Bir Mujde Yeri | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Bir Mujde Yeri

Kervan07

Vip Üye
madem öyle,bende cuubklarla olan mazimi anlatayım..bende harbici ustam gibi cubuklara inanmazdım! bir gün rüyamda ak sakallı bi dede,bir adet gümüş cubuklarla cıka geldi yanıma:D:D şaka şaka:D:D
ersan ustam ile tanıştıktan sonra bir çift gümüş cubuk edindim ve elime alır almaz tepkilerini hissettim..cubuk'un çalışma sistemini anladım.sıkı bir çalışma ile cuubkları yüzde 60 kavradım..yalnız araziye çıktığımda iş değişti..her şeyi baştan öğrenmek zorunda kaldım çünkü evde alınan sinyal ile arazideki çok farklıydı! mineralin ne olduğunu,boşluklara nasıl çektiğini ve uzun zaman toprak altında kalmış değerli metallerin cubuklara tepkisinin nasıl olduğunu arazide anladım..
her şey bi kenera..şimdi yazacağım konu beni bu cubuklara yüzde yüz inanmamı sağladı...
geçen yaz defineci arkadaşlar beni bir ekin tarlasına getirdiler.tarlada ekinler boy boy.tarlanın içinde herhangi bir işaret veya kaya görünmüyordu.ben tarlanın başından başladım gümüş cubukları tutmaya ve bir kaç adım attıktan sonra sol tarafıma doğru çekim aldım fakat sola dönmedim,devam ettim 50mt kadar.sonra cubuklar tam sola dönünce bende döndüm o tarafa. 25-30mt ilerledikten sonra bir anda 2x2 ekinsiz bir alana çıktım ve çubuklar hemen çarpı yaptı.çok seyrek ekinler vardı ve saplarıda kısa idi. buranın 2 adım ilerisinde bir yuvarlak masa büyüklüğünde tek bir kaya vardı ve bu kayada haç işareti buldum.haçın kısa olan kolunun verdiği istikamet cubukların çarpı yaptığı ekinsiz alandı....hemen diğer cubuklarım olan pirinçleri elime aldım ve onlarda sağ dik ve sol kapandı.yani gümüş verdi.yalnız benim hissettiğim çok farklıydı.o ekinsiz alana cubukları her tuttuğumda sanki 12v elektrik geçiyor kolumdan.çok farklı bir deneyimdi benim için...defineci arkadaşlarım haç olan kayayı biliyorlardı ve beni orda test ettiler gerçekten cubuklardan anlıyormuyum diye..o zamana kadar bende gerçek zemin altında kalmış metallerin sinyallerini bilmiyorudum:):)

cubukları eleştirmeden önce kendiniz bir adet cubuk edinin ve onlarla denemeler yapın..eğer sizde her hangi tepki vermiyorsa o zaman burda eleştirin veya nedenlerini araştırın..hiç bir emek vermeden,başkalarının emeklerini eleştirmeyin!
ersan,ikizceli,asiavcı ve cantar ustalarımızın konularını okumadan cubukları eleştirmeyin!
lütfen biraz araştırmacı olun ve hep hazıra konmayın!!!!

saygılarımla kervan07

Üst Alt