Aliveli44 Hakkında

walkman

Kullanıcı
aliveli ustamızı dün aradım ve söylediğim gibi fırçamı da attım. Ustamız mevsimsel grip-nezle karışımını karışık kokteyl olarak aldığından geri dönmesi biraz zaman alacaktır.Sitedeki tüm dostlarımıza duyrulur.

walkman

Kullanıcı
Sormak lazım siteden bunca zaman ayrı kaldı belki de olmuştur. Telefonla konuşurken arkadan bir jcb sesi geliyordu. Hayırdır nerdesin dediğimde bana da evde yatıyom dedi ama pek inanamamıştım gene de günahını almayalım:D:D

ECE07

Kullanıcı
Özel işlerimden dolayı hafta sonundan beri yeni aranızda olabildim ve konuyu yeni okudum. Üyeliğimin ilk saatinden beri en ufak sıkıntılarımda anında yardımcı oldu, bütün arkadaşlara da aynı sorumluluk duygusuyla yaklaştığından hiç kuşkum yok. Zamanında çok değer verip saygı duyduğu bir dostunun başka bir nik kullanarak aylarca karşısında kendini hiç belli etmeden, kendisine duyulan sevgi ve saygıyı hiçe sayarak farklı bir davranış içinde bulunan bir arkadaşın gerçek kimliğinin ortaya çıkmasıyla almış olduğu bir karar olduğu ortada. Ali Veli ustam sizin sevgi ve saygınıza karşı yanlış yapan bir arkadaşa tepki olarak almış olduğunuz bu kararın sizleri seven ve sayan bunca dostlarının üzülmesine neden olmuştur. Dostlarının daha fazla üzülmemesi için bir an önce aramızda olman hepimiz için daha hayırlı olacaktır. Daha fazla özlettirmeyiniz kendinizi.

Üst Alt