Ardiç Ağaci Kare Oyma (yalnizefenin Konusudur) | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Ardiç Ağaci Kare Oyma (yalnizefenin Konusudur)

ankara

Güvenlik
Kullanıcı
Günümüzde kim ne derse desin Türkiye topraklarında çok önemli ğömüler vardır başımız da bundan dolayı beladan kurtulmuyar yakın tarihte bulunan barbanas incili de bir göstergedir define siteleri büyük bir iday la yazıyorum en çok takip edilen hedefler dir kimler takip eder tabiki boynunda gizli haç taşıyanlar bizden çalınan ları bize bekletiyorlar kimligi bizden ğözükenler tapınakcı lara çalışan .... Troller hem de parasını bizim ödediği mız yerlere İYİ GECE LER.

ertug

Kullanıcı
kardeşim yerin güzel en önemlisi bu bölgede oturman boş zamanını bölgeyi araştırarak geçirmen lazımki en ufak ayrıntıyı es geçmemen gerekiyor
birde gümüş çubukları iyi kullanman gerekiyor ben sana sıraylan noktalar vereceğim ardıç ağacının bulunduğu yer dedenin güney istikametinde olması gerekiyor dedeye uzaklığı tahminen kaç metre kilise bu ardıçın güney veya güney batısındamı kilisenin uzaklığı ne kadar burda 4meşe değil 3 meşe var çatal olan tek meşe sayılır çünkü aynı kökten çıkıyor iki yakın bir uzak çivi alınmış yerin arkasına sırtını verdiğinde kollarını v şeklinde açtığında kollarının bir tanesi iki yakın meşeye bakması gerekiyor yönleri tam bilmediğim için güney batı veya güney doğu olması gerekiyor ilk bakacağın yer iki yakın meşenin arası her zaman iyidir meşelerin çatallı köklerinin önnünde işaretli taşlar varmı onlara bakacaksın senden istediklerim dede ve çevresindeki ağaçların dedeye yakın çeşme veya kaynağın resimleri uydu resmindeki üçgen bahçede güzelmiş iki tarafından yol geçiyor bu üçgenin yol tarafındaki köşede çeşme veya kaynak olması lazım o köşede veya köşeye yakın ekşi erik veya ekşi elma olması gerekiyor üç köşede ve çevresindeki dikkat çeken ağaçların fotosu söyldeğim ağaçların kesilmiş kurumuş olabilir köşenin 10mkare alan içindeki taşların resimleri bunları araştırıp soruşturman gerekiyor şimdilik bu kadar saygılar

Yanlızefe

Çırak
Kullanıcı
Ustam biraz daha detaylı yazdım ardıç dedenin takriben 10 mt güneyinde meseler de ardıçın yaklaşık 6-7 mt güneyinde uydu fotosunda kaynak olan yeri yazdım.ama Çeşme eski değil eskiden de şu varsa bilmiyorum.çatal meşenin dibi meselerin oralar talan edilmiş.biraz kullanıyorum.ama orda çekim vermedi.

ertug

Kullanıcı
kardeşim eski çeşme yeni çeşme diye bişey yok çeşmelerin hepsi tamir edildi yerine yenisi yapıldı sorduğum yerlerde çeşme varmı yokmu kaynak zaten olması gerekiyor birtanede kuzeyde var kurumadıysa

Yanlızefe

Çırak
Kullanıcı
Kuzeyde su olmaya musait bi yer. yok kilisede kuzeye kalıyor.

Yanlızefe

Çırak
Kullanıcı
Ben burayı çözerim diyen ustalar iletisime geçsin birlikte çalışabiliriz. Yer konya

Yanlızefe

Çırak
Kullanıcı
Ustalarım bu konuyu hayırlısıyla sonuçlandırmak istiyorum.bilgilerinizi esirgemeyezseniz sevinirim.dedeler hakkında bilgisi olan ustalarim.benden ne yapmami nerelerin ölçüsünü istiyorsunuz.

Üst Alt