Sevgili @ GÜLBAHÇELİ ustam Selamun Aleyküm. Bu yer gizlenmek gizleme ve kutsallık arz eden bir alan. @ ROOT kardeşimden şüpheleniyorum benim kara kaplı defterlerimi kurcalıyor nedir

şaka bir yana maşallahı var kardeşimin oda belirtmiş burada su olmasada yağmur suyunun akış yaptığı zemin kayaları çok iyi inceleyip boşluk bakınız. Özellik ile yağmur suyunun bir şelale gibi aktığı yer var ise onun altında yani suyun düştüğü kayalığa zeminine de aynı şekilde bakılmalı. Kapatılmış yerler olabilir. Gelelim 2. Noktaya bir mağaradan bahsetmişsin ve içeriyide görmüşsün mağaranın yan duvarlarında yada tavanında tabanda bir oyma varmı idi dikkat ettinmi. Evet bu mağaralar ilginçtir tıpkı hamile kadına benzerler????. Sonuç olarak bu bir işarettir ve bulunduğu alandaki emarelere göre bize bir şeyler anlatır .3. Kısma gelince yine ROOT kardeşimde belirtmiş kiliseyi ve zaten bulunmuş. Bu işaret ondanda bahseder.
@ROOT kardeşim anlamıştır benim ne dediğimi. O bahsettiğin kral ve kraliçe mezarı bu işaretin kuzey batısına yönlerine bakılmalı mağarada işaretin kuzey batısında ise dahada önem kazanır.
Evet ustam aklıma gelenler bunlar başka gelişme olur ise yine bakarız.