Arama sonuçlarınız | Sayfa 8 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. T

    güzel büyük oyma işcilik güzel

    Cevap: güzel büyük oyma işcilik güzel 2.resminde kayanın gozuken acik alni guzel duruyor neme gerek.ayrıntıyı yakala.
  2. T

    mezar nerde

    Cevap: mezar nerde Cicegin önü kacmaz.
  3. T

    Ustalar Yorumlarınızı Bekliyorum !!!

    Cevap: Ustalar Yorumlarınızı Bekliyorum !!! Guzel yer.yapmam gereken yosunları temizle ısaretleri kaybetmeden.mezar o kayanın kendısinde dıyebiliriz ama kanalı gormek lazim.toprak zeminden gırıs olabılır.yinede gorusum bu kayada
  4. T

    Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri

    Cevap: Ermenilerde 3 ün Önemi ve , Mezar , Gömü Bulma yöntemleri Tesekkur bilgilerin cok kuvvetli.paylasımdan yoksun bırakma bizi
  5. T

    nevşehir göreme

    Cevap: nevşehir göreme Yav ısaret gorsellik bakımindan muhtesem ornekler asiavcı ne diyelim.tesekkurler
  6. T

    Kaplumbağa..görsel

    Cevap: Kaplumbağa..görsel Oyma sasırtmaca kuyruk yok nerde su nerde inek icti inek nerde daga kactı.saka bır yana da kuyruk acısı var bu kaplumbagada.kumlu alan varmı cıvarda?
  7. T

    papaz

    Cevap: papaz Guzel otesi elindekıni de kaptırmak istemiyor yabu papaz
  8. T

    Haç

    Cevap: Haç O dana derler bizım koyde ne de olsa karadenizlıyız.o ikinci resmin oldugu yer sınır yapılmıs gibi.o taslarda ev temeli felan deyıldır insallah.
  9. T

    yatay oyma farklı

    Cevap: yatay oyma farklı 2.resmın alt tarafına dogru kukur usta zaten gostermis.tepedesin alt tarafda orta boyda bır dere var.bu dere ustu koy yolu koye gider.o alan muhtesem.hayırlı olur ınsallah.
  10. T

    Kaya .duvar ve çevresi!

    Cevap: Kaya .duvar ve çevresi! 1.10.15.resimlerin çok guzel.kaya mezarları.birde enson yukledigin resmın 1.guzel ıslenmiş ne var acaba orda?
  11. T

    kaya mezar işaretlerini çözme anlatımı,kaya mezar çözme işaretleri anlatımı,kaya mezar nasıl çözülür

    Cevap: kaya mezar işaretlerini çözme anlatımı,kaya mezar çözme işaretleri anlatımı,kaya mezar nasıl çözülür Tesekkurler emeklerine saglık
  12. T

    tavukçu usta hakkında

    Cevap: tavukçu usta hakkında tavukcu usta anlarsın bilgecan dede ordu selam.
  13. T

    bu görseli paylaşmamak ayıptır:D

    Cevap: bu görseli paylaşmamak ayıptır:D Hayalimdeki bulmamız gerekenler tabi kaldiysa.tesekkurler.
  14. T

    define siteleri 2 nci sıra

    Cevap: define siteleri 2 nci sıra Evet bende o siteyı dıyorum.e neyse bu sitedeyiz.hadi hayırlisı.
  15. T

    karaca deve zurafa fil sadece görsel

    Cevap: karaca deve zurafa fil sadece görsel Tesekkurler guzel tek kelimeyle.
  16. T

    define siteleri 2 nci sıra

    Cevap: define siteleri 2 nci sıra valla o sitede beni bir sahıs gibi yorum yaptıgım ıcın devamlı ban yedım.köyleri yolları baglantı kurdum sen nerden bılıyorsun diye ozelden mesaj ustune mesaj.bu sekilde yorum yapamazmisim.o kisiye karsı olmazmıs fasa fıso onun üç harflileri varsa benımde var.o...
  17. T

    Hazine işaretleri kod ve sembolleri

    Cevap: Hazine işaretleri kod ve sembolleri Emeklerine tesekkurler ilginc ve guzel.devamını beklıyoruz.
  18. T

    Aslan(paylaşım amaçlı)

    Cevap: Aslan(paylaşım amaçlı) Hos geldin kukır ustam.tesekkur paylasımın icin
  19. T

    Haç

    Cevap: Haç Hacların yonleri o guzelim tepeyımi goruyor.kale o tepedemi.akar suda muhtesem
  20. T

    Kaya mezarı acılmamış

    Cevap: Kaya mezarı acılmamış Guzel dort yanlı fotola
Üst Alt