3 parçalı yilan | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

3 parçalı yilan

drapeta

Kullanıcı
Slm arkadaşlar dağın başında iki kaya koltuk biri doğuya bakıyor biri batıya bakıyor .batıya bakan koltuğun dibinde 3 parça kaya şeklinde büyük bir yılana benzetmisler büyük kaya kütleleri dizip yılana benzetmisler fikirlerinizi iht var saygılarımla bu alan büyük bir kalenin eteklerinde .dağ kalesi doğal kale sadece dağdan yararlanip kale yapmışlar dik bir dağın başına kale yapmislar
yılanın mantığını hepimiiz biliyoruz riskten söz eder buda dikkat et anmamına gelir batıya bakan koltuk mezarı işaret eder resimlerin yetersin farklı açılardan çok daha resim lazım bize kuyruğu bulmaya çalış derim yerin cok güzel bana sorarsan mükemmel bir işçilik yapılmış bulmaya gibi veeee burda birden fazla olay olduğuna inanıyorum saygılar..

wolçan30

Kullanıcı
üstadım ben açıkçası fazla araştırma cesareti bulamadım yılan baya büyük riski çok ondan dolayı bir kere gittim fotoları çekip geldim .bilmiyorum bana çok karışık geliyor sağlam bir rehber olmazsa biz basaramayiz gibime geliyor birileri yılanın basının olduğu yere yakın araştırma yap diyorlardı kimisi git kuyrugunu bul orda araştırma yap diyordu kimisi koltuğun altında oda mezar var diyordu ......emin olamadık sağlık olsun diyelim

Kader25

[ Küllî minhu.]
Admin
Bu kaya blokları profesyonel bir ekip ister.
Diyelim alındı o kayalar yerinden aşağısı nasıl bir curcuna bilinmez.
Girişi buldun aşağıya indin.
Tüneli dert odası dert.
Büyük işler bunlar.
Bizim gibileri aşar düşüncesindeyim.
Herkesin bir tahmini olur amma sistemini bilmeyenin yapacağı bir şey yoktur.
Sistemleri bilen.kaç kişi vardır sorusuna benim vereceğim cevap 10 kişi çıkmaz bu memlekette.
Açılan çok yeri görmek nasip oldu.
Aşağıda misal 2 metre kalinligindaki granit gibi sert kayayı aşmak bile muazzam ustalık gerektirir..

wolçan30

Kullanıcı
slm Kader ustam bize sağlam gözü kara işi bilen birinin yönlendir .araştırma yapalım .başka yolu varmı illaki bir gün bu yerlerde araştırma yapılacak neden yapan biz olmayalim saygılarımla

Üst Alt