4 tane kare oyma | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

4 tane kare oyma

star50

Kullanıcı
Cevap: 4 tane kare oyma

bu resimledigım kayalarlada alakası olurmu kare oymaların

kare oymanın 60 70 mt yukarısında bu dik kayalarda

buyuk okla olan agaclıkta yukardaki kayalar ve kayaların 10 mt ustude cesme
kucuk okta kare oyma olan taraftaki kaya yorumar ıcın tsk arkadaslar

star50

Kullanıcı

demekki mezar yok arkadaşlar bu kare oymaların anlamı yok yani ustalar yorum yapmadıgına göre

A21MEDLi

Vip Üye

arkadaşım alınganlık yapma,konuna bakamayan ustalar olabilir,ben gibi
sarı boya ile çizdiğim orada bulunan tek parça arazinin genel görünümüdür yanii arazinin görünen yüzeyidir,arazide ilerledikçe çok derin bir uçuruma dönüşüyor.
neyse kafa karışıklığa sebep olmiyayım kısaca şunu orada uygula;oymaların bulunduğu kayanın üstüne çık bu çizdiğim resimdeki sarı sınır orada bulunan bir parça arazinin sınırıdır.neyse kafa karışıklığına sebep olmiyayım oranın resmini google erthten bulup yükle o resmin üzerinde ilgileneceğin kısımları anlatırım..

sondurak

Kullanıcı

,,çiçek sanaSayın Star Hoş Geldinizçiçek sanaçiçek sanaçiçek sanaBul Kareyi Al Parayı Sözünü Duymuşsunuzdur Sanırım.. Yeriniz ,,10,,Numara Uzaklarda Aramayınız Diger Resimlerinizde Konuyla Alakalı..çiçek sanaDetaylı Enfes Paylaşımınız İçin Çoook Teşekkürler..çiçek sanaDevam Edecegiz İnşaallah c.c'cc Hoşçakalınız..çiçek sana,,

A21MEDLi

Vip Üye

işaretli kayanın anlatmak istediği arazi parçası karşı yamacındır..karşı yamaçta açılan kaya mezar odaları varmı? açılmış yoksa earthten yamacın tümünü yakın çekim resimlerini yolla.

Son düzenleme:

A21MEDLi

Vip Üye

anlatmaya çalıştığım araziye daha farklı bir açıdan görmeniz için resimler üzerinde çizdim değerlendirmeyi sizlere bırakıyorum..
arkadaşlara örnek olması açısından işaretli kaya yüzeyi ve araziye şöyle bakın,benzerliğini fark edeceksiniz..
arazi 3 parça görünüyor..... işaretli kayada O araziye bakılıp 3e bölünmüş.
işaretli kaya yüzeyine ve araziye bu gözle bakın,ne demek istediğimi kolaylıkla anlayacaksınız..yeterki kaya yüzeyindeki derin çatlağın,çizginin ve kayanın yüzeyindeki yüksekliğinin ne demek istediğini anlayın.
NOT;işaretli kayanın kendisi ve yüzeyi meyillidir.arazide meyillidir..
kare oymanın altında mezarı var diyen olabilir,bu araziyi gördükten sonra,burayı earth ten görmek şart oldu..

Son düzenleme:

A21MEDLi

Vip Üye

işareti ne olursa olsun,işaretli kaya yüzeyi ile araziyi ters düz yapıp bakın..
kaya yüzeyine bakıp araziyi okur,sonrada taş kaya f...cısı olursunuz..:D

Son düzenleme:

star50

Kullanıcı

arkadaşım alınganlık yapma,konuna bakamayan ustalar olabilir,ben gibi
sarı boya ile çizdiğim orada bulunan tek parça arazinin genel görünümüdür yanii arazinin görünen yüzeyidir,arazide ilerledikçe çok derin bir uçuruma dönüşüyor.
neyse kafa karışıklığa sebep olmiyayım kısaca şunu orada uygula;oymaların bulunduğu kayanın üstüne çık bu çizdiğim resimdeki sarı sınır orada bulunan bir parça arazinin sınırıdır.neyse kafa karışıklığına sebep olmiyayım oranın resmini google erthten bulup yükle o resmin üzerinde ilgileneceğin kısımları anlatırım..

selam kardeşim önce yorumların için teşekkür ederim alınganlıkta yapmadım ama ustalar yorum yapmayıncada biraz kırgınlık oluyor tabiki neyse kardeşim konuya dönelim earth den buldum ama her yeri göstermiyor earth tüm arazileri gösteriyormu yoksa belli fotolarımı gösteriyor bu konuda yardımcı olursan teşekkürlerimi bir borç bilirim kardeşim her şey gönlünce olsun

A21MEDLi

Vip Üye

arazinin tümünü görebilmen için google earth proğramının pc de yüklü olması gerekir..earthın resimdeki gibi olmalı...

star50

Kullanıcı

slm aynısı kardeş yüklü ama fazla resim bulmuyor köy yerinde her tarafı görebilirmiyim peki kolay gelsin

Üst Alt