Arama sonuçlarınız | Sayfa 10 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. star50

    dede mezarı

    Cevap: dede mezarı tümülüs kardeş orası 1 km var
  2. star50

    dede mezarı

    slm dede mezarlarından bişeyler beklenirmi
  3. star50

    fukara ayile kaya mezari.

    Cevap: fukara ayile kaya mezari. belki uyanık zengindir ersan usta
  4. star50

    bu kayadaki işaret dogalmı

    Cevap: bu kayadaki işaret dogalmı selam çoktandır bakıyorum resime bana göre kayanın her tarafı V ye benziyor kolay gelsin
  5. star50

    bu kayadaki işaret dogalmı

    Cevap: bu kayadaki işaret dogalmı Selam kardeşim dogal çatlak gibi geldi bana ustalar daha iyi bilir ama kolay gelsin
  6. star50

    bu kayalar neden böyle

    Cevap: bu kayalar neden böyle güncel ustalar
  7. star50

    işaret kuşmu kartalmı

    Cevap: işaret kuşmu kartalmı slm bunun aynısımı bu kartal yada kuş
  8. star50

    bu kayalar neden böyle

    Cevap: bu kayalar neden böyle eyvallah usta sagolasın yorumların için kolay gelsin saygılar
  9. star50

    bu kayalar neden böyle

    Cevap: bu kayalar neden böyle evet usta içanadolu Nevşehir
  10. star50

    bu kayalar neden böyle

    Cevap: bu kayalar neden böyle deprem olsa bu kayaları aynı yere düzebilirmi sence kardes kessme kayalar hep aynı yerde dizilmiş gibi kolay gelsin
  11. star50

    bu kayalar neden böyle

    Cevap: bu kayalar neden böyle sit alanı degil usta zaten bag yeri buraları bazı baglara hala bakan var kolay gelsin saygılar
  12. star50

    bu kayalar neden böyle

    Cevap: bu kayalar neden böyle Selam sayın ustalarım burası ile ugraşmaya degermi yardımcı olabilirmi siniz saygılarımla
  13. star50

    bu kayalar neden böyle

    Cevap: bu kayalar neden böyle
  14. star50

    bu kayalar neden böyle

    Cevap: bu kayalar neden böyle
  15. star50

    bu kayalar neden böyle

    Cevap: bu kayalar neden böyle
  16. star50

    dikdörtgen ve odaları.

    Cevap: dikdörtgen ve odaları. slm ikizceli ustam bendede dikdörtken oymalar var bi zahmet baksanda sendende bir yorum alsam kolay gelsin bu linkte http://www.definemekani.com/diktortken-oyma-t13127p2.html
  17. star50

    Ararsın Bulunmaz

    Cevap: Ararsın Bulunmaz boşmu çıkmış aceba yazmamışlar çıktı yada çıkmadı diye selamlar
  18. star50

    diktörtken oyma

    Cevap: diktörtken oyma selam gözüne gurban oldugum kardeşim canım kardeşim gidip geliyoz bizde emek verip bişeyler bulurmuyuz diye çabalıyoz desenizki şöyle fotolayın gelin yorum yapalım den ki ona göre çabalayak varsa buralarda bişeyler yapmaya çalışalım yoksa bizede yazık aynı yere git gel...
  19. star50

    diktörtken oyma

    Cevap: diktörtken oyma slm kimse kimseye yazmaya mejbur degil burda kimsede suçlu duruma düşmez neden dersen burası bir sanal alem herkes de kafasına göre mış mışlı yazarsa buda adaletlik dürüstlük olmaz ya kimseye yazmayacaksın yada görüyorsan söyleyeceksin herkesin atıp tutmaya yada o...
Üst Alt