Biraz Erotic Kaçacak Ama Güzel Bir Örnek | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Biraz Erotic Kaçacak Ama Güzel Bir Örnek

zaman34

Kullanıcı
Birinci resim çok açık kendini gizlemis ve sol tarafı gizlice kestiriyor buda anlamı çok açık solda ya magara yada kaya ici mezar odasi var ve bir kadına ait ikinci tamamlayıcı işaret kapının girişinde bulacaksın hayırlı işler horesanla kapatılmış kapak olma ihtimali yüksek boşluk testi yap

ayı dereli

Kullanıcı
cantar ustanın işareti süper, asi avcınınki yerinden sökülmüş biraz adres değişikliğine uğramış, ama her ikiside gömü işaretleri, ben olsam kızın baktığı yöndede kocasını arardım, ama koca görünür şekilde değildir ve yetmiş adım mesafeyi geçmez, daha çok şey ifade ediyorlar aslında, kızların gögüsleride konuşur.

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin

ZİRVE

Kullanıcı
kafada ne gördünüz arkadaşlar.hep kızı gördünüz dimi.kiminiz göğüsler falan.kimse kalça ve bacaklara bakmadı.ayak uçlarına bak farklı.diğerleride. peki erkek bak oda sağ tarafa bakıyor.bir kafada 2 yüz sağa erkek sola bayan.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

kabakburgia kardeşim yaşlı insanlar ne kadar bakarsa işte okadar. yorumunu görünce tekrar baktım .hiç birini görmemişiz. ne kadar baktığımızı ordan anlayabilirsin.

ara ara da olsa yorumlara katılacağını düşünüyorum. mümkünse ninkini daha kolay telaffuz ve yazılım olarak değiştirebilirmisin.

Üst Alt