Şimdi biz de tecrübelendik
bunu bana seninki gibi top halinde getirip altın tozu diye satmaya kalkmışlardı ama yemedi devamında bir sürü sıkıntılar çektiler bilgi bilgiden üstündür bu işi öğrenmek önemli tecrübe kazanmak çok önemli hem dolandırılmamak için hemde bilgi sahibi olmak için saygı vede sevgilerimleHayaller suya düştü sabah 7 8 de iş var
sıkıntı yapma çalışmaya devam bulsanda bulmasanda nasip bir gün ayağına dolaşır yada sen onun ayağına dolaşırsın hayırlı nasip versin vede sağlık inşallahHayaller suya düştü sabah 7 8 de iş var
Ersan ustam mrb peki civadan altını nasıl ayıracagiz onun yönteminide söylermisinizustam en kolay yolu
,,jivadir ,,ama aa cok dikatli ol cok tehlikeli jiva en kucuk mikroskobik altin taneciklerini bilem toplar ve alagma olur bir rengi deyisir sabaha kadar biraktimi o elindeki suylan olan yere az bir civa damlat ve basla dundurmeye ordaki numuneye orda nekadar altin tanesi var toplar onlari jiva bir yere
evet alin taneciklerinen karisik siyah kum denen bir mineral vardir icerisinde demir iceriyor ce guclu bir miknatislan uste gezdirdimi burdaki siyah kup yapisiyor ve buyle temizleniyor.
Pirit mineraliyse yine cok kolay test yolu var
bir ates yak cakmaklan ordaki parlak sari noktaya eyer siyah bir renk alirsa mineraldir eyer ayni sari rente kaliursa altindir.
Her derede çok zor sade maden olan dere olursa raşlama şansınız olur yoksa akşama kadar eleme yapmalısınız yoksa raşlama şansınız yok sabır bu işin erdemidirBusene derede ırmakta altın kırıntısı varmı diye arastırma yapacagım insallah az biraz arastırdım dünyanın her yerinde bulma olasılıgı varmıs ama akarsularda bu olasılık daha fazla imis o yuzden akarsularda calisma yapacagım bi önersi tavsiyesi olan arkadaslardan birseyler yazmasını bekliyorum insallah saygılar
evet ustam bende öyle yapacam altın madeni olan bölgedeki derelerde arama yapacam inşallahHer derede çok zor sade maden olan dere olursa raşlama şansınız olur yoksa akşama kadar eleme yapmalısınız yoksa raşlama şansınız yok sabır bu işin erdemidir
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi