Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. SAKARYALI

    koltuk tasi ve 2mt ununde bir kapalio kayamezar odasi

    Cevap: koltuk tasi ve 2mt ununde bir kapalio kayamezar odasi Ersan ustam ve değerli arkadaşlar bu koltuk taşının aynısı bir tanede bende var.mezar bunun hangi yönünde kaç metrededir.
  2. SAKARYALI

    avrupadan buluntular

    Cevap: avrupadan buluntular güzel paylaşım emeğine sağlık.
  3. SAKARYALI

    kurgan mezar iç yapısı

    Cevap: kurgan mezar iç yapısı emeğine sağlık :)
  4. SAKARYALI

    yorumsuz 4 ncü bölüm

    Cevap: yorumsuz 4 ncü bölüm güzel paylaşım emeğine sağlık
  5. SAKARYALI

    tüm kullanıcılarımız dikkat etmeli.

    Cevap: tüm kullanıcılarımız dikkat etmeli. HARBİCİ dostuma katılıyorum.İnsanlar bu siteyi kendi çıkarları için kullandıkları bir site haline getirmeyi düşünmesinler.
  6. SAKARYALI

    görsel ziyafet

    Cevap: görsel ziyafet paylaşım için teşekkürler
  7. SAKARYALI

    türbeler mevkii yanı, kuyu, maşatlık birde kudretten ışıklı camimiz.

    Cevap: türbeler mevkii yanı, kuyu, maşatlık birde kudretten ışıklı camimiz. güzel yerler.Allah gönlünüze göre versin.
  8. SAKARYALI

    3 mezar nerde

    Cevap: 3 mezar nerde afiyet olsun dostlar :)
  9. SAKARYALI

    Görsem amacli

    Cevap: Görsem amacli Güzel paylaşım Ellerinize sağlık ustam
  10. SAKARYALI

    Haç,yılan,kaplumbağa,kuyunun,çözümü

    Cevap: Haç,yılan,kaplumbağa,kuyunun,çözümü süper ustam
  11. SAKARYALI

    Arkadaşlar acil yorum

    Cevap: Arkadaşlar acil yorum paylaşım için tşkl
  12. SAKARYALI

    Merdiven tümülüsün üzerinde yardım arkadaşlar

    Cevap: Merdiven tümülüsün üzerinde yardım arkadaşlar paylaşım için tşkl
  13. SAKARYALI

    Merdiven tümülüsün üzerinde yardım arkadaşlar

    Cevap: Merdiven tümülüsün üzerinde yardım arkadaşlar ''kaçak kazıya hayır''
  14. SAKARYALI

    Çeşitli Lahit Mezar Resimleri

    Cevap: Çeşitli Lahit Mezar Resimleri yüklşemiş olduğum görüntü hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Üst Alt