bu bir işaretmi

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
Abi
Burası çok farklı bir yer.
Burada biryerde 3-5 ton malzeme vardır dersem abartmış olmayayım.
Çubuk uydu dedektor aklına ne gelirse burada lazım olur.
Amma tehlikeli yer.
Aman dikkat edin, alanı yükseklere yapmışlar.

Aşağıdaki şeyler de dikkat cekici:
Ekli dosyayı görüntüle 35988
daha hitit kralının ve ailesinin mezarları bulunmuş deyil gerisini sen düşün çok zor ve meşakkatli bir yer bakalım hayırlısı burası gibi daha ne yerler var burada bulunanlar yüzde on bile deyil

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Sevgili @ GÜLBAHÇELİ ustam Selamun Aleyküm. Bu yer gizlenmek gizleme ve kutsallık arz eden bir alan. @ ROOT kardeşimden şüpheleniyorum benim kara kaplı defterlerimi kurcalıyor nedir😅😅 şaka bir yana maşallahı var kardeşimin oda belirtmiş burada su olmasada yağmur suyunun akış yaptığı zemin kayaları çok iyi inceleyip boşluk bakınız. Özellik ile yağmur suyunun bir şelale gibi aktığı yer var ise onun altında yani suyun düştüğü kayalığa zeminine de aynı şekilde bakılmalı. Kapatılmış yerler olabilir. Gelelim 2. Noktaya bir mağaradan bahsetmişsin ve içeriyide görmüşsün mağaranın yan duvarlarında yada tavanında tabanda bir oyma varmı idi dikkat ettinmi. Evet bu mağaralar ilginçtir tıpkı hamile kadına benzerler????. Sonuç olarak bu bir işarettir ve bulunduğu alandaki emarelere göre bize bir şeyler anlatır .3. Kısma gelince yine ROOT kardeşimde belirtmiş kiliseyi ve zaten bulunmuş. Bu işaret ondanda bahseder.
@ROOT kardeşim anlamıştır benim ne dediğimi. O bahsettiğin kral ve kraliçe mezarı bu işaretin kuzey batısına yönlerine bakılmalı mağarada işaretin kuzey batısında ise dahada önem kazanır.
Evet ustam aklıma gelenler bunlar başka gelişme olur ise yine bakarız.

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
Sevgili @ GÜLBAHÇELİ ustam Selamun Aleyküm. Bu yer gizlenmek gizleme ve kutsallık arz eden bir alan. @ ROOT kardeşimden şüpheleniyorum benim kara kaplı defterlerimi kurcalıyor nedir😅😅 şaka bir yana maşallahı var kardeşimin oda belirtmiş burada su olmasada yağmur suyunun akış yaptığı zemin kayaları çok iyi inceleyip boşluk bakınız. Özellik ile yağmur suyunun bir şelale gibi aktığı yer var ise onun altında yani suyun düştüğü kayalığa zeminine de aynı şekilde bakılmalı. Kapatılmış yerler olabilir. Gelelim 2. Noktaya bir mağaradan bahsetmişsin ve içeriyide görmüşsün mağaranın yan duvarlarında yada tavanında tabanda bir oyma varmı idi dikkat ettinmi. Evet bu mağaralar ilginçtir tıpkı hamile kadına benzerler????. Sonuç olarak bu bir işarettir ve bulunduğu alandaki emarelere göre bize bir şeyler anlatır .3. Kısma gelince yine ROOT kardeşimde belirtmiş kiliseyi ve zaten bulunmuş. Bu işaret ondanda bahseder.
@ROOT kardeşim anlamıştır benim ne dediğimi. O bahsettiğin kral ve kraliçe mezarı bu işaretin kuzey batısına yönlerine bakılmalı mağarada işaretin kuzey batısında ise dahada önem kazanır.
Evet ustam aklıma gelenler bunlar başka gelişme olur ise yine bakarız.
aleyküm selam gurban neyazıkki mağaraya ulaşamadık çünkü iki taraftanda giriş çok zor ancak merdiven veya 15.20 metrelik ip götürmek gerek yadeyilse oraya girilmez mağranın içini göremedik o resimler uzaktan çekilmiş resimler kısmet olursa gittiğimde dediklerinize dikkat ederim

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
orası yukardaki gözetleme yerine giden tünelin açık olan yeri sağ tarafı aşağı doğru mağaraya inen yer
çarpı koyduğun yerin yüksekliği 10 metreyi geçkin oraya bakmamız imkansız gibi birşey

Üst Alt