mezarı

    Cevap: dede mezarı yakınlarda çeşme veya kaynak varmı
  9. ertug

    manisa soma için duğa edelim.

    Cevap: manisa soma için duğa edelim. ölen kardeşlerimize allahtan rahmet ailerine sabır diliyorum
  10. ertug

    söğüt ağacının dibindeki işaretli taşlar

    Cevap: söğüt ağacının dibindeki işaretli taşlar güncelll
  11. ertug

    sizce hangi hayvana benziyor

    Cevap: sizce hangi hayvana benziyor
  12. ertug

    sizce hangi hayvana benziyor

    Cevap: sizce hangi hayvana benziyor arkadaşlar yorumlarınıza teşekkürler
  13. ertug

    sizce hangi hayvana benziyor

    Cevap: sizce hangi hayvana benziyor hititli usta büyüteç kullnırsan görmene yardımcı olur saygılar
  14. ertug

    söğüt ağacının dibindeki işaretli taşlar

    arkadaşlar söğüt ağacının bulunduğu yer çeşmenin karşısında iki kuru dere birleşimine yakın arkadaşlar sizlere tavsiyem dere çatallarında bulunan kaynak ve çeşme yakınlarındaki ağaçlara dikkatli bakın saygılar taşların duruş yönü bir ve ikinci resim kuzey batı üçüncü resim ağacın...
  15. ertug

    sizce hangi hayvana benziyor

    arkadaşlar elimde tek resim var taşların bolundğu yer iki dere birleşiminin 100m üst tarafında bulunuyor bu taşlar hangi hayvan türüne benzetilmiş arkadakinin sırtında oyma altaki yatanın solunda üçgen oyma var yakınlaştırınca görülüyor düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum saygılar
  16. ertug

    tarihi değirmen,

    Cevap: tarihi değirmen, ikizceli ustam değirmenin üçgen bahçesi ve ağaçlar dibindki taşların resimleri varmı değirmene gelen suyun dere ve arkın kenarlarında diz boyu taş duvar varmı değirmene gelen yolun kenarında taş öbeği varmı ustam bunlar bakılması greken yerler birde köprü...
  17. ertug

    dud ağacındaki dövme çivi

    Cevap: dud ağacındaki dövme çivi çalkaya ustam zamanını ayırıp bilgileri toplayıp paylaştığın için canı gönülden teşekkürlerimi sunar sağlıklı günler dilerim
  18. ertug

    dud ağacındaki dövme çivi

    Cevap: dud ağacındaki dövme çivi iron ustam sen genede bir araştır ağaçlarda çivilerin çakılış şekillerinin anlamları mesala yukardan aşağıya yerden 20cm yüksekliğe ağaç dalına ağaç çatalına tahminim bunların hepsinin ayrı anlamı var sen bunları bir öğreniver çivilerin tılsımlı olduklarını...
  19. ertug

    dud ağacındaki dövme çivi

    Cevap: dud ağacındaki dövme çivi ikizceli ustam ağaçlar doğu batı olarak sıralı çivi olan ağaç doğudaki iyi dileklerin için allah razı olsun
  20. ertug

    ağaçlardaki y ve haç işareti

    Cevap: ağaçlardaki y ve haç işareti ustam yorum için teşekkürler
Üst Alt