Balık ve Daire | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Balık ve Daire

kemal174

Kullanıcı
Cevap: Balık ve Daire

Yukardan aşağı 17.resmin üst sol tarafı ters kalp x sıda mevcut,Balık dediğin sembolde Ağzı kapalı yılandır resimde gösterme şansı malisef bana verilmedi daha İnşaAllah oda olur.Boşluk ve Metal testi yaparsan taşlar yerine oturur
anladım ustam Allah razı olsun. inşallah ustam hakkınızda haırlısı olsun. tekrardan tşkrler ustam

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

Allah razı olsun ustam tşkrler. ustam özür dilerim ancak ilk resimdeki kırmızı yazının son kelimesini okuyamadım malesef. ustam bide kazılmış yeri neye göre kazmışlar orda kare oyma mı mihrap mı var ancak o sol üst köşede kalıyor kazılan yere bakmıyor.

ALLAH sendende razı olsun kardeşim. okuyamadığın kelime mesafeli. biri yakın biri biraz açığında.
kareye benzer oymanın karşılığı ,resme göre sol çapraza kalır. oda biraz açığına gider. ama kazılı yere bakan oymalarda var. sanırım onun için uğraşılmış.
benim işaret ettiklerim oda türleri yoksa bölgede mezar çok. sağlıcakla.

kemal174

Kullanıcı

ALLAH sendende razı olsun kardeşim. okuyamadığın kelime mesafeli. biri yakın biri biraz açığında.
kareye benzer oymanın karşılığı ,resme göre sol çapraza kalır. oda biraz açığına gider. ama kazılı yere bakan oymalarda var. sanırım onun için uğraşılmış.
benim işaret ettiklerim oda türleri yoksa bölgede mezar çok. sağlıcakla.
anladım ustam tekrardan tşkrler:)

erkkan

Kullanıcı

tabiki ustam bu iş kısmet işi İNŞALLAH aradığını bulursun ...

kemal174

Kullanıcı

tabiki ustam bu iş kısmet işi İNŞALLAH aradığını bulursun ...
Allah razı olsun ustam tşkrler. dediğiniz gibi ustam nasip kısmet işi. Allah cümlemize en hayırlısını nasip etsin inş hem bu dünyada hem ahirette. kimsenin emeği boşa gitmez Yüce Allah hepimizin gölüne göre versin...

kemal174

Kullanıcı

bide ustalarım biliyorum saygı sevgiden ve yaşimi durumumu bilmediğiniz için bazen usta diye hitap ediyorsunuz arada ama ben çok mahçup hissediyorum kendimi ustalarım siz öyle diyince. sizinle aynı kefeye girmem için daha çok çok çok ekmek yemem lazım ki belkide o zaman bile size yetişemem. sizden ricam kardeşim vb kullanmanız. yanlış bişey söylediysem affınıza sığınıyorum. ancak ben bilgi açısından sizin tırnağınız olamam hem yaşım çok küçük hemde daha 1 - 1.5 sene oldu bu konularla ilgilenmeye başlayalı... ama kendimi çok şansli hissediyorum böyle bir yerde olduğum ve de böyle değerli ustalarla aynı mekanda bulunduğum için:) hepinizden Allah razı olsun:)

Üst Alt