3 leme ( ucleme ) diye bilinen sembol nereden kaynaklanir?

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Vip Üye
@alarmala ustam bu taşın güney doğu yönünde neler var bir kaynak yada kuyu gibi biliyormusunuz. Ve buradaki kuru derede şelale yapan yer varmı yada sulu derede üç şelale gibi bu dediklerimden varmı.. taşın güneydoğusunda namlı tepe nedir

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Degerli @dardanos ustam ellerinden öperim @UMBRA ustama bir kac soru sordum sagolsun cevapladı, (biz birazda mitolojiye cok girince sacmaladıgımı fark ettim) UMBRA ustada demekki mantıklı bulmadıgı konuyu cevaplamadı, Cevapladıgı konular icin sonsuz tesekkürler UMBRA ustayada.
Bir ezoterizm hermes öğretisi kitabı okurken, kilisenin ücgen arazi dogu kısmındaki agacın telle boguldugunu, bogulmasının nedenini pagan inancından hristiyan inancına gecildiginde pagan inancının enerjisinin baglantısı ile ilgili oldugunu okumustum bu konuyu isin ehli ustalara sormak gerekiyor, teyit etmek gerekiyor ama her zaman bir ustaya ulasamıyoruz, maalesef bilgilerde hep yarım derleniyor. Gercek yada yanlış oldugunu bile bilmiyoruz her yazılan da dogru degil.

Gecenlerde formu tararken ustaların nicini kullanmakda sakınca yoktu diye okumustum. sorun olacaksa site moderatörleri edit yapsın lütfen.

Ben zamanında Novando ustanın kıymetini bilemedim, sagolsun bilgiler verdi mantıgını anlattı biz o zamanlar toyduk bu isin ne kadar ciddi bir is oldugunu bilemedik, benimle paylastıgı bilgileri kimseyle paylasmamı istemedigi icin bugune kadar bende paylasmadım, bir yerde bana güveni kırıldı, haklıdır da Dogru bir insana egri dir diyemem, ama o günü hatırlıyorum gelisen olaylar dizisinde benimle paylastıgı bir bilgi yoktu! 3.tekil sahışlarla selamım da yoktu.

Yine Novanda ustaya eskenar olmayan üclemelerden yola cıkmayı, oranları ve nasıl kullanılacagını tapela-skor yapmasını anlattıgı icin sonsuz sükranlarımı sunarım, varmı yokmu onu anlattı Novanda usta, usta anlar :))))

yine Novanda ustam zamanı gelince eksikleri verirdi ama birde bu hayatda nasip diye birsey var, belki böylesi hayırlıydı...

benim aslında sorum @dardanos ustam 3 ün 3 kenarı esitse bize ne veriyor.

sorulacak cok soru var ustalarda kimseyi baymak istemiyorum...

3 agacın ölcüleri 1 metreden daha düsük olabilir, teneki gibi taşda güney doguya yakında , 10 yılı askın oldu buraya gidmeyeli, simdi kroki cizer aklımdakini sana anlatırım ama degerli vaktini calmak istemem.

Giddigim cok az yer vardı, olanlarıda bolca resimlemistim arsivde saklıyordum bir gün hardisk mefta olunca giddiler.

Yıllardır ugramadıgın bu forum sitelerine tekrar neden geldin diye soracak olursanız trafik kazası yaptım....
büyük bir kazayı emniyet kemeri ve azıcıkda sansımız sayesinde kücük bir iki cizikle atlattık.
Emniyetden kaza raporu alıp okudugumda 3.akcay sokakla 3.seker sokak kösesinde oldugunu görünce aklıma teslis geldi. Yeniden aranızdayım.

Öncelikle geçmiş olsun. Allah beterindne korusun ustam.
usta ismi vermenin bizce mahsuru yok. siz biraz dikkat ediyorsunuz ayıp olmasın vs.. diye. saygı duyarız.
lakin şöyle bir nüans var. ben ustadan biraz bilgi aldım fakat bana kimseye söyleme dedi diyorsun. bunu bir çok kişi söylüyor, yani camiadaki birçok usta bunu söyler. eee böyle olunca ben sana bendeki bilgiyi nasıl vereyim :) sen verince ayıp oluyorsa ben verincede ayıp olur dimi.

novanda ustanın ve burada ismini zikrettiğin tüm ustaların bilgisi seninde bildiğin ustanın bilgilerine (OMEGA) dayanır. hee novanda bir tık ileri gitmiş güneşe ve Hz isa ya fazla eğilmiş, herkesin bildiği fibonacci altın oran ve pi sayılarını bu sisteme oturtmuş vs. vs..

novanda usta ile benimde geçmişte sohbetim oldu, dediğin gibi öğretmeyi severdi fakat hızlı değil :) A harfini öğretirdi B yi sorduğunda A yı çöz önce derdi. o yüzden pek ileri gidemedik. sonrada çekildi zaten ortalıktan.

şuan tüm bu bilgilerin toplandığı 1 kişi var. Allah onada sağlık versin. ismi de bende saklı kalsın, söylersem ayıp olur :D şaka bir yana kıymetli abim sessizliği seçti.

faydam olsun dersen , bilgi paylaştıkça çoğalır. bende olsa verirdim. arşivim maalesef çöktü.

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Vip Üye
Eyvallah @BoZKurT ustam . Evet çok doğru söylemişsiniz bu bilgilerin ana kaynağı belirttiğiniz gibi. Seveni vardır sevmeyeni de lakin benim çok takdir ettiğim ve çok beğendim Çok sevdiğim bir usta olan((omega))) ustadır. Sistemi çok iyi çözen çok iyi bilen kendisidir..
Hani Sultan Bin velede demişler ki sen bir alimsin çok büyük ilim sahibisin demişler

Sultan bin veled ise cevaben ilim bir deryadır Ben de bir kaşık bir kaşık o koskoca deryadan ne kadar alır ise ben de o kadar alabildim diye buyurmuş
İşte Omega Usta'da bir Derya idi Bizler de bir kaşık Misali ancak o kadar alabildik

Bu sistemi tam anlamıyla çözmek Tabii ki çok zor... önce de belirttim onu ancak birkaç kişi bilir diye Tabii kilise mensubu bazı yabancılar da var içlerinde .....

Neyse ustam vaktinizi çaldım hakkınızı helal edin sevgiler saygılar yüce Allah'a emanet olunuz

light_celal1

Kullanıcı
Evet novanda yani engin
Malesef bende verdiği bilgileri değerlendiremedim eğer burdaysa onada merhaba güzel bi arkadaştı 1 yıldır kendisine ulaşamıyorum
Omega usta allah ondan razı olsun çok şey öğrendik ama bazı bilgileri uluorta yazamazdı tabi haklıda
Aslında burda gerçekten değerli eski ustalarımızda var
Hepsinden allah razı olsun

light_celal1

Kullanıcı
Dardanos ustam sorduğun üçleme ara mesafelerin hatırlamıyorum sıralı armut ağacıydı
Değirmenin yanında büyük taş
Dibinden Sarı suyu çaput bağlanan ağaç
Ve bi kaç bişey daha

alarmala

Kullanıcı
sagol Allah Razı olsun, Bozkurt ustam.
Degerli usta'nın bana verdigi bilgi ile internetde arastırma yaparken buldugum bir bulguyu paylastıgım icin gönul koydu, (diger kullanıcılarla ilgim yoktu, ama bir kızgınlık diyorum...) demekki Novanda usta sır kalmasını istiyor, yoksa kendisi istedigi kisilere vermekde özgürdür bize düsen emanete sahip çıkmak. Bizimle bilgi paylasan herkezden Allah razı olsun, paylasmayan kimse görmedim ben yeterki konular tutarlı olsun herkez bildigini döküyor.
Degerli Omega usta ilede sohbet etme sansım oldu, arazi de uyum olunca özeline yazdıklarımın hepsine cevap verdi sagolsun bilgisine bugun bile hayranım.
İste tam burda Novanda usta birseyler eksik demisti.... o eksikleri Novanda usta yola cıkmadan görmüş.
Novanda ustam saglamcıdır isini sansa bırakmamış "varsa bir ilim en iyisini bilirim" edasında kendisini cok gelistirmis, Bazende Takdir etmek lazım kac gün sabahlara kadar kaynak arastırıp uykusuz kaldıgını bilemeyiz.

@dardanos ustam sabah gördüm mesajını ne yazsam eksik kalacak diye cevap veremedim net ölcülerle ilerleyelim insallah.

Ben Defineye Hobi olarak bakanlardanim, seviyorum eski insanları anlamayı kozmos okuyorum bu ara, yapay zeka teknoloji insana güzel seyler anlatıyor birde pekistirebildinmi bilgiyi tadına doyum olmuyor, sistemin taaaa nerden geldigine bakıyorum anlamaya calısıyorum, derenin omega yaptıgı son yerdeki mezardan dede mezarına (axis mundi) ye geri gidmekde güzel bir serüven tavsiye ederim, bastan sonra gidemiyorsak sondan başa gidmek de bir cözüm, bir deneyin hak verirsiniz. sondan başa giderken bulduklarınızda cok degerli bilgidir.

Para varmı, kilise para koymusmu, öleni degerli esyaları varmı, bunu degerli ustalar size anlatır. Novanda ustanın sözüdür oran varsa vardır, yoksa yoktur.

tabiki rakamlar vazgecilmez.

omega ustanın rakamları anlatmak istedigi konunun linkini bırakıyorum.
Bu siteyi kullanarak eskiden index almıs bütün web sitelerinin konularını ve kullanıcıları bulabilirsiniz. bazı linkler calısmazsa .html den sonraki uzantıyı silip enter yaptıgınızda index aldı ise sayfa muhakkak acılacaktır. yukarıdaki capture ile sayfanın kac kere anlık görüntü alındıgını görebilir ileri yada geri yaparak tarihler arasında gezinirken aradıgınız bilgi belge kullanıcı yorumu varsa görebilirsiniz. ( gezindiginiz tarihde ustaların yorumu acık olabilir)

URLs sekmesinden bugun bu sitede arama yaptıgınzı gibi index lenen konular arasında arama yapabilirsiniz. ( pc kullanın mobilde zor olur)

Rakamlara sisteme merakı olan arkadaslarımdan acemi tavsiyesi ricamdır, deepseek yapay zekaya rakamları, ikilemlerini yazsınlar aradaki farkları kendileride görecekler, nedense hersey ücgen diktörtgen kare. yapıyor, kutsal geometri gibi vs,

cok uzun yazsamda inanın bende arazi tecrübesi yok, ben dagıtmayı severim bilgi de olsa dagıtırım, usta uygun görürse kendisi istedigine verir.

Birde Sır olan bilgi kitaplarda yazmadıgı gibi bir ustanın digerine el verip mantıgını anlatması gerekiyor. bir zamanlar bende anlamadım :))))

DefineHaritasi

Vip Üye
Ben kucuklukten yazin koye gidince anlatilan define hikayeleri ve yerleri gorunce forumda gezinmeye basladim.
Define macerama OMEGA usta ile basladim desem yeridir o zamanlar onun yorumlari beni cok etkilemistir.
Hic unutmam bir konu paylasilmisti bir kaya uzerinde bi buyuk sikke para konmus ve kamufle edilmisti.
Ustam da su tastaki parayi al once gerisine karisma demisti inceden dokundurarak :).
Not da dusmustu bu bir dokumhane de calisan isci mi yada yanlis tabir ediyor olabilirim onun isidir demisti halbuki koymamasi lazimdi derken yine koymus.
O gun bugundur o sahneyi unutamiyorum hala da bir sikke bulamadim.
Benim arazide gezinmisligim teoriden coktur sayilar oranlar pusularla aram hic olmadi en buyuk sorunum bu.
Burdan tum ustalara tekrardan selam olsun haklarini helal etsinler cok sey ogrendik sayelerinde Navaron gibi belki Novanda'nin digeri nicki olabilir.

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
sagol Allah Razı olsun, Bozkurt ustam.
Degerli usta'nın bana verdigi bilgi ile internetde arastırma yaparken buldugum bir bulguyu paylastıgım icin gönul koydu, (diger kullanıcılarla ilgim yoktu, ama bir kızgınlık diyorum...) demekki Novanda usta sır kalmasını istiyor, yoksa kendisi istedigi kisilere vermekde özgürdür bize düsen emanete sahip çıkmak. Bizimle bilgi paylasan herkezden Allah razı olsun, paylasmayan kimse görmedim ben yeterki konular tutarlı olsun herkez bildigini döküyor.
Degerli Omega usta ilede sohbet etme sansım oldu, arazi de uyum olunca özeline yazdıklarımın hepsine cevap verdi sagolsun bilgisine bugun bile hayranım.
İste tam burda Novanda usta birseyler eksik demisti.... o eksikleri Novanda usta yola cıkmadan görmüş.
Novanda ustam saglamcıdır isini sansa bırakmamış "varsa bir ilim en iyisini bilirim" edasında kendisini cok gelistirmis, Bazende Takdir etmek lazım kac gün sabahlara kadar kaynak arastırıp uykusuz kaldıgını bilemeyiz.

@dardanos ustam sabah gördüm mesajını ne yazsam eksik kalacak diye cevap veremedim net ölcülerle ilerleyelim insallah.

Ben Defineye Hobi olarak bakanlardanim, seviyorum eski insanları anlamayı kozmos okuyorum bu ara, yapay zeka teknoloji insana güzel seyler anlatıyor birde pekistirebildinmi bilgiyi tadına doyum olmuyor, sistemin taaaa nerden geldigine bakıyorum anlamaya calısıyorum, derenin omega yaptıgı son yerdeki mezardan dede mezarına (axis mundi) ye geri gidmekde güzel bir serüven tavsiye ederim, bastan sonra gidemiyorsak sondan başa gidmek de bir cözüm, bir deneyin hak verirsiniz. sondan başa giderken bulduklarınızda cok degerli bilgidir.

Para varmı, kilise para koymusmu, öleni degerli esyaları varmı, bunu degerli ustalar size anlatır. Novanda ustanın sözüdür oran varsa vardır, yoksa yoktur.

tabiki rakamlar vazgecilmez.

omega ustanın rakamları anlatmak istedigi konunun linkini bırakıyorum.
Bu siteyi kullanarak eskiden index almıs bütün web sitelerinin konularını ve kullanıcıları bulabilirsiniz. bazı linkler calısmazsa .html den sonraki uzantıyı silip enter yaptıgınızda index aldı ise sayfa muhakkak acılacaktır. yukarıdaki capture ile sayfanın kac kere anlık görüntü alındıgını görebilir ileri yada geri yaparak tarihler arasında gezinirken aradıgınız bilgi belge kullanıcı yorumu varsa görebilirsiniz. ( gezindiginiz tarihde ustaların yorumu acık olabilir)

URLs sekmesinden bugun bu sitede arama yaptıgınzı gibi index lenen konular arasında arama yapabilirsiniz. ( pc kullanın mobilde zor olur)

Rakamlara sisteme merakı olan arkadaslarımdan acemi tavsiyesi ricamdır, deepseek yapay zekaya rakamları, ikilemlerini yazsınlar aradaki farkları kendileride görecekler, nedense hersey ücgen diktörtgen kare. yapıyor, kutsal geometri gibi vs,

cok uzun yazsamda inanın bende arazi tecrübesi yok, ben dagıtmayı severim bilgi de olsa dagıtırım, usta uygun görürse kendisi istedigine verir.

Birde Sır olan bilgi kitaplarda yazmadıgı gibi bir ustanın digerine el verip mantıgını anlatması gerekiyor. bir zamanlar bende anlamadım :))))

novanda ustanın hesap tekniğini bir ajandaya yazmıştım, belki 12-13 sene önceydi, maalesef kayıp.

üçleme yapılan yerde 3 ölçüden biri farklı çıktığında yaptığı çarpma bölme işleminde altın oranı çıkartıyordu. dediğin gibi, eğer altın oran çıkmazsa uğraşmanın gereksiz oldugunu söylemişti. hee ne kadar tecrübe etti bilinmez.

bence aramızda bu hesapları bilen birileri var :) okuyorlar fakat katılmak istemiyorlar, yada katılıyorlar ama sırrı açmıyorlar :D

alarmala

Kullanıcı
Degerli Bozkurt ustam Reklamlara tıklatmak, tıklamaya tesvik etmek adsense program politikalarını ihlal sebebi ve süresiz ban sebebidir.
Bu mesajdaki icerigi sadece webmasterlar ve adsense den gelir bekleyenler anlayabilir. (diger insanlara bunu anlatmak cok zordur, cünkü o program ve ona ait politikalarla hic isleri olmadı, bu onların bilmeyecegi yada anlamayacagı icin degil, sadece programla isleri yok.)

ustalar bize cok sey anlatmış ama biz bilmedigimizden anlamadık, cok usta yazmıs bu forumda, sistem dedigimiz thoth dan imhotep'e ögretilmis ondan yunanlar almıs, ermeniler yahudiler almıs, Thoth dan önceside var ama okunabilir (bulunabilir) kaynak thoth dan baslıyor.
Hepsinin ortak söylemi var, "Yukarıda ne varsa, aşağıda da o vardır; aşağıda ne varsa, yukarıda da o vardır",

Bizim arakdaslarımız ne diyor; okumayı sevmiyorum, matematigi hic sevemedim, pusula ve yönler hic alısamadım...
Bize gecenlerde foruma bir arkadas gelmisti, yılana 21 adım tam kuzeye metre cektim fakirlik bitti, tam bize böyle ustalar lazım

Bu ara @UMBRA usta var forumda bırakalım noktayı o koysun. o bize özgür ve güzel bir makale yazsın hepimiz helal olsun usta diyelim.

Usta bana göre tecrübeli bilgili akıllı bir kisi.

alarmala

Kullanıcı
Diger ustalarda ustaların ustasıdır, en ilgi ceken umbra usta diye nickname belirtdim... yoksa bir nefeste 15-16 tane nickname yazarım, hepsinin bütün mesajlarını okudum.

Üst Alt