Arama sonuçlarınız | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. EKE

    Mükemmel ötesi uygarlık ve merdivenlere yorum

    Cevap: Mükemmel ötesi uygarlık ve merdivenlere yorum valla o yolu ıyı bılırım ustam bu 5 harflı kardeslerımızın cevırme yerıdır ora yakın bı zamanda oradan gecıcem ınsallah uzaktan gorunuyomu ustam
  2. EKE

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; arkadaşlar ustalarım kafama takılan bı seyı sızlere sormak ıstıyorum konu bırkac sayfadan sonra dagılmıs oldugundan ya farkemdemedım yada guncel olmamıs ustalarım çubugumuz metale çekıyosa bunun derınlıgınıde ıkızcelı ve asıavcı ustamın bıze aktarmıs...
  3. EKE

    Yardımcı Olmanızı Bekliyorum ACİL

    Cevap: Yardımcı Olmanızı Bekliyorum ACİL ustam öncelıkle aramıza hosgeldın dıyorum ustam fotolar güzel yalnız bolge hakkında bıraz bılgı ve fotoların işaretlerinde çevre fotolarını ekleseydın bırazda açıklama yapsaydın mukkemmel olur morgenstern kardesım 1. fotonda sanıyorum bır mezar...
  4. EKE

    Mezar nerede olabilir?

    Cevap: Mezar nerede olabilir? nizam518 ustam ersan ustam herzamankı gıbı çok guzel yorumlamıs ha bırde ersan ustam orası tek degıl gıbı yalnız degıl gıbı ne dersınız ustam
  5. EKE

    bu kayada kapak olabilirmi

    Cevap: bu kayada kapak olabilirmi aliömer ustam bende soyle soyleyeyım kapak degılde kayanın etrafı kar olmasına ragmen tam oval seklınde neden kar tutmamıs karı temızlememıssın kurek ızı yok bence kayada degılde kayanın komple kendısı kapak olabılır dusuncesındeyım
  6. EKE

    voyvoda

    Cevap: voyvoda kardes hosgeldın sefa getırdın ıyı forumlar kardes
  7. EKE

    hey everyone

    Cevap: hey everyone :D:D:D ustam sen buyuk ınsansın:D:D:D koptumkoptum
  8. EKE

    3 lü sıralı derin oyma ve murç izleri

    Cevap: 3 lü sıralı derin oyma ve murç izleri bu arada ustam özur dılerım bı sonrakı konuyu gormemısım
  9. EKE

    3 lü sıralı derin oyma ve murç izleri

    Cevap: 3 lü sıralı derin oyma ve murç izleri leewoht ustam ersan ustamın yorumuna katılıyorum olayın barız acık yalnızca gırıs sol taraf gıbı geldı bırbırıne geçiş olmalı bence sol gırıse daha fazla yogunlas murç izlerine gelınce ustam nacızane fıkrım bolgede dagınık mezarlar olabılır...
  10. EKE

    isaretinden uzak olmaz bir kapali kaya mezari

    Cevap: isaretinden uzak olmaz bir kapali kaya mezari valla ustam harbıcı ustamda demiş tek karede butun malum emareler belırgın üçgen, oyma ,haç,kanal bişey soylesem senın gıbı bır ustama ayıp etmiş olurum paylasım için teşekkurler ustam
  11. EKE

    Ya kazadan hemen önce zaman dursaydı

    Cevap: Ya kazadan hemen önce zaman dursaydı ustam harıka bır paylasım emegıne saglık
  12. EKE

    seko71

    Cevap: seko71 mekanımıza hoşgeldin kardeş ıyı forumlar ve ıyı dostluklar dılerım
  13. EKE

    açılmış görsel bir tumulus.

    Cevap: açılmış görsel bir tumulus. paylaşımlar için ustalarımın yuregıne saglık
  14. EKE

    Definenin sırrı

    Cevap: Definenin sırrı kardes ustanın alıntısını yanlıs anlamıssın hepsı bıyerde denılmıyor gomulen veya saklanılan yerdekı işaret benzetmeleridır dıyor konuyu tekrar okumanız yararınıza olacaktır
  15. EKE

    Derin Oyma

    Cevap: Derin Oyma ustam ersan ustamın işaretledıgı yer fotodakı en guvenılır yerdır sunaklarında yakın zaten baska yerde arama bence saygılarımla
  16. EKE

    sanal ailem

    ;););););)sanal ailem olarak gordugum tüm define mekanı ustalarım ve dostlarımın yenı yılını kutlar sadece yenı yılda degıl bır omur boyu saglıklı huzurlu ve aynı zamanda da daglarda kayalarda ovalarda çataklarda değirmenlerde kuyularda çeşmelerde üçgen yapan yerlerde çok güzel cevherler...
  17. EKE

    Babil Kardeşliği..

    Cevap: Babil Kardeşliği.. ustam bu derin ve ayrıntılı konu için teşekkurler emegıne saglık
  18. EKE

    Tarihi ipek ve kral yollarının SİVAS güzergahına ihtiyacım var.

    Cevap: Tarihi ipek ve kral yollarının SİVAS güzergahına ihtiyacım var. ustalarım anadolu uygarlıkları dıye eskı basım 9 ciltlik bır ansiklopedı var anadoluda tarihten bu yana çicilmiş haritalar kaleler bulunmuş bulgular ve tarihi eserler ve uygarlıkların a dan zye tüm bilgileri mevcut...
  19. EKE

    Mezar görsel

    Cevap: Mezar görsel görseller için teşekkurler ustam
  20. EKE

    Oyma işaretleri

    Cevap: Oyma işaretleri ustam manzara güzel hemde insanın içini gıcıklıyo yalnız ustam bısey sormak ıstıyorum kaya uzerındekı çatlaklardan mezarın kapalı kayamı dromos mezarmı oldugunu nasıl anlarız ustam
Üst Alt