Cevap: ben tabancaya benzettim sizce nedir?
muhterem sitemiz sakinleri ortada gerilmeye mahal verecek durumlar oluşmasını herkesden önce biz istemeyiz. lütfen kimse kimseye kırıcı hitap v.s. bulunmasın. bu yönetim olarak sizlerden özel ricamızdır.
zaten yaşadığımız dünyada o kadar çok olumsuz şey varki, en azında siteye girdiğimizde bu gergin ortamları değil, huzurlu, yardım içinde, sonuç alnıacak şekilde şeyleri görmek istiyoruz.
yapılması gereken en mantıklı şey, konuyu daha da içinden çıkılmaz hale sokmak değil, sukunet ile çözmektir. harici her durum kullanıcıya zarar getirir. siteden uzaklaştırılmasına sebep olur. birbirimize bulaşmadan, üzmeden, üzülmeden konularımızı çözmek için yolumuza devam etmeliyiz.
evet şimdi gelelim tabanca işaretinin çözümüne,
efe arkadaşım özel mesajını aldım. ben izmit civarına ykın olduğunu düşünerek sana yakın olabilecek mevkileri yazmıştım. bahsettiğin mevkiye göre tekrar araştırmam lazım. tabanca + su kaynağı = yakında paradır. tabi tabancamı değilmi ben bunu tartışmak veya konuşmak istemiyorum. senin tabancadır demen üzerine ve mermi delikleri gibi işaretler bulman üzerine bu yazıyı yazdım.
biraz daha teferruat ile yardımcı olmaya çalışırsam;
tabancayı destekleyen diğer işaretler, ayna, halka, put, sofra eşyası, bıçak kama gibi başka bir dövüş aleti. (bunlara da denk gelebilirsin)
tabancanın nişan alacağı bir hedef (özellikle hayvan, kuş, köpek)
tabi diğer bir husus senin tabancan demekki patlamış olacak ki mermi deliklerini de bulmuşun. ama genel olarak yayınladığın resimlerde hangisi nerede hangi mevkide anlayamadım.
bu durumda tavsiyem su kaynakları olan yerlerin birinci hedef olarak düşünülmesi. sudan ayrılma. o civardaki su kaynakları olan yerleri gözden geçirmeni, 1.5 m derine kadar rahat görebilecek teknoloji kullanmanı tavsiye ederim.