ağaç ne ağacı ustam??
3 tane yığma armalısın reis,200 metre içersinde yol kenarın da...
çalkaya üstad ım çivi kuzey batı ya bakıyor. ben buranın ekmeğini yiyecem inş. allah nasip ederse yıyecem. dönem soygunu, benden önce uğraşan olmadıysa buranın ekmeği bende inş.
Çalkaya ustanın verdiği bilgilerle örtüştürebiliyormusun ustam ?
inşallah muhafak olursun reis,yığma dağıtılmış bile olsa,zeminden alta inlmişmi? 1 2 cisi makina yada çubuk tut asi avcı ustam sana yakın tut götür..çalkaya üstad ım çivi kuzey batı ya bakıyor. ben buranın ekmeğini yiyecem inş. allah nasip ederse yıyecem. dönem soygunu, benden önce uğraşan olmadıysa buranın ekmeği bende inş.
Mezardan çıkan Çiviler sayısı yılından çok gömünun kaç kişi tarafından konulduğunu ve gömünun uzaklığını anlatır bire bır bire yüz sistemi ile çalışır genellikle dere kavisine atar kavisin üstundeki sırası mezarları olur.mezarda kaç çivi çıktıyasa okadar mezar düzlükte olur. Lion handle var pi sayısı olçümlerini Çankaya ustaca verdim bır bölümünücıvılerı,agacta,yada,kayada,dokununca,hasta,ölursun,kullıyen,yalan,,defıneci.yalanları,milleti,korkutup,yere,sahıplenmek,icin,uydurulmus,,ancak,,ermeni,mezariarda,olunun,yanına,cıvı,koyarlardı,onlar,tılsim,ve,dokunanı,hasta,etmek,ıcın,yaparlardı,mezarlardakı,cıvılere,dokunmayın,,bır,arkadasım,mezardam,8tane,cıvı,bulmustuigerırdı,cıplak,elle,dokunmustu,mıkrop,kaptı,hastanede,yattı,cozume,gelınce,4kose,yadakafası3gen,olacakcıvı,olcumu,metre,degil,varra,yada,,handese.lıon,teknigi,ıle,bulunur,
üstadım konuyu bölmeden ayrı bir konu içersinde işlenirse çok faydalı olur duacı oluruz ,saygılarım la..Mezardan çıkan Çiviler sayısı yılından çok gömünun kaç kişi tarafından konulduğunu ve gömünun uzaklığını anlatır bire bır bire yüz sistemi ile çalışır genellikle dere kavisine atar kavisin üstundeki sırası mezarları olur.mezarda kaç çivi çıktıyasa okadar mezar düzlükte olur. Lion handle var pi sayısı olçümlerini Çankaya ustaca verdim bır bölümünü