Arama sonuçlarınız | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. T

    bu belgeyi bilen varmı

    Cevap: bu belgeyi bilen varmı Olsun para tılsım.ben alayım.haber verin alamassanız.
  2. T

    gır isin çevre resimleri

    Cevap: gır isin çevre resimleri Mezarlar ıcın uygun bır tepe.merdivenleri gorsek.yalnız o tatlı su .
  3. T

    FIL KAFAS1 yard1ma ihtiyacim var.

    Cevap: FIL KAFAS1 yard1ma ihtiyacim var. Hortumuna benzer olgu var ama.suphelı.
  4. T

    siz dere tepe gezin bakın kimler neler yapıyor..........

    Cevap: siz dere tepe gezin bakın kimler neler yapıyor.......... tamam ben bu işten vazgectim.yok artık.
  5. T

    ordu ili kaya mezarlar haritası

    Cevap: ordu ili kaya mezarlar haritası Cogu yok paşam.gezip görmuslermi acılmamış binlerce var.bak orda gülyalı yazıyor haritada ben ordayım.ve cevremde bizans roma kaya mezarları acılmayı bekliyor.
  6. T

    kaya mezarı

    Cevap: kaya mezarı Usta nereye gidiyon öyle ayakların bıri V yapmiş.yılandan beter olmuş halin var.helal ya.
  7. T

    kapak taşı

    Cevap: kapak taşı Tesekkurler.hemen geleyim.
  8. T

    sizce nedir

    Cevap: sizce nedir Kafa yormaya gerek yok.
  9. T

    orjinal yılan...!!

    Cevap: orjinal yılan...!! Aman bu ne.of of.
  10. T

    Pratik Sivri Sinek Kovucu

    Cevap: Pratik Sivri Sinek Kovucu Teşekkur deneyelım.
  11. T

    Topal Ayı

    Cevap: Topal Ayı Of of topal ayı yedin bitirdın bizi.yakınlardaki iki akar su.kayalık.topal ayinin tek olan ayagı hedef altta ama iş zor
  12. T

    köprü ve mezar yeri

    Cevap: köprü ve mezar yeri Acil bu yazın yaylaya gıtmem lazım bu resme göre
  13. T

    Gır İsin Tepesi

    Cevap: Gır İsin Tepesi Mezarların orada uzak atmaz.
  14. T

    Diyarbakır silvan gezim

    Cevap: Diyarbakır silvan gezim Tesekkur aga guzel paylaşımlar.
  15. T

    örgülü yılan

    Cevap: örgülü yılan Guzel yer.lahıtler acılmamıştır umarım.
  16. T

    orjinal gömü haritası

    Cevap: orjinal gömü haritası Durya kızma metin usta.
  17. T

    yorumlara açık:)

    Cevap: yorumlara açık:) Önkısım acılmış.ikınci kapakla yuzyuzesin
  18. T

    slm oyukların anlamı nedir

    Cevap: slm oyukların anlamı nedir Isaretınız yerın noktanın profılı.sen üc tepeden neden bahsetmedın.
  19. T

    tümülüs vede yalancı dede mezarı

    Cevap: tümülüs vede yalancı dede mezarı Bunun bır benzerıni sivas alanya guzergahında gormustum.tam tepeye oturmuslar dilek agacları.cesmeler yapılmış.hıh.
  20. T

    kilise kaynağı

    Cevap: kilise kaynağı Sudan beklentin nedır.
Üst Alt