selamnaleykum,
belki konu sonuç bulmamış ama, üyeler ve bızler ıcın ders niteliğinde bir konu olmuş. gerek yorumlar gerek resimler ufku açacak yorum ve unsurlar. benim şahsen zihnim açıldı, özellikle köyümün taş ve kaya yapısının burası ile aynı olması, ve yorumlardaki bir çok detayın gezerken gördüğüm ama parçaları yerıne koyamadıgım çözümleri gözümün ününe getirdi... elinize sağlık.
ben işaretli taşların afaki olarak sağdan soldan geldiğini düşünmüyorum, nedeni ise, işaretli taşlar öylesine gelmiş olsa, yine öylesine atarlardı oraya, hepsinin görünür şekilde olması tevafuk(tesadüf) olamaz. ki bu işaretler senınde bildiğin uzere ana kayaya veya taşınması kaldırılması zor kayalara yapılır, işaretin oldugu kaya hiçde öyle kaldırılmayacak tarzda değil. bence herşey olması gerektıgı gibi, bunun dışında gereken tüm yorumlar yapılmış. gerisi Allah ın taktirine kalmış. biliyorsun birileri 10 metre kazar döner gelir birilerininde ayağına pulluguna vs.. takılır. nasipten ötesi yok.
varsa nasibinde bu iş olur Allahın izni ile,
Allaha emanet ol, Rabbim kolay etsin inşAllah.
bide şu resimde işaretli olan yere muhakkak bakmışsındır, el ile yapılmış birşey varmı ? benmi yanılıyorum.