Ali beye ayit olan yerler Iran sinirlari içerisinde | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Ali beye ayit olan yerler Iran sinirlari içerisinde

IRAN sınırlari

Kullanıcı
Bu dediğin hikayenin geçtiği yerde Kervan yolunu gören bir mağara varmı zirveye yakın? Mağarayı bulursan bütün iş mağarada bitiyordur.
Zaten bu işin sonu o magaradir. Dünya onun peşinde. Kelebek magarasi.
Magarada čok önemli bir kitab var. Jivarda 600 tane kasa var hepsinin adresii kitapda yazilidir. Bide o magarada daha önemli şeylerden bahs ediliyor.
Meryemi mukaddas da o jivarda taşdan yapılmış.
Benim bildigim o topal ayag adam bu işaretlerin hepsinden 7 tane yaptirmiş, 6,sı yalan biri dogru olandir. Şimdi bu meryemde 7 tane var. Rusiyadan bile onu ariyorlar. Oyle duydum.

Ekli dosyalar

• 20230512_010136.jpg
    20230512_010136.jpg
    342.9 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Dunyanin gozu iranda, hem tarihde hem şimdi. Roni kardeş sen nasil oyle 3000 yili sahte sandin nasil oyle şeyler soyledin Eger ki iranda sana kotuluk ettilerse o başka bir mesele. Her yerde olabilir dolandiricilik. Ama benim bu forum da bu konuya başlamam hem bize hem size faydali olur. Eger ki musayid olursaniz defineden ote gerçege dogru bilgilere ve hemde ben bu tarafdan bizim sinirlarda olan ali beyle ilgili bilgiler ve mekan bilgilerine ulaşmaya čalişacagiz.bunda ne var?
Kardeş senin amacın ne? Ne diye her şeyi celallendirmeye çalışıyorsun. Amacım senle kavga veya uzaklaştırmak olsa kimseye hesap verecek değilim sormadan da banlar geçerim. Ben sana iran kötü yada iyi mi dedim bana zararı mı var dedim. Birşey yazdın bildiğimi paylaştım sen hâlâ konuyu kavgaya çekmeye çalışıyorsun. Dünyanın iranın peşinde felan da olduğu yok. Politik konularda bizi ilgilendirmiyor. İran babil ile çeliştiği için bir miktar eşya peşindeler. Onun dışında iranın pek bir sebebi yok. Beni de tartışma konusuna çekmeye çalışmayın. Varsa sorunuz sorun biliyor isek cevaplarız biizniALLAH yok ise tavrınızı konunuza saklayın.

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Dunyanin gozu iranda, hem tarihde hem şimdi. Roni kardeş sen nasil oyle 3000 yili sahte sandin nasil oyle şeyler soyledin Eger ki iranda sana kotuluk ettilerse o başka bir mesele. Her yerde olabilir dolandiricilik. Ama benim bu forum da bu konuya başlamam hem bize hem size faydali olur. Eger ki musayid olursaniz defineden ote gerçege dogru bilgilere ve hemde ben bu tarafdan bizim sinirlarda olan ali beyle ilgili bilgiler ve mekan bilgilerine ulaşmaya čalişacagiz.bunda ne var?

İran sınırları arkadaşım !
Burası herkesin fikrini söyleyebileceği bir forum sitesidir. Sizin söylediğinizin aksine söylenebilecek şeyleri anlayışla karşılamanız gerekir. Farklı fikirleri sevmiyorsanız veya doğrusunun kendi söylediğiniz olduğunu düşünüyorsanız burada yazmanızın bir anlamı yok. Sadece belge istemek için konu açtıysanız detaya girmenize de gerek yok, belgesi olan var mı dersiniz olan ve paylaşmak isteyen varsa verir, konu kapanır. Define işinde mış, muş bitmez. Gerçekten büyük olan işlere şahıs olarak bizlerin gücü zaten yetmez. Bilgi paylaşmanızda problem yok ama karşı görüşleri de kabul etmeseniz bile dinlemek durumundasınız. Türkçeniz de bir sorun görünmüyor ama eğer anlamadığınız kısım olursa açıklama isteyin. Roni usta size anlattıklarınız yalan ya da İran da bir şey çıkmaz demiyor. Tecrübelerine dayanarak dikkatli olmak lazım diyor. Yani ne ülkenize ne anlattıklarınıza karşı bir şey yazmamış. Kendi bilgisini paylaşmış. Konuyu kişisel hale getirmekten kaçınınız. Karşınızdaki kişi konuyu yanlış biliyorsa kanıtlar sunarak doğrusunu anlatın. Tahmin olarak söylenecek şeylerin konuya katkısı yoktur. Sizin bir şeyden emin olmanız kanıt yoksa bir anlam ifade etmez.

Eli bey

Kullanıcı
Zaten bu işin sonu o magaradir. Dünya onun peşinde. Kelebek magarasi.
Magarada čok önemli bir kitab var. Jivarda 600 tane kasa var hepsinin adresii kitapda yazilidir. Bide o magarada daha önemli şeylerden bahs ediliyor.
Meryemi mukaddas da o jivarda taşdan yapılmış.
Benim bildigim o topal ayag adam bu işaretlerin hepsinden 7 tane yaptirmiş, 6,sı yalan biri dogru olandir. Şimdi bu meryemde 7 tane var. Rusiyadan bile onu ariyorlar. Oyle duydum.

Eli bey

Kullanıcı
Usta bu mağaradan biraz vahs edermisin ben ilk defa kelebek mağarasını duydum nasıldır işareti nedir nereye yakındir detay varmı

Eli bey

Kullanıcı
Bir tek ali beyg deyil, başka eşkiyalar yaptiklarida bizim tarafta kalmiş.
Mecele balli kaya ve yalançi balli kaya. Bunlarin ikiside bir köy kenarindadir. Köylüler onlara kale diyorlar yani birisi balli kaya kalesi biriside yalanci balli kaya

Merhabalar. Eger o isen bu iş orada değil bilirsin. Kurucu ustalar orada da var ama asıl olan oradan çıkarıldı.
Ustam senin ismin dikkatimi çekti gerçekleri bilen asıl isminin eli oldugunu bilir

Üst Alt