Abe heyran ben şahidim @TRUVA ustam tehtidle semaveri aldı. Bize bile çay vermedi. Şimdi gitti saklandı evin inşaatına bizi uzaktan izleyip sinsi sinsi çayını yudumluyorBen yokken çaylar balıklar akrepler havada uçuşuyor biye yokmu![]()




Abe heyran ben şahidim @TRUVA ustam tehtidle semaveri aldı. Bize bile çay vermedi. Şimdi gitti saklandı evin inşaatına bizi uzaktan izleyip sinsi sinsi çayını yudumluyorBen yokken çaylar balıklar akrepler havada uçuşuyor biye yokmu![]()
Öyle yazmışsın ki kötü bir şey diyemiyorumALLAH razı olsun. İnsanın sevildiğini bilmesi güzel bir duygu. Siz yine de bana aşırı odaklanmayın. Tüm ustalardan istifade edin. Diğer ustaların hepsi bir birinden güzel bilgiye tecrübeye sahip. Her birinin alanı farklı. Kader ustam çunukta kervan ustam kabartmalarda truva ve deli ustam yönlerde gülbahçeli ustam alanda diper kıymetli ustalar da farklı farklı aıklamalara sahip. Ha anlaşılırlık derseniz belki yazılarım size anlaşılır geliyordur oda ayrı bir bakış açısıdır. Ama daha önce de dediğim gibi benim yöntemim biraz farklı. O yüzden size tuhaf gelebilir. Bizde sizleri seviyoruz zira burada hepimiz birbirimizi sevenleriz. Sevmeyeni @Necat. Ustam merhamet etmeden banlıyor zaten![]()
Sana bi kere fırsat verdim başıma getirmediğin kalmadı. Yoooo bir daha düşmem ben o kazanaÖyle yazmışsın ki kötü bir şey diyemiyorumsilahsız kaldım
![]()
Aynen bildin. Betonun altına bakıyorum tünel çıkmış mı diyeAbe heyran ben şahidim @TRUVA ustam tehtidle semaveri aldık. Bize bile çay vermedi. Şimdi gitti saklandı evin inşaatına bizi uzaktan izleyip sinsi sinsi çayını yudumluyor![]()
çayı içip diyer bölüme geçin orda çay yasakÇay ocağında taşıdın mi orada çaysız kalmayalım
Hoş geldin mübarek ustam kusurumuz var ise af ola sizin yazınızı görmedim hemen çay geliyor nasıl istersiniz @GÜLBAHÇELi ustam epeydir sizin çayınızı icemedik ama yoksun yinede burdan devam ederiz ama akrep işaretinden fazladan yazılar var onlarlada bir ilgilen istersen buyurun dostlar buyurun OKLİT çay dağıtıyorBen yokken çaylar balıklar akrepler havada uçuşuyor biye yokmu![]()
Ya ustam sen bir aydır bizi inşaat diye oyalıyon ama yarın birgün haberlerde değişik bi konu olarak patlak vermesin sakın bu? Aklımda deli sorularAynen bildin. Betonun altına bakıyorum tünel çıkmış mı diye
@Necat. Abi bu Okliti banla gitsin. Yazılarda çok imla hatası yapıyor. Bu benide geçti. Beni geçmesini hazmedemiyorumHoş geldin mübarek ustam kusurmuz var ise af ola sizin yazınızı görmedim henen çay geliyor nasıl ustersiniz @GÜLBAHÇELi ustam epeydir sizin çayınızı icemedik ama oksun yinede burdan devam ederiz ama akteb işaretinden fazladan yazılar var onlarlada bir ilgilen istersen buyurun dostlar buyurun OKLİT çay dağıtıyor
Ben o betonu inceledim o zaman o beton sanki oynatilmis toprak uzerine öylesine dökülmüş ne mastar nede düzeltme yapilmis nede kenarlarina tahta ile bir duzenleme yapilmamis kusura vakmada ustam araziye dokulmus beton gibi duruyorduAynen bildin. Betonun altına bakıyorum tünel çıkmış mı diye
Termos yokmu? Yanımda dursun. Beni bir oraya bir buraya yormaçayı içip diyer bölüme geçin orda çay yasak![]()
![]()