insanın iştahının kabarmaması elde değil...
Resmi kazı ile açılmış Anadoluda bir sürü yıgma var demir kapiyla kapatılmış içini görme şansımız olmuyor misal amisos Samsun manisa saruhan gibi .
ustam, yakınlaşıyosun demek yavaş yavaş. Seni yavaş yavaş Şirin Gırşaare getirmek lazım.Ah ustam ah antakyadayken de yol duzelgahimda sehrin icinde ikiz yigma vardi her gectiimde icim giderdi hemde daha el degmemis st pierre kilisesine safak safaga idiler ah antakya neler vardi neler simdi sivas a geldik butun guzelliklerden mahrum kaldik ustslar burada hicbisi yok ya daraldim bunaldim valla
Valla dogru dedin abim girsare yakinlastik emme buralar soguk ondan dolayi arazi gezisi yapamiyozustam, yakınlaşıyosun demek yavaş yavaş. Seni yavaş yavaş Şirin Gırşaare getirmek lazım.
Onlarca kez gittim buraya içini görmek bir kez nasip oldu busene Mart ayında gittiğimde yanımda çekiç goturecem kapıların kilitlerini kiracam ya ayıp insanlar ta oraya kadar gidiyor iceriyi göremiyor bu arada yeğenim de baya yakışıklı maşallah tam mühendis tipi var eğitim camiasında olduğum için anlarım gençlerden.burdan asi utama güzel paylaşım için teşekkür ederm.
evet ankara ustam işte amisos 1.tepe
buda kapısı demirden giriş yasak
Yarın bir optikciye uğraway beee ben görememişim yeğenimizi yuhhh bana beeee amma gözüm varmış benimde haaa ama ne yapayım tepeyi görmekten yeğeni görememişim.
siz olacağına bakınız ben burada kocaman delikanlıyı göremedim değil kayadaki mini minnacık işaretleri göreceğim..aman bunu aliveli ustam ile Lacivert24 ustam görmesin dillerinden ellerinden kurtulamam.Yarın bir optikciye uğra