Arama sonuçlarınız | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. T

    Çeşme böyle olmalı(Paylaşım Amaçlı)

    Cevap: Çeşme böyle olmalı(Paylaşım Amaçlı) Guzel teşekkurler.yalnız bu taşlar süslemeler o cesmeye ait deyil.
  2. T

    Güneş işareti

    Cevap: Güneş işareti Guzel ne guzel.tesekkurler.
  3. T

    Uğur böceği

    Cevap: Uğur böceği Yav bu kantar böcegi.
  4. T

    güsel bir yer

    Cevap: güsel bir yer Bu evin yakınlarındaki yanık köklü agacı gordunuzmu.akar su kenarında.
  5. T

    Mezarlar define

    Cevap: Mezarlar define Tesekkurler.emeklerine saygı.
  6. T

    yılan işareti,define

    Cevap: yılan işareti,define Bu yılan cok tehlıkelı ve sınsı.valla cok guzel.:(
  7. T

    Hakkınızı Helal Edin!...

    Cevap: Hakkınızı Helal Edin!... Ula çekerim kulaklarınızı.bende şastım ya.
  8. T

    kare ve oymalar

    Cevap: kare ve oymalar 3.bom.ne dıyem.
  9. T

    anahtar ve kilit

    Cevap: anahtar ve kilit Adam yok gitmiş kanas usta.
  10. T

    orjinal gömü haritası

    Cevap: orjinal gömü haritası Su harıtayı uzak cekim yapsanda anlasak neyın ne oldugunu.ıcine girmişsiniz.
  11. T

    sunak ve mezarı

    Cevap: sunak ve mezarı Tesekkur etmemek elden deyıl.saygılar.
  12. T

    rex iş başında

    Cevap: rex iş başında Hep istemişimdir bu rex gibi köpegim olsun.kıymetini bil.
  13. T

    s.a mubarek ustalar uyeler.inanılmaz bir işaret var elimizde.bakabilirmisiniz..

    Cevap: s.a mubarek ustalar uyeler.inanılmaz bir işaret var elimizde.bakabilirmisiniz.. Fakır babam sen guzel foto atarsan mezarlarıda buluruz lakin oraya giderken dikkatli olun bir göz sizi izler.saygıyla kalın.
  14. T

    pratik yapalım ne anlatmak isterler

    Cevap: pratik yapalım ne anlatmak isterler Resme bakarak yorum yaparsak ayının ust kısmı traşlanmış.
  15. T

    Süper işaret

    Cevap: Süper işaret Hemşerim bu isaret dere boyunda ust sıralı kayalıklardamı buldun.bolgede genıs bır vadı dere varmı.degırmencıyi es gecme.
  16. T

    Vefat Tevfik Ustamızın Babası

    Cevap: Tevfik Ustamızın Babası Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun.uzulduk.
  17. T

    Giresun’da Define Avı

    Cevap: Giresun’da Define Avı Yanliş yerde arıyorlar.parayı bassınlar yerın kralını gostereyım onlara.o eli belınde kır saclıyı tanırım bırde profesyonel olarak yapmak ne demek.bu zamana kadar tık yok.ah cahillerım.ah.
  18. T

    Hazine işaretleri kod ve sembolleri

    Cevap: Hazine işaretleri kod ve sembolleri Bunu cevırecek babayıgit yokmu.
  19. T

    Havalandırma ve yaşam yerleri

    Cevap: Havalandırma ve yaşam yerleri Gerisi yokmu.
  20. T

    çözemedim

    Cevap: çözemedim Lahit veya kaya mezarlarına yorumlarım.arazı lazım.bol foto noktayı vuralım.
Üst Alt