ben tabancaya benzettim sizce nedir? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

ben tabancaya benzettim sizce nedir?

firtina2121

Kullanıcı
Cevap: ben tabancaya benzettim sizce nedir?

sen milletin bilgisini sınayarak geldiysen buraya efe burda aradıgını bulamazsın zaten diger yerdende şutlamışlar rahat durmamışsın anlaşılan.herkes konuna yorumu yapar sen yapılan yorumlardan kendine lazım olanı alırsın yapılan yorumlarada saygı duymalısın emek çekip yazma zahmetinde bulunuyor arkadaşlar

efe_41

Kullanıcı

olum sen isine baksana sen ne **yon insanin azini bozuyon

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni

Sayın efe41 lütfen yorum ve dusuncelere saygi duyalim.ve rencide edici kırıcı yorumlardan uzak duralim.hakaret ve gerici yorumlar ile hic bir ortamda huzurlu olamayiz.
Lütfen dikkatli olalim.
Konuyu kilitlemek zorunda kalmayalim.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

muhterem sitemiz sakinleri ortada gerilmeye mahal verecek durumlar oluşmasını herkesden önce biz istemeyiz. lütfen kimse kimseye kırıcı hitap v.s. bulunmasın. bu yönetim olarak sizlerden özel ricamızdır.

zaten yaşadığımız dünyada o kadar çok olumsuz şey varki, en azında siteye girdiğimizde bu gergin ortamları değil, huzurlu, yardım içinde, sonuç alnıacak şekilde şeyleri görmek istiyoruz.

yapılması gereken en mantıklı şey, konuyu daha da içinden çıkılmaz hale sokmak değil, sukunet ile çözmektir. harici her durum kullanıcıya zarar getirir. siteden uzaklaştırılmasına sebep olur. birbirimize bulaşmadan, üzmeden, üzülmeden konularımızı çözmek için yolumuza devam etmeliyiz.

evet şimdi gelelim tabanca işaretinin çözümüne,

efe arkadaşım özel mesajını aldım. ben izmit civarına ykın olduğunu düşünerek sana yakın olabilecek mevkileri yazmıştım. bahsettiğin mevkiye göre tekrar araştırmam lazım. tabanca + su kaynağı = yakında paradır. tabi tabancamı değilmi ben bunu tartışmak veya konuşmak istemiyorum. senin tabancadır demen üzerine ve mermi delikleri gibi işaretler bulman üzerine bu yazıyı yazdım.

biraz daha teferruat ile yardımcı olmaya çalışırsam;

tabancayı destekleyen diğer işaretler, ayna, halka, put, sofra eşyası, bıçak kama gibi başka bir dövüş aleti. (bunlara da denk gelebilirsin)
tabancanın nişan alacağı bir hedef (özellikle hayvan, kuş, köpek)

tabi diğer bir husus senin tabancan demekki patlamış olacak ki mermi deliklerini de bulmuşun. ama genel olarak yayınladığın resimlerde hangisi nerede hangi mevkide anlayamadım.

bu durumda tavsiyem su kaynakları olan yerlerin birinci hedef olarak düşünülmesi. sudan ayrılma. o civardaki su kaynakları olan yerleri gözden geçirmeni, 1.5 m derine kadar rahat görebilecek teknoloji kullanmanı tavsiye ederim.

efe_41

Kullanıcı

sevgili bozkurt bak görüyon adam beni tahrik ediyor yaw arkadaş yap yorum resme yapmıyosan bana laf sokma haksızmıyım bozkurt adam illa kaşınıyo benim işim fotolarla ama adamlar mıknatıs gibi beni çekiyor saygılar.

efe_41

Kullanıcı

sevgili harbici usta öncelikle gerginlik olayında sana katılıyorum haklısın şimdi gelelim bizim işe usta yarın akşam ben bu fotoları sıralı şekilde tekrar anlatarak yüklüyeceğim ben bu paar günü mekandaydım dediğin gibi başka işaret bulamadım ilk oymadan sonra o ikinci oymanın olduğu kılıç gibi işareti olan taşı buldum yarın fotoları yükleyeyim şu işi bir baştan alalım senle ayrıca gelelim ikinci konuya benim saraytepe işinden haber varmı özelden cevabını bekliyorum saygılar.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

sevgili harbici usta öncelikle gerginlik olayında sana katılıyorum haklısın şimdi gelelim bizim işe usta yarın akşam ben bu fotoları sıralı şekilde tekrar anlatarak yüklüyeceğim ben bu paar günü mekandaydım dediğin gibi başka işaret bulamadım ilk oymadan sonra o ikinci oymanın olduğu kılıç gibi işareti olan taşı buldum yarın fotoları yükleyeyim şu işi bir baştan alalım senle ayrıca gelelim ikinci konuya benim saraytepe işinden haber varmı özelden cevabını bekliyorum saygılar.

saraytepe dediğin yerin eski isimleri ni civardaki muhitlerin eski isimlerini biliyorsan bunları bana siteden özel mesaj at. bu şekilde bakayım. o bahsettiğin yerler önemli yerler. 10 km altında yüzlerce para varsa orada da olmaması mümkün mü? adı da ordaki olayın sonuda nikomedyaya dayanır. sen bi zahmet detaylı araştır mevkii ve muhit adlarını. çünkü yeni adlar ile değil eski adlar ile yardımcı olabilirim.

efe_41

Kullanıcı

tamam usta ben bir arastirayim bisey ogrenirsem mesaj atarim

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni

sevgili bozkurt bak görüyon adam beni tahrik ediyor yaw arkadaş yap yorum resme yapmıyosan bana laf sokma haksızmıyım bozkurt adam illa kaşınıyo benim işim fotolarla ama adamlar mıknatıs gibi beni çekiyor saygılar.

sayın efe_41 usta, doğrudur üzerinize geliniyor olabılır,bu birçok kez herkezin başına gelebilir.
biz şahsımıza küfür edenleride gördük,ama hep ilk uyarı ve alttan alma ile yaklaştık,bu arsız oldugumuzdan değildi,belki yanlış anlaşmadan kaynaklı bu hakareti yapmıştır düşüncesi ile yaklaştık,kmi öyle çıktı kimi farklı çıktı.

bu sebeple kişilerin üzerinize gelmemesi için yorum ve usluba dıkkat etmelıyız,ben demıyorumki kendinizi değiştirin,sadece dikkat edin,sen şimdi adam kaşınıyor adam zıplıyor dersen seni bulmaları seni çekmeleri çok doğal oluyor.

başka sitede problem yaşamış olabilirsin,orada haklı veya haksız olabilirsin,ama bura veya başka bir yere gidip o insanlara bu ortam üzerinden hakaret etmekde olmaz.
ne bizim sitemize nede size yakışır.

biz definemekanı.com olarak bir çok paranoyak düşünceden ırakız, siteye yeni üye oldu,ortalığı karıştırmak istiyor,siteye zarar verecek bunu banlayalım gibi düşüncelerden uzağız,herkezin bir eşref saati olabileceğini düşündüğümüz için hep ilk uyarıyı yaparız.
kapıdn her girene acaba buda siteyi karıştırmayamı geldi die düşünmeyiz,bir bakarız karıştırılcak ne varki diye.

efe_41 arkadaşım sitemiz gayet ılımlı ve sürtüşmeler olmadan ilerleyen,dostlarımızın gönlünü alarak büyüyen bir sitedir,bir çok arkadaşımız burada ortamın güzelliğinden dolayı bulunmaktadır,lütfen bu çerçeve içersinde devam edelim,bu yazım geneldir,hepimizin uyması gereken bir unsurdur.

saygılar sevgiler.

(zaman ayırıp üyesini böyle açıklayıcı,yıkıcı değil yapıcı yorum ile uyaran kaçtane site tanıyorsunuz.övünmek için demiyorum,yapıcı çözüm üretmek adına yazıyorum)

cantar

Kullanıcı

birbirimizi incitecek kıracak sözlerden uzak duralım.
insana yakışan hal ve davranışlarda bulunalım
gayri insani davranışlardan uzak duralım........

Üst Alt