Arkadaşım önce yazılanı adam akıllı oku iyice bir anla sonra beyan edilen fikre muhalefet ol. Yapılan yorumlara eleştirilere tahammülün yoksa konu açma. Herkes sana şerbet verecek diye birşey yok zehir de veren olur zemberekte şerbette. Biz sana ali bey sahte mi dedik iranda bir çok şey sahtedir dedik. Çok az kısmı gerçektir sende o çok az olan şanslı kısmındasın. Birde kalkıp bana iranı metih etme boşuna. İran tarihinede ahlaki ve kültürel yapısınada en az sen kadar belkide fazla hakimim. Gerçekliğin görseli sunulmaz bu konuyu başka yerlere sürükler. Ayrıca Türkiye senin ülkene gelip dilencilikte mafyacılıkta yapmaz. Haddinizi bilin. Kural gereği Vatana millete hakaret aşağılama, fitne saçma, toplumu galyana getirme, tahrik etme iftira atma ban sebebidir. Sırf bu sebeple dahi sizi banlayabilirim. Ya adam gibi özrünüzü dileyin mesajınızı düzeltelim yada gereken neyse o yapılır.Birde şu ki bazi arkadaşlar sahte falan diyorlar biraz saygili olalim. Şunu biliyormuydunuz :Ali bey zamanında yazişmalari Osmanlica ve o dönemOsmanli ca yazisi boyleymiş farsça harfler yaziliyor ve turkçe okunuyor. Yani o yazilari biri okursa kulaklarimiza bugun ki turkçe duyucagiz ama yazilara bakarsan fars harfleri yazilmiş. Buda demekdir ki Ali beyin haritalarin Iranda daha iyi Anlaşilmasi lazım. Zaten öyle. Duyduklarįma göre turkiyeden kultur bakanligindan bile bizim ulkeye araştirma yapmaya ve ya mafiyacılįk yapmaya ğayret ediliyormuş. ha ha ha ha ha......
Yinede ben resimlerle konuşuyorum. Sizde de varsa resimler gönderinde biz de bilelim.