akrep işareti

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
batı veya g. batıda 3 mezar olmalı onu çubukla tespit etmen gerek baktığı yönde esas odası olmalı ve ayriyeten bulunduğu kayanın altındada mezar olabilir resimde yönleri çiz
güney batıda agaçlı bölüm orayı fotoraflıyamadım yeni sögüt ve kavak agacları ile doldurmuşlar
gurban sana ne diyem ben resimleri öyle bir çekmişsinki neyin ne tarafta olduğu belli deyil ve kısıtlı öncelikle akrebin olduğu yeri çekip işaretlesen burdaymış kırılmış yönleri tam şöyle böyle diye o yönleri tek tek çekip işaretlesen bolca çevre resimlerini eklesen bakıp birşeyler denilebilirdi resim çekmek paraylamı çekebildiğin kadar çokca çeksen resimleri olmazmı sunum yetersiz ve anlaşılmaz yani eksik bu resimlerden akrebin tam yerini işaretleyip ve yönleri belirtebilirmisin ona göre birşeyler söyleyelim ayak var cevre resmi yok oyma var cevre resmi yok ben sana nasıl kızmıyım kader ustanın resim nasıl çekilir diye bir sunumu vardı yanlış hatırlamıyorsam onu hiçmi görüp incelemedin sen şimdi akrep nerdeymiş yerini işaretle ve yönleri göster
Büyük sunağın yönlerinde objeler var tam sunağın üstünden çektim

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
batı veya g. batıda 3 mezar olmalı onu çubukla tespit etmen gerek baktığı yönde esas odası olmalı ve ayriyeten bulunduğu kayanın altındada mezar olabilir resimde yönleri çiz
güney batıda agaçlı bölüm orayı fotoraflıyamadım yeni sögüt ve kavak agacları ile doldurmuşlar

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
@GÜLBAHÇELi bu fotoğraf telde kalmış bu akrebden doguya dogru
bu resimdeki say kayalardaki kanallar doğal gelmedi sanki suyu ordan uzaklaştırmak için yapılmış kanallar gibi geldi o kayaların oraya çubuk tuttunmu oda mezarlar için uygun kayalık karşı yamaç araştıracağın yer orda tünel varmı yokmu öğrenmen lazım onuda çubuklarla öğrenirsin asıl yer karşı taraf

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
bu resimdeki say kayalardaki kanallar doğal gelmedi sanki suyu ordan uzaklaştırmak için yapılmış kanallar gibi geldi o kayaların oraya çubuk tuttunmu oda mezarlar için uygun kayalık karşı yamaç araştıracağın yer orda tünel varmı yokmu öğrenmen lazım onuda çubuklarla öğrenirsin asıl yer karşı taraf
Ordaki kanal gibi olan yer yarín alt kısmında eski değirmenler var sırası ustune sonra degirmenlerin aşağı kısmı vadi içi tarlalar var sulamak için daha asagida beton kanallar var ama gel gör ki artık su akmıyor su kurudu işte asıl mesele çubuk ve değerli testinde hayırlısı ile ya nasip teşekkürler gurban saygılar sunarım

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
burdaki kanallardan bahsediyorum özellikle açılmış gibiler suyun gitmesi için
Adsız12412.png

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
doğal olduğunu sanmam öyle doğal olmaz özellikle açılmış suyun o yerden uzaklaştırılması için o say kayaların olduğu yer oda mezarlar için çok uygun sen beni dinlersen çubukla o kayaların olduğu yeri iyice incele diyer taraflara sonra bak fazla uzaklarda arama öncelikle oraya odaklan

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
doğal olduğunu sanmam öyle doğal olmaz özellikle açılmış suyun o yerden uzaklaştırılması için o say kayaların olduğu yer oda mezarlar için çok uygun sen beni dinlersen çubukla o kayaların olduğu yeri iyice incele diyer taraflara sonra bak fazla uzaklarda arama öncelikle oraya odaklan
Doğru diyorsun üstat çünkü çevrede bir çok işaret var bu kadar olur akrep cift ayak ortasinda haç isareti buda kırılmış akrebin tam güney inde 56adimda ondan hic bahsetmedim sunular büyüklü küçüklü tek ayak ne istersen var gurban ilerisi batı tarafinda beş kmde sit alanı var ne alirsan 1tl gibi mübarek j pazari ucuzluk merkezi gibi 🤣🤣🤣

Moderatör tarafında düzenlendi:

TRUVA

Admin
Araba ve insan olan resmin resme göre resim dışında kalan sol tarafın resmi var mi. Birde güney batı yönü

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Araba ve insan olan resmin resme göre resim dışında kalan sol tarafın resmi var mi
İsaretin batı tarafı karsi vadinin kayaliklari ve daha asagida tepe nin ustunde tümülüs olan resim buda bati tarafı yazıyor resim üstünde

Üst Alt