Balik Işareti

Kafkaslı

Vip Üye
ve aleyküm selam.
estağfirullah Hattap kardeşim. hayatta sırma saçlı olup tarayamayanları da biliriz.
yorumlara pek katılmadığınız için ,işaret bilginiz olup olmadığını bilmiyordum. tespitlerinizden etkilendim ve memnuniyet duydum.
alçak gönüllülüğünüzü biliyorduk. selametle inşaallah.

ikizceli dostum
bende dini bölümler daha ağır bastığı için işaret bölümüne pek yorum yazman insanlara umut vaadetmek vebal işi diye düşünürüm hep
sizin gibi ustalardan biraz bilgi edindik inşallah yani siz değerli ustalarımız ve biraz okumak hepsi o ben ce işaret çözmedeki en önce izlenecek yol biraz tarih bilmek değişik dinlerin kullandığı semboller birazda piratik yapmak diye düşünürüm durum bu Allah bilgiyi doğru ve dürüst aktaranlardan eylesin bizleri inşallah

Moderatör tarafında düzenlendi:

KALENDEROĞLU

Kullanıcı
Dört gözle bekliyorum aynı dert bende de var.yakalayamadık şu balığı
yorumları tek tek inceliyorum.inşallah sonuca ulaşırsın.

grasviti

Kullanıcı
ikizceli dostum
bende dini bölümler daha ağır bastığı için işaret bölümüne pek yorum yazman insanlara umut vaadetmek vebal işi diye düşünürüm hep
sizin gibi ustalardan biraz bilgi edindik inşallah yani siz değerli ustalarımız ve biraz okumak hepsi o ben ce işaret çözmedeki en önce izlenecek yol biraz tarih bilmek değişik dinlerin kullandığı semboller birazda piratik yapmak diye düşünürüm durum bu allah bilgiyi doğru ve dürüst aktaranlardan eylesin bizleri inşallah
Sendeki baligin fotosu varmi

Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ASİAVCI

Kullanıcı
balık hıristiyanliğın ilk harfi hz isanın betimlemesi dir 140 adım kadar bu işarete yakın kilise olmalı işareti görmeden mezar yada gömü demek doğru olmasada siz para için kuyruk tarafına bakın uzaklaşmadan

grasviti

Kullanıcı
Yok asi ustam yakininda kilise kuyruk kismina baktim ama bir tepki alamadim

grasviti

Kullanıcı
balık hıristiyanliğın ilk harfi hz isanın betimlemesi dir 140 adım kadar bu işarete yakın kilise olmalı işareti görmeden mezar yada gömü demek doğru olmasada siz para için kuyruk tarafına bakın uzaklaşmadan
Ustam iki yerde tepki aldim biri iki derenenin birlestigi noktaya götürdü cubuklar tespit ettigim yere alet tuttum yuzde 70 degerli dedi sonra 500 mt ilerisine gittim yine cubuk tuttum bukezde bir papaz mezarini denk geldim ama yakinlarinda kilise yok

A21MEDLi

Vip Üye
tüm balık işaretlerinin gömüleri,hep aynı prensipte gömülmemiş,burda balığın kuyruğu ve dürüşü önem arz ediyor,
şöyleki kuyruk V şekilde olması hasebiyle,orda bulunan derenin V olması ile ilişkilidir,dere orda yaa çatal dır veya dere bir yerden sonra V şeklinde kıvrılmıştır.balık yumurtayı nerde yaparsa,balığın gömüsüde o kısmında saklıdır.yani çatal içlerinde,ve gömüsüde bi su tası kadar bişeydir bu yüzden öyle kocaman boşluklar aramayın.
eğer ordaki derede ''Y''ve ''V'' yoksa... o zamanda balık şelaleyi anlatır,(bu şelale çok yüksekte olmayabilir) şelalenin çok yakınındaki kayalarla ilgilenin..

grasviti

Kullanıcı
tüm balık işaretlerinin gömüleri,hep aynı prensipte gömülmemiş,burda balığın kuyruğu ve dürüşü önem arz ediyor,
şöyleki kuyruk V şekilde olması hasebiyle,orda bulunan derenin V olması ile ilişkilidir,dere orda yaa çatal dır veya dere bir yerden sonra V şeklinde kıvrılmıştır.balık yumurtayı nerde yaparsa,balığın gömüsüde o kısmında saklıdır.yani çatal içlerinde,ve gömüsüde bi su tası kadar bişeydir bu yüzden öyle kocaman boşluklar aramayın.
eğer ordaki derede ''Y''ve ''V'' yoksa... o zamanda balık şelaleyi anlatır,(bu şelale çok yüksekte olmayabilir) şelalenin çok yakınındaki kayalarla ilgilenin..
Aynen ustam baligi kuyrugu v seklidir biraz asagisi iki derenin birlestigi nokta tespiti bu yonde yaptik tam birlestigi nokta ama daha tam civar bolgeyi inceleymdim malum kış ayı

Üst Alt