Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. SAKARYALI

    Guslü Gerektiren Hâller

    ustam emeğine sağlık. yararlı paylaşımın için teşekkürler.
  2. SAKARYALI

    Fayda Yok

    Değerli ustalarım. Çocukluğumdan beri üzerinde gezdiğim ve hep aklıma takılan bir yerden bahsedeğim size. Orman içerinde bir tarlamız var ve bu tarlanın başından eski bir patika yol geçmekte, yolun tam üzerinde 4 parçadan oluşan bir bütün taş bulunmaktaydı.Bir arkadaşım aracılığıyla alan tarama...
  3. SAKARYALI

    Kasamıydı Isaretmi

    oymalarin olduğu kaya kum kayası Ve bir adam boyundan daha yuksek
  4. SAKARYALI

    Çözülmüş Define Işaretleri Kataloğu (pdf)

    Resimler yuklenemiyor. Muhtemelen silinmiş
  5. SAKARYALI

    Windows Phone..

    Tapatalk diye program var yüklersen olur
  6. SAKARYALI

    Işık Hızında Koşan Adam

    çarpışmanın olacağı yer normalde kuru ama olaydan sonra orası ıslak bir görüntüye sahip. ilginç.
  7. SAKARYALI

    Toros Daglarinda Bir Küp Fikri Olanlar

    Ustalarim Resimde kayanin içinde görünen şey küptür. Saygilar Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. SAKARYALI

    Toros Daglarinda Bir Küp Fikri Olanlar

    Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. SAKARYALI

    Kayadaki Oyma Ve Dere Yatağındaki Oyma

    Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. SAKARYALI

    Kayadaki Oyma Ve Dere Içindeki Oyma

    Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. SAKARYALI

    binek taşı mı bu? üstündeki işaretler ne anlatıyor?

    Cevap: binek taşı mı bu? üstündeki işaretler ne anlatıyor? SELAMUNALEYKUM Binek taşının üzerine otur ve yüzünün dönük olduğu yönlerin fotoğraflarını çek bence. daha net cevaplar almak için.
  12. SAKARYALI

    Topal manol eşkiya

    Cevap: Topal manol eşkiya güzel paylaşım
  13. SAKARYALI

    "Yasak Kelime" sirasinda cikan bir ,,tilsimli,,bir yilan

    Cevap: "Yasak Kelime" sirasinda cikan bir ,,tilsimli,,bir yilan Ersan ustam Yılanın sağındaki yuvarlak sarı şey para gibi :) ne dersin?
  14. SAKARYALI

    Bu Kaya'da kapak varmı ustalar

    Cevap: Bu Kaya'da kapak varmı ustalar aliömer kardeşim. fotoğrafı geri yükleyemedim ama resimdeki kayanın tam ortasında bir yuvarlak var.dikkatli bakarsan sende görürsün.çok güzel bir kasa.Hayırlı uğurlu olsun
  15. SAKARYALI

    Vefat '' Tevfik ustamızın annesi vefat etmiştir ''

    Cevap: '' Tevfik ustamızın annesi vefat etmiştir '' UStam başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun inşallah.ALLAH gani gani rahmet eylesin.Geride kalanlara sabırlar versin
  16. SAKARYALI

    Şelale,, Taşta 7 Tane Oyma,,,

    Cevap: Şelale,, Taşta 7 Tane Oyma,,, Sondurak ustam köprü sonradan malı alan tarafından yapılmıştır.
  17. SAKARYALI

    Şelale,, Taşta 7 Tane Oyma,,,

    Cevap: Şelale,, Taşta 7 Tane Oyma,,, Değerli ustalarım bu bölgenin 60 metre yukarısında iki tane kaynaktan gelen su bu şelaleden akar. ikinci resimde taşın önceden durduğu yeri malın alındığı yeri göstermeye çalıştım. suyun şelaleden döküldüğü yerde sağ tarafta eski bir incir ağacı...
  18. SAKARYALI

    koltuk tasi ve 2mt ununde bir kapalio kayamezar odasi

    Cevap: koltuk tasi ve 2mt ununde bir kapalio kayamezar odasi Teşekkürler ustam
Üst Alt