Aliveli44 Hakkında

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Forumdan ayrı kalmak adamı hasta etti. :)
Yemin ettim diye dönmek istemiyordu, lakin ikizceli ustanın kefaret konusunda vermiş olduğu dini bilgi sebebi ile inş Onu ödeyip dönecek. Yoksa döneceği yoktu.
Destek konusunda yorumlarınız icin teşekkür ederim.

ankara

Güvenlik
Kullanıcı
aslında perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler eskiler birileri bizim bu birlikteliğimize dayanamıyor neden şundan dır formda insanlara düzgün cevaplar veriliyor umut peşinde olan insanlar birilerine sömürtülmedi makinacılar sözde tarikatcılar üçkagatcılar madrabazlar tabiki siteden ve ustalardan rahatsız olurlar ali veli ustam da sitenin muhafızıydı saldırmaları bu yüzden az daha başarılı oluyorlardı neyse geçmiş olsun şimdi sıra kimde bakalım.

SEVALİ

Kullanıcı
Kardeşim ile telefonda konuşan benim..
İkizceli Ağabeyimde bir ustamızında konuştuğunu tahmin ediyorum..
Sıkıntınında ne olduğunu yönetici ustalarımız zaten biliyor..
Meyve veren ağaç hep taşlanmıştır..
Aile ortamımızda bile tartışma sıkıntılar her daim olmuştur..
Neden bizler ALLAH ın yarattığı en kutsal beşerileriz..
Yeterki birbirimizi anlayalım..
Nice meyve veren ağaçların taşlanması dileği ile..
KARDEŞİMİN HER ZAMAN ALDIĞI KARARLARA ALTINA İMZAMI ATARIM..

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Ben yemin parası dağıtalım forumda dedim ama ikizceli ustam farklı yöntem göştermiş :D
çok yaşayasın ustam. öyle bir camiayızki sıkıntıları bile, ALLAH ın verdiği akıl ve ferasetle neşeye, gülümsemeye döndürebiliyoruz elhamdülillah. kıskananlar çatlasın birde patlasın :D

walkman

Kullanıcı
Her ne kadar forumda beni yerden yere vursa da çakma Malatyalı dese de aliveli44 kardeşimin bir an önce aramıza katılması için elimden gelen tüm tehditleri kendisine ilk fırsatta bildireceğim. Gelmez ise vay onun haline. Dikkat bu aliveli44 ustaya ilk ve son uyarımdır.
Şaka bir yana site ile tanışmama vesile olan birinin benden önce ayrılmasına izin veremem.
Yarın kendisi ile görüşüp ikna ve her türlü psikolojik baskılar uygulayacağımdan herkes emin olsun.
Bunlar her geçen gün daha da büyüyen ailemizin birlik ve beraberliğinin büyüdüğünün en açık ve kesin delilidir.
Selametle

Üst Alt