Arama sonuçlarınız | Sayfa 9 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. star50

    yuvarlak oyma kanal

    yeni ste hayırlı olsun herkese yorumlarınızı bekliyorum kolay gelsin saygılar
  2. star50

    yuvarlak oyma kanal

    Cevap: yuvarlak oyma kanal bunlarda 90 100 mt az ilerisindeki degişik kayalıklar
  3. star50

    yuvarlak oyma kanal

    Cevap: yuvarlak oyma kanal oymaların çevresi
  4. star50

    yuvarlak oyma kanal

    Cevap: yuvarlak oyma kanal
  5. star50

    yuvarlak oyma kanal

    yuvarlak oyma 40 mt yakınında kanal slm bu kayada oymalar var yaklaşık 40 50 mt yukarısındada aşagıdaki 1 mt falan kanal var yorumlarınız nedir ustalar alttaki foto hemen kanalın ustu yuvarlak içine aldıgım yerde aşagı kayadaki oymalar saygılar
  6. star50

    yuvarlak oyma

    Cevap: yuvarlak oyma slm başka yerlemi ugraş diyosun yani kolay gelsin
  7. star50

    Sahte türbeler (dede mezarları)

    Cevap: Sahte türbeler (dede mezarları) slm bozkurt usta bu üçlemeler dede mezarı dediğimiz yere ne kadar uzak olur saygılarımla kolay gelsin
  8. star50

    yuvarlak oyma

    Cevap: yuvarlak oyma
  9. star50

    yuvarlak oyma

    Cevap: yuvarlak oyma amedli ustam önü kapalı bi burası var atlanacak yer
  10. star50

    yuvarlak oyma

    Cevap: yuvarlak oyma slm amedli ustam yorumların ve ilgin için tşk üstten görünüşü yuvarlak olan siyak çizdiğim yerdede oyma var oymanın ön tarafı büyük üstünden çektiğim kayalık ilk yolladıgım resimin dördüncüsü önü kapalı kolay gelsin
  11. star50

    dede mezarı

    Cevap: dede mezarı slm kardeş yorumun için öncelikle tşk ederim senin baya bilğin var bu konuda yorumlarını takipte ediyorum bu mezarlar uzakmı olur kuzey batıda saygılar
  12. star50

    dede mezarı

    Cevap: dede mezarı birde ersan ustamın cıbıkları gibi cıbıklarım olsa :-) yada boşluk bulan kendim yapabilsem bana biraz daha heycan verir ersan ustanında yazdıkları laflarınada bayılıyom vallahi hititli kardeşte hep ersan ustanın cıbıkları diyor ;-) bu stedeki hekes mod olsun üye olsun...
  13. star50

    dede mezarı

    Cevap: dede mezarı şunu da söylemeden geçmiyecegim usta yorumlarından davranışından konulara Yazdıgın yorumlarından ne kadar dürüst ve saygılı efendi biri oldugunu anladım yorumlarının çogunu takip de ediyorum adam gibi adamsın ikizceli usta saygılarımla
  14. star50

    dede mezarı

    Cevap: dede mezarı Selam ikizceli ustam yorumların için teşekkür ederim sen sakıncalı görüyorsan öyledir ustam saygım var yasak olduğunu biliyorum birazda gırgırınada laflamak lazım hep define olacak diye de bir şey yok arkadaşlık dostluk da olsun burda açma işinide izin verilmiş senin açmanıda...
  15. star50

    dede mezarı

    Cevap: dede mezarı http://www.definemekani.com/acilmis-yer-ve-t12848.html?t=12848 burda konusu var bakmak istersen kolay gelsin
  16. star50

    dede mezarı

    Cevap: dede mezarı altından su çıkıyor içinden geçebilirmi bu su sizce benim köye 2 km mesafede aceba dedelerimmiki yada akraba olasılıgı varmı benle :-)
  17. star50

    dede mezarı

    Cevap: dede mezarı dede için bilgi alayım dedim kardeş kralda herkesin gözü var zaten ama bizi aşar jandarma şikayet olmazsa gelmez kapısını bilsem belki 3 4 mt deyse şansımıda denerim :-D kolay gelsin
  18. star50

    dede mezarı

    Cevap: dede mezarı slm kardeş el degmemişte koruma işi nasıl oluyor bilği verirmisin merak ettim saygılar
  19. star50

    dede mezarı

    Cevap: dede mezarı selam hepinize teşekkürlerimi sunarım arkadaşlar resim degilmi kardeş buyrun elimde olanları atayım el degmemiş burasınada saygılar höyükler tümülüsler kurban olsun size degerli arkadaşlar her şey gönlünüzce olsun
  20. star50

    yuvarlak oyma

    slm dogalmı bu arkadaşlar ugraşmaya deger bişeymi kolay gelsin [![image](http://i.hizliresim.com/59N21A.jpg)](http://hizliresim.com/59N21A)
Üst Alt