merhaba ustalarim bu afta ici ,,pazar,,gunu allah kismet eti de sitemizden cok deyerli bir abim benim misafirium oldu,,ismet balkanli,,isimli abi baya guzel bir sohbeler yaptik saolsun varolsuin ustam beni kirmadi misagirim oldu onu ormana guturdum baya bir gezdik cubuklarlan kendisinin de baya bir cubuk tecurbeleri var abimin
ama araziye ciktimi isler deyisiyor cubuklarda abime baya bir gustedim derinlik dolgu hareketler cubuklarfda er cesit metaldeki hareketleri
en unemlisini yine atma nasil oluyor ve tam noktayi nasil alabilirsin deye .ustalarim gece oldu guz guzu gurmuyor abimin diyorki ersan az ta ugret bana bu cubuklari diyor baya bir isaret gustedim ve deyerli nerdfede kaliyor mezarlar nerde kaliyor deye .
sade bana onu dedi abim eve gidrken
,,sen neymisin ersan,,dedi ve eve toplandimi ta da 2 sat telde konustuk ta inanamiyorkum ersan bunku gusterdin yerleri diyor ta vakidim oledi Ismet abimi ta cok yerlere guturecedim ama biliyorsuinz ki buyle guzel sohbet ve arkadas arasinda vakitin nasil gectini anayamiyoruz ustalarim.