Balık ve Daire | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Balık ve Daire

kemal174

Kullanıcı
Cevap: Balık ve Daire

Balık Sembolünde benzetmeye yer yok aynı balık olması lazım Baştan aşağı doğru16,17.resimlerdeki ters duran Kalp yönüde Damla olan yeri gösteriyor
yorum için tşkrler anladım ustam Allah razı olsun. 16 17. resim büyük kayaya denk geliyor eğer yanlışlık yapmadıysam ustam ben göremedim malesef acaba çizebilirmisiniz bi sakıncası yoksa?

İRON

Kullanıcı

balık dediğiniz sakın farklı açıdan bir V şekli olmasın.iyicene bir incelerseniz iyi olur.
şunuda belirtmeliyim ki oralar boş değildir.zaman aşımına uğramadıysa tabiki..

kemal174

Kullanıcı

balık dediğiniz sakın farklı açıdan bir V şekli olmasın.iyicene bir incelerseniz iyi olur.
şunuda belirtmeliyim ki oralar boş değildir.zaman aşımına uğramadıysa tabiki..
tşkrler yorum için ustam bidahaki gidişimde dikkate alıcam yanlız v olsa bile iki ucu arkadan birleşip tekrar ayrılıyor 2 bitişik v olabilir mi acaba? bide v olsada sivri ucu yine deredeki küçük adacığa bakıyor. Ersan ustanın çubuklarından yokki anlardık boş mu değil mi:) gerçi olsada kullanmayı beceremezdim ya neyse:) Allah razı olsun ustam...

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

KAZILMIŞ YERLE BİRLİKTE İKİ ÖNEMLİ YERİN BUNLAR. bölge mezarlık bölgesi.
boşluk tesbiti ile belirlenmeli. sağlıcakla.

kemal174

Kullanıcı

KAZILMIŞ YERLE BİRLİKTE İKİ ÖNEMLİ YERİN BUNLAR. bölge mezarlık bölgesi.
boşluk tesbiti ile belirlenmeli. sağlıcakla.
Allah razı olsun ustam tşkrler. ustam özür dilerim ancak ilk resimdeki kırmızı yazının son kelimesini okuyamadım malesef. ustam bide kazılmış yeri neye göre kazmışlar orda kare oyma mı mihrap mı var ancak o sol üst köşede kalıyor kazılan yere bakmıyor.

sondurak

Kullanıcı

,,Selam Ve Dua İLe Kurbançiçek sanaYerinizin Tamamı,,10,,Numaragöz kırp Taşımızda Hayat Vargöz kırp Ersan Ustamızın Çubukların'dan Yapmaya Çalışıngöz kırp Prinç Çubuk Metresi..1'Lira 2 milimlik.. Bulundugunuz Yer Dolaysıyla Bulunmuyorsa:confused: Dikkat.. Porçözü Camsil Tabancasına Doldur göz kırp Taşımıza Fıs,fıs Köpürürse somurtukHorasan Sıvayı Buldunuz Hayırlı Olsungöz kırpİnşaallah c.c'cc.. Hemen Resmi İşlemlere Başlayınızçiçek sana..Hoşçakal..çiçek sana..,,

erkkan

Kullanıcı

ustam öncelikle burada söylüceklerim kendi yorumum diğer ustalar neder bilmiyorum

burası kesinlikle mezarlık alanı ve kayaların arasındaki amcanın birkaç resimdede kendini belli ediyor

burası açılmış ama birşey cıkarmışlarmı bilmem

ikizceli ustam söylemiş zaten burasıda eşilmiş

dediğim gibi kendi yorumum....

kemal174

Kullanıcı

,,Selam Ve Dua İLe Kurbançiçek sanaYerinizin Tamamı,,10,,Numaragöz kırp Taşımızda Hayat Vargöz kırp Ersan Ustamızın Çubukların'dan Yapmaya Çalışıngöz kırp Prinç Çubuk Metresi..1'Lira 2 milimlik.. Bulundugunuz Yer Dolaysıyla Bulunmuyorsa:confused: Dikkat.. Porçözü Camsil Tabancasına Doldur göz kırp Taşımıza Fıs,fıs Köpürürse somurtukHorasan Sıvayı Buldunuz Hayırlı Olsungöz kırpİnşaallah c.c'cc.. Hemen Resmi İşlemlere Başlayınızçiçek sana..Hoşçakal..çiçek sana..,,
a.slm ustam:) aynen ustam küçük bir ilçe olduğu için bulunmuyor prinç çubuk ancak başka yerden bulacam inş. Allah razı olsun ustam bu seferki gidişimde kesin alacam yanıma fıs fısı:) tşkrlr ustam yorum için:)

kemal174

Kullanıcı

ustam öncelikle burada söylüceklerim kendi yorumum diğer ustalar neder bilmiyorum

burası kesinlikle mezarlık alanı ve kayaların arasındaki amcanın birkaç resimdede kendini belli ediyor

burası açılmış ama birşey cıkarmışlarmı bilmem

aynen ustam bende neye göre kazdıklarını anlamadım bilmiyorum bişey çıkarmışlar mı ancak ustaların dediğine göre önemli yermiş demek gelende az çok bilen biriymiş.

ikizceli ustam söylemiş zaten burasıda eşilmiş

dediğim gibi kendi yorumum....
ewt ustam büyük ihtimalle aşağıda duran kayalar o kısımdaymış kaldırıp yuvarlamışlar aşağı ve birazda eşelemişler ama sonradan vazgeçmişler nedense demek kısmetleri değilmiş orasıda belki bizim kısmetimiz olur Allah ın izniyle. yorum için tşkkr ettim ustam Allah razı olsun

Erdem

Vip Üye
Vip Üye

Yukardan aşağı 17.resmin üst sol tarafı ters kalp x sıda mevcut,Balık dediğin sembolde Ağzı kapalı yılandır resimde gösterme şansı malisef bana verilmedi daha İnşaAllah oda olur.Boşluk ve Metal testi yaparsan taşlar yerine oturur

Üst Alt