yardımlarınızı beklıyorum ustalarım
m
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
yardımlarınızı beklıyorum ustalarım
m
saolasın ustam ruyamın dogrulugunu bılemıyorum ama kazıcam cunku kahve falına baktırttık kahve falında bıle yerınızde kup gozukuyo demıstı arkadas pek ınanmıyorum ama kahve falına nedıyım cok ayrıntılı bı acıklama gıbı geldı bana 2 yasadıgım olay ALLAH nasıp ederse %20 sını yetimlere bagışlıyacagıma yemin etmistim
Ustam beni yorumlarimdan dahi cozuyosun valla hellal olsun kimseyi kiramadigim belli ediyor konusmamdan bugun kazdim tasin alti dumduz egere benziyo yavastan cozmeye basladim aktarilmis yada yuvarlanmis bulundugu alanda bosluk tespiti yapicam civarda buyuk bi kaya ariyacam
usta aklıma gelmisken bir yaşadıgım olay aklıma geldı babannem 25-10-2015 rahmetli oldu ama rahmetli olmadan once 2-3 yıl kadar once ruya goruyor 2-3 kere ust ustte ruya gormus defineyle ne alakası olurkı babannemın yası olmus 80 ama gormus ıste benım bahsettıgım arazıde demıslerkı gıt kaz orda küple altın bekliyo seni demisler ona kupu dahı gostermısler agzına kadar dolu demısler ak sakallı bır dede soylemıs ona yaşıda cok gıdemıyo yerını soyluyo ama soyledıgı yerden bız bısı anlamıyoduk neresı oldugunu gıdıp kazmadık hıc bır kac yer denedık olmadı donduk benım gordugum ruyada hıc kımse yoktu ama kazmam soylendı aklıma geldı sıze bahsedıyım dedım cok karısık kafam suan ailemden bırıne anlatsam gulecekler bana hatta babam guldu her ruyaya neden ınanıyosun dıe aklıma geldı sıze danışayım yıne diye sordum