Arama sonuçlarınız | Sayfa 7 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. T

    işaret bulgular vede sonuç

    Cevap: işaret bulgular vede sonuç Tesekkurler.
  2. T

    Samsung telefonumu nasıl modem olarak kullanabilirim Cep Telefonunu Modem Olarak Kullanmak

    Cevap: Samsung telefonumu nasıl modem olarak kullanabilirim Cep Telefonunu Modem Olarak Kullanmak Samsung kurulum baglantı dosyasinı indır nette kur devam.telefonu tanıt bılgısayardan.zaten otamatık bulur.baglanamassan musteri hızmetlerını ara baglantı num.ıste.
  3. T

    isli mağarada adam kellesi haç işareti

    Cevap: isli mağarada adam kellesi haç işareti Bu sahsın alt kısmındaki heykelleri alın iki tane.tumuluslere daha sonra devam ederiz.
  4. T

    isli mağarada adam kellesi haç işareti

    Cevap: isli mağarada adam kellesi haç işareti Bölge karadeniz dogrumu?
  5. T

    Hastalık bir süre ara

    Cevap: bir süre ara Gecmiş olsun dileklerimle.
  6. T

    filimize usta bir bakıcı arıyoruz

    Cevap: filimize usta bir bakıcı arıyoruz Guzel yer.kaplumbaga da guzel.
  7. T

    Kapı olabilir mi?

    Cevap: Kapı olabilir mi? Koyun ust tarafında bu kayalıklar.4 yol agzına yakın.
  8. T

    kayalardaki nizami oyuklar

    Cevap: kayalardaki nizami oyuklar Yol varmı yakında.
  9. T

    Balıklı çeşme tum fotolar

    Cevap: Balıklı çeşme tum fotolar Bu cesme derki ikı agac arasında fark var olç bak .aynı olcuyu vermez .farklı ölçü boyunda araştır .ana kayalık durmalı .bu çeşmenin aşağısında dere olmalı .
  10. T

    Sayılar ve İkilemleri detaylı anlatım

    Cevap: Sayılar ve İkilemleri detaylı anlatım guzel paylasımlar.tesekkurler sunarım.
  11. T

    kayadaki işaretin anlamı

    Cevap: kayadaki işaretin anlamı Basamakları andırıyor?beyazımsı lekeleri ısaret mi sandınız?
  12. T

    Incelemeye degermi ustalar

    Cevap: Incelemeye degermi ustalar Yerler guzel.kayalar traslanmış ne guzel deyilmi.
  13. T

    ustalarım bir göz atsa bilirler

    Cevap: ustalarım bir göz atsa bilirler 1.resmin guzel.dıkkat .
  14. T

    Kabartma yılan

    Cevap: Kabartma yılan Tesekkur.yanlıs yazmısım yılanın tek gozu var.bırde kucuk kuş resmi var tatarlı ustam.
  15. T

    Kabartma yılan

    Yılanımız kabartma gozlerı yok.dıli ve agzı kapalı.111 rakamı mevcut.yanında kucuk bır su kaynagi.etrafda yıgma tumulus yok.orta boyda kayalar mevcut.2 bogumlu.
  16. T

    Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ?

    Cevap: Ustatlarım Birde Bu Taşa Yorum Getirebilirmisiniz ? Kanas ustam yorum yapar.az bekle bakalım.
  17. T

    Sizce kapatılmış mı?

    Cevap: Sizce kapatılmış mı? Usta guzel yakalamişsın.
  18. T

    Helalin var !! Kanas usta

    Cevap: Helalin var !! Kanas usta Kanas ustam saygılar.
  19. T

    kaya mezar ve cevresi (acılmış görsel)

    Cevap: kaya mezar ve cevresi (acılmış görsel) teşekkurler.guzel .
  20. T

    yan yana 2 koltuk

    Cevap: yan yana 2 koltuk 3.resmin yer belli neme gerek.
Üst Alt