Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. I

    bu işaretmidir

    Cevap: bu işaretmidir değerli ustalar küçük bir insan potresi. yani yengeç değil. ayrıca sakalı var bir kolu kısa bir kolu uzun baş kısmında üçgen var
  2. I

    bu işaretmidir

    değerli ustalarım maalesef elimde bu fotoğraf tek var bu işaret oldukça küçük yapılmış bir elin avucuyla üzeri kapıtlabilinecek bir işaret hemen yanında ufak bir dere akıyor. yorumlarınızı esirgemeyin saygılar
  3. I

    koltuk taşı ve arka kısımdaki haçlar

    ustalarım burası eski bir ermeni köyü burada bir koltuk taşı var koltuğun 40m önünde eski bir kuyu içi horasanla sıvalı koltuğun arkasındaki kayalıkta ufak haçlar var. ve yine kultuğun bir kenarında bir tane H harfi var. değerli ustalar bu bir işaretmi işaretse neyi ifade ediyor. ve malı...
  4. I

    ustalarim buyurun bir derin oymali bi yilan isareti

    Cevap: ustalarim buyurun bir derin oymali bi yilan isareti ersan usta sanki yılan savunma ya geçmiş baktığı tarafta arka kısmında bir şeyler olabilir
  5. I

    Değirmen taşı mı farklı bir taş mı ?

    Cevap: Değirmen taşı mı farklı bir taş mı ? bence eski bir yerleşim yerinde kalma sütunların altına konulan parça
  6. I

    Mezar mı değil mi çözemedik ?

    Cevap: Mezar mı değil mi çözemedik ? fevzi kardeşim ilk iki resmin mezar olduğunu söylüyor. fakat diğer resimlerin farklı nokta gibi ama en son resmin bir giriş gibi bence orada bir boşluk tespiti yapman fayda verecektir.
  7. I

    merdiven

    Cevap: merdiven fanti kardeşim sana nekadar faydası olur bilmem ama malı alınmış bir merdiven işaretini anlatmaya çalışayım. merdiven üç basamak ilk basamağa çıkıldığında 150 m ilerde dikili bir taş görünüyor ikinci basamağa çıkıldığında ikinci taş görünüyordü üçüncü basamağa çıkıldığında...
  8. I

    bu işaretmi ve ne ifade ediyor.

    Cevap: bu işaretmi ve ne ifade ediyor. ustalar maalesef elimde bu foto tek var. bazı sorunlardan dolayı diğer resimler silinmişti. ersan ustam dediğin gibi baktığı yerde üçgen bir taş var ve taşın ortasında yere doğru inen bir oyuk var. ama etrafında herhangi bir cihazla çalışma yapamadım allah...
  9. I

    bu işaretmi ve ne ifade ediyor.

    değerli ustalarım bu taşı ben oturan bir boğaya benzetim eğer boğaysa neyi ifade ediyor yurumlarsanız memnun olurum
  10. I

    gözler ve dikdöertgen oyma

    Cevap: gözler ve dikdöertgen oyma bence iki göz iki şeme su gözde ve çeşmede akar çeşmelere odaklan derim saygılar
  11. I

    bu işaret neyi ifade ediyor

    Cevap: bu işaret neyi ifade ediyor sondurak ustam her şey nasip kısmet yorumun için teşekkürler. ersan ustam horasana benzer bir yapı var taşların arasında ama tam emin değilim
  12. I

    bu işaret neyi ifade ediyor

    Cevap: bu işaret neyi ifade ediyor sondurak usatam uzaktan çekilmiş foto yok ancak elimde mevcut bulunan iki tane daya ekleyecem. konu biraz daha detaylı açıklarsan memnun olurum saygılarikinci foto oyuğun hemen girişi yan iç tarafı
  13. I

    bu işaret neyi ifade ediyor

    değerli ustalarım resimdede görmüş olduğunuz işaret neyi anlatıyor bu işaret boyayla yapılmış bu konuda yorumlarınızı bekliyorum
  14. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; ikizceli ustam birde kafama takılan bir soru daha var farz edelimki boşluk tespitini yapabilidik ama içinde ki metaleri vs. nasıl tespit edeceyiz. saygılar
  15. I

    mezar ve tespit etiğim boşluk

    Cevap: mezar ve tespit etiğim boşluk değerli yorumlarınız için teşekkürler ikzceli ve Oscar ustalarım.ikizceli ustam kayanın durduğu yer yamaç yani tam düzlüğün bitiği yerde kaya yamaca doğru uzanıyor. ikincisi kabarık duran yerdeki oyma alta doğru doğal bir çatlaklıkla iniyor. kayanın ön...
  16. I

    mezar ve tespit etiğim boşluk

    Cevap: mezar ve tespit etiğim boşluk ikizceli ustam değerli yorumlarını esirgiyemediğin için teşekkürlerimi sunarım. elimdeki çubuklarla alanda dolaştım başkada yer çekmedi resimde işaretlediğim noktadan başka. başka oda varsada uzak mesafede olabilirmi. saygılar
  17. I

    Çubuklarla Tespit Ve Derinlik Ölçme;

    Cevap: çubuklarla tesbit ve derinlik ölçme; ikizceli ustam L TİPİ Çubuk kulanan bazı arkadaşlarda şuna tanık oldum çubukla tespit edilen nokta gerçek noktadan bir iki metre veya daha fazla bir mesafeyle sapma oluyor. bunun sebebi çubuklardamı yoksa kulanıcı hatasımı bunun sebebi sizce neden...
  18. I

    mezar ve tespit etiğim boşluk

    Cevap: mezar ve tespit etiğim boşluk o scar ustam fallosun ne olduğunu açıklaya bilirmisin 3 2 derken ebatımı derinliğimi. bu tür yapının altında oda türü boşluk bulunurmu açıklarsan memnun olurum
  19. I

    mezar ve tespit etiğim boşluk

    değerli arkadaşlar aşağıdaki resimlerde gördüğünüz gibi mezar şekli vermiş bir kaya var. günümüzde mezarların üstüne nasıl toprak yığılıyorsa burada da taş konulmuş. çubuklarla yaptığım tespite göre resimde de çizimle gösterdiğim gibi 4 m derinlikte 2x2 ebatında boşluk tespiti yaptık aynı...
  20. I

    bu mezar olabilirmi

    Cevap: bu mezar olabilirmi baş taşı doğuya bakıyor
Üst Alt