50 Cm Capi 50 Cm Derinliginde Oyma | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

50 Cm Capi 50 Cm Derinliginde Oyma

ersan

Vip Üye
ustam burda deyeri cok yuksek bir kaya mezar odan var cubuklarlan dikatli incele boslu ve tuneli eyer burda bir 4x4 buyuklukte oda bolsu bulursan bilki ..lahit cikma,,si bilem mumkundur okadar buyuk alani neye horasanlan sivasinlareki iscilik super kalite ama MAVRAM ustamiz tam otuturmur isaretleri sana ama ta fotolar eksik

metin77

Kullanıcı
Buranin videosunu bile cektim ben yarin yuklerim ustam

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MAVRAN

Vip Üye
hadiiii be ustamm :) ben yarin giderim o zaman ayarlarsam. . cubuklarla gidecem bosluk falan da bakacam. fotolari hemen yuklerim :)
Bak kardeşim yaşını bilmiyorum amma benden sana bir nasihat müsade edersen hiçbir zaman bu işte acele etme elinde olanı da bu iş için harcama, zamanda önemli işin var ise önce işine bak işini aksatma. Eğer kenarda fazla bir miktar nakit var ise harca ama yine kontrollü zaman değerli müsayit zamanlarda bu işlere bak. Sakın ha zinhar ailenin nafakasını bu yollarda harcama birde onlara ayırman gereken zamanı bu işlere harcama. Acele etme acele işe şeytan karışır. ALLAH YARDIMCIN OLSUN. Nasihat bizden tutması senden inşEllah beni yanlış anlamasın. Vesselâm.

metin77

Kullanıcı
Bak kardeşim yaşını bilmiyorum amma benden sana bir nasihat müsade edersen hiçbir zaman bu işte acele etme elinde olanı da bu iş için harcama, zamanda önemli işin var ise önce işine bak işini aksatma. Eğer kenarda fazla bir miktar nakit var ise harca ama yine kontrollü zaman değerli müsayit zamanlarda bu işlere bak. Sakın ha zinhar ailenin nafakasını bu yollarda harcama birde onlara ayırman gereken zamanı bu işlere harcama. Acele etme acele işe şeytan karışır. ALLAH YARDIMCIN OLSUN. Nasihat bizden tutması senden inşEllah beni yanlış anlamasın. Vesselâm.
Allah razi olsun ustam nasihatlarin icin ve degerli yorumlarin icin. Bos zamanim cok ustam w tane isyerim var carki donuyor basinda olmasam bile. Oraya zaten gidecektim merakimdan. Sadece biraz evvel gidecem o kadar. Yasim 39 abi 2 kizim var elini oper. Her aksam.eve gittigimde 3 saat cocuk olup kuduruyorum [emoji2] [emoji2] [emoji2] hani bende merak ettim sadece [emoji2]

TEVFiK

Vip Üye
Aramızda fazla bir yaş farkı yok bende geceleri saymazsak 25 çocuklar aynı Allah bağışlasın analı babalı büyürler inşEllah.
S.a. Konu Sahibi olan metin ustamıza hayırlısı olsun derken
MAVRAN ustamada geceleri saymazsak şayet bende 29.30 yaşındayım.derim :eek: nasılım ama.:D

metin77

Kullanıcı
Aramızda fazla bir yaş farkı yok bende geceleri saymazsak 25 çocuklar aynı Allah bağışlasın analı babalı büyürler inşEllah.
Allah acilarini gostermesin abim. Ben bu lafin buyuklugunu ilk kizim dunyaya geldigi gun anladim. Bir akrabam allah acisini gostermesin dedigi an icimi bir aci sarti ki anlatamam. Cumlemizin cocugunu allah anali babali buyutsun. Tam bilge yasindasin abim allah uzun uzun omurler versin geceleri saymadan 45 46 yas omurun olur ins. Elden ayaktan dusurmeden tabi. Kal saglikcakla abim

metin77

Kullanıcı
S.a. Konu Sahibi olan metin ustamıza hayırlısı olsun derken
MAVRAN ustamada geceleri saymazsak şayet bende 29.30 yaşındayım.derim :eek: nasılım ama.:D
Tevfik abi acmam gereken 3 konu daha var ama ben herseyini buldum. Girisini tunelini madenini.... Bir tek buirayi cikaramadim burada degisik bir seyler var sanki. Emin olamadim. Teyfik abi sendeki bu nese oldugu surece yaslanman sen [emoji2] allah nesene nese katsin ins. [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

TEVFiK

Vip Üye
Tevfik abi acmam gereken 3 konu daha var ama ben herseyini buldum. Girisini tunelini madenini.... Bir tek buirayi cikaramadim burada degisik bir seyler var sanki. Emin olamadim. Teyfik abi sendeki bu nese oldugu surece yaslanman sen [emoji2] allah nesene nese katsin ins. [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

S.a. Allah sizden bir ömür boyu razı olsun Babam bana derdiki Bak oğlum bu dünyada paranı kaybet neşeni kaybetme dedi Rahmetlik bana dua'mı etti Bed'dua mı etti anlamadım. :eek: :confused: :D ne yazıkki ben hiç bir şey bulamıyorum.(ağla)

Üst Alt