sagol Allah Razı olsun, Bozkurt ustam.
Degerli usta'nın bana verdigi bilgi ile internetde arastırma yaparken buldugum bir bulguyu paylastıgım icin gönul koydu, (diger kullanıcılarla ilgim yoktu, ama bir kızgınlık diyorum...) demekki Novanda usta sır kalmasını istiyor, yoksa kendisi istedigi kisilere vermekde özgürdür bize düsen emanete sahip çıkmak. Bizimle bilgi paylasan herkezden Allah razı olsun, paylasmayan kimse görmedim ben yeterki konular tutarlı olsun herkez bildigini döküyor.
Degerli Omega usta ilede sohbet etme sansım oldu, arazi de uyum olunca özeline yazdıklarımın hepsine cevap verdi sagolsun bilgisine bugun bile hayranım.
İste tam burda Novanda usta birseyler eksik demisti.... o eksikleri Novanda usta yola cıkmadan görmüş.
Novanda ustam saglamcıdır isini sansa bırakmamış "varsa bir ilim en iyisini bilirim" edasında kendisini cok gelistirmis, Bazende Takdir etmek lazım kac gün sabahlara kadar kaynak arastırıp uykusuz kaldıgını bilemeyiz.
@dardanos ustam sabah gördüm mesajını ne yazsam eksik kalacak diye cevap veremedim net ölcülerle ilerleyelim insallah.
Ben Defineye Hobi olarak bakanlardanim, seviyorum eski insanları anlamayı kozmos okuyorum bu ara, yapay zeka teknoloji insana güzel seyler anlatıyor birde pekistirebildinmi bilgiyi tadına doyum olmuyor, sistemin taaaa nerden geldigine bakıyorum anlamaya calısıyorum, derenin omega yaptıgı son yerdeki mezardan dede mezarına (axis mundi) ye geri gidmekde güzel bir serüven tavsiye ederim, bastan sonra gidemiyorsak sondan başa gidmek de bir cözüm, bir deneyin hak verirsiniz. sondan başa giderken bulduklarınızda cok degerli bilgidir.
Para varmı, kilise para koymusmu, öleni degerli esyaları varmı, bunu degerli ustalar size anlatır. Novanda ustanın sözüdür oran varsa vardır, yoksa yoktur.
tabiki rakamlar vazgecilmez.
omega ustanın rakamları anlatmak istedigi konunun linkini bırakıyorum.
Bu siteyi kullanarak eskiden index almıs bütün web sitelerinin konularını ve kullanıcıları bulabilirsiniz. bazı linkler calısmazsa .html den sonraki uzantıyı silip enter yaptıgınızda index aldı ise sayfa muhakkak acılacaktır. yukarıdaki capture ile sayfanın kac kere anlık görüntü alındıgını görebilir ileri yada geri yaparak tarihler arasında gezinirken aradıgınız bilgi belge kullanıcı yorumu varsa görebilirsiniz. ( gezindiginiz tarihde ustaların yorumu acık olabilir)
URLs sekmesinden bugun bu sitede arama yaptıgınzı gibi index lenen konular arasında arama yapabilirsiniz. ( pc kullanın mobilde zor olur)
Rakamlara sisteme merakı olan arkadaslarımdan acemi tavsiyesi ricamdır, deepseek yapay zekaya rakamları, ikilemlerini yazsınlar aradaki farkları kendileride görecekler, nedense hersey ücgen diktörtgen kare. yapıyor, kutsal geometri gibi vs,
cok uzun yazsamda inanın bende arazi tecrübesi yok, ben dagıtmayı severim bilgi de olsa dagıtırım, usta uygun görürse kendisi istedigine verir.
Birde Sır olan bilgi kitaplarda yazmadıgı gibi bir ustanın digerine el verip mantıgını anlatması gerekiyor. bir zamanlar bende anlamadım

)))