güzel kardeşim, madenlerin yaydığı enerjinin en kolay ve kesin tespiti çubuklarla yapılır. bu yayılımı ,farklı cihazlarla alınma geyreti yerine,kişinin kendi enerjisinin ,yayılan enerji ile çakışması olayıdır. her insanda ,aura dediğimiz bir enerji sarmalı vardır. merak edenler veya bilmeyenler,auranın ve ona bağlı,organların işleyişinde önemli faktör olan ,vücuddaki çarkaların ne işe yaradığını araştırabilir. bu sayede de bu işin önemini daha iyi kavramış olur.
bir iki kez paylaşmıştım ama birde senin için paylaşıyorum.
benim esas boşluk tespitinde kullandığım anten türü olanlar. bunlar boşlukta madende olsa sadece boşluğu verir. sonra ,konu içinde anlatmaya çalıştığım gibi,bakırlar boşluğuda içerdeki madenide gördüğü için tavsiye ettim. önce boşluğu sonrada üzerinden geçildiğinde bir tepki vererek madeni belirtir.
gümüşleri ersan ustamızın tavsiyesi üzerine denedim. altına çok duyarlı olduğu için,bulunduruyorum. verdiği tepkileri iyi bildiğim için ,birinden aldığım tepkiyi bir diğeri ile teyit etmeye yarıyor. konularda vardır,her birinin ayrı özellikleri sayesinde de bir yanılmayı bu şekilde ortadan kaldırma imkanı doğuyor.
tepkiler konularda anlatıldığı gibi kişilere göre değişim gösterebilir. en güzeli,kişi ,bildiği boşlukta ve madenler üzerinde açıkta aldığı tepkileri iyi belirleyerek ,kendi tepkilerini öğrenmeli. zemin altında da ayni tepkiler alacaktır.
gümüşleri hazır alıyorsunuz.. bakırı yapmak çok kolay. konular içinde tar,ifleri var. anten türü tercih edersen, L çubuklar bölümünde seyitzait arkadaşımız yeni yapmış, L çubuklarım adlı konuda görsel olarak paylaştı. benimkiler eski araç türü olduğu için,nerde bulunur bilm,iyorum seyit kardeşimize mesajlarsan öğrenirsin. inşaallah istenilen düzeyde tepkiler alırsın.